Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja poczekam na nowy opis, i może na fotki nowe.. chociaż te ostatnie są jeszcze w miarę aktualne - i ile on ma teraz miesięcy mniej więcej?

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shifcik nadal w schronie pewnie...
Dziewczyny, bardzo proszę o konkretny opis pieska, to zrobię w końcu obiecany plakat czy też jak kto woli ulotkę do wydrukowania
Zamierzam przykleić w kilku miejscach koło mnie: w dwóch wetów, i gdzie popadnie ;)

Posted

Shifcik sobie lezal i go czesalam, w pewnym momencie przywalił mi z kopa :D
wlasnie dzis myslalam zeby mimo moich nieumiejetnosci sie zabrac za niego, bo widze ze nikt inny nie jest tym zainteresowany.,..

Posted

mam nadzieję, ze ten kop nie był w twarz :D
Mój Toffi uważa czesanie za najfajniejszą zabawę, bardzo przy tym kombinuje, żeby go czesać po brzuszku i klacie :) - nie lubi natomiast rozczesywania kłaków na mordce ani drapania po tyłku ;) no i mnie podgryza pieszczotliwie
o kąpieli nie wspomnę - nie cierpi wanny, w jeziorkach i rzeczkach jeszcze nie testowany
Shifcior pewnie też nie :(

Posted

z pomocą innego wolontariusza sklecilismy cus takiego, ale to trzeba jeszcze zmienic, jutro pomysle, dzis jeszcze musze cos zrobic na dogo
"
Shift to duży szczeniak o wielkim sercu. Prawdopodobnie jest mieszanką owczarka, być może wilczarza oraz sznaucera (ma piękną bródkę :D). Lubi psy, kocha zabawe oraz z kotami konfliktów nie zawiera. Ma dużo energii, jak przystało na takiego mężniejącego faceta (ma ok. 8 miesięcy). Do azylu trafił wychudzony i przestraszony. Nie podejrzewaliśmy, że będzie aż taki duży J . pierwszy raz go zobaczyliśmy jak miał ok 2 miesiące. Został przyprowadzony wraz ze Swoim bratem Bajtkiem. Nieco się różnią, przede wszystkim tym, że Bajtek ma krótkie łapki i tak nie wyrósł jak nasz czarnulek. Jego towarzysz szybko trafił do upragnionego domu, gdzie jest kochany i ma nareszcie Swój kąt, miskę i ukochanego właściciela. Shift też czeka na takiego człowieka, który się zatroszczy o niego. Jest pupilkiem, kochającym ciepło. Nigdy nie mieszkał w budzie, marzy nam się dla niego dom z ogrodem. U nas stacjonuje w biurze, kiedyś zajmował mniej miejsca ;) Na razie jest taką dużą ciapą J nad którą trzeba będzie popracować. Chłopak szybko się uczy, więc myślę, że nie powinno być większych problemów. przy nowych właścicielach wyrośnie na dobrego stróża i towarzysza rodziny."

nie no trzeba to zmienic na polski ;)

Posted

piękny jest, nie ma co, a tego Bajtka sobie obejrzałam na stronie Psiego Anioła, czy on na pewno jest bratem Shifta? aż trudno uwierzyć...

Posted

podobno sie razem przyblakaly, a dziwne byloby jakby dwa obce szczeniaki sie spotkaly na ulicy...
i facet o dziwo mial dwa owczarki... myslelismy ze to moga byc jego szczeniaki, ale z tego co z nich powyrastało... ;)

Posted

dziewczyny to zredagujcie opis Shiftowi, ten który jest tam klika postów wcześniej wklejony, ja go zaraz na allegro dam, plakat też zrobię, tylko wiecie, konkret potrzebny :)

Posted

no już 2 osoby obserwują Shifta...
kurcze, a co będzie jeśli ktoś spoza Warszawy go będzie chciał?
Prosimy o telefony, Shift spragniony miłości czeka