Jump to content
Dogomania

Śliczna CHARCIA - pocieszna sunia - domek szybko potrzebny !!!

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy go nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie" - George G. Vest

Posted

"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - Mark Twain

Posted

"Psy kochają przyjaciół i gryzą wrogów, w odróżnieniu od ludzi, którzy niezdolni są do czystej miłości i zawsze muszą mieszać miłość z nienawiścią" - Zygmunt Freud

Posted

"Zastanawialiście się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrzcie tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!" - Anne Tyler

Posted

[quote name='Roxana']"Zastanawialiście się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrzcie tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!" - Anne Tyler

CHARCIA chciałaby mieć swojego myśliwego!!!

Posted

"Aby właściwie nacieszyć się psem, nie wystarczy po prostu nauczyć go być prawie człowiekiem. Chodzi o to, by otworzyć się na możliwość stania się po części psem" - Edward Hoagland

Posted

"Pies ma w zwyczaju uważać, że koniecznie musi pojechać z tobą w samochodzie, tak na wypadek, gdyby zaistniała konieczność poujadania ci zupełnie bez powodu do ucha" - Dave Barry

Kto chciałby mieć takiego towarzysza podróży jak Charcia :cool3:

Posted

To już rok odkąd Charcia jest w schronisku.:placz: :placz:
Ja nie mogę tu zaglądać, bo ta psinka tak zapadła mi w serce że mam niepokojące myśli...o trzecim psie w kawalerce. To niewykonalne dla mnie, więc jak tu wchodzę to serce mi ściska.:-( Taka fajna, młoda suńka...
Roxano, czy Charcia jest gdzieś ogłaszana teraz poza dogo?