ewick Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 szukaj domku piesku szukaj... ja mogę tylko trzymać kciuki, mam już jednego takiego mój Toffi trochę podobny, pręgus sznaucero-wilczarzo-podobny Quote
jayo Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A jaki on ma charakter wlasciwie ? Mozna o nim cos wiecej powiedziec? czy byl jakis kontakt z kotami na przyklad? Lubi duzo biegac? Czy jest raczej spokojny? Pewnie dom z ogrodem tylko sie nadaje dla niego - ale musi jakis sensowny zeby nauczyc wszystkiego jak nalezy, bo troche pozno.. Quote
pumcia02 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Boi się nowych ludzi. Koty bardzo lubi, tzn bawić się z nimi, ale teraz już przy jego gabarytach nie byłoby to zbytnio bezpieczne ;) Cały czas szaleje i się bawi. domek z ogrodem byłby najlepszy. Tylko oczywiscie zeby mieszkal w domu a nie w budzie. Psiak jest dlugo w azylu, a jak wiadomo nie ma czasu na to aby zajac sie "wychowaniem" szczeniaka. Nawet tymczas byłby dla niego dobry, moze tam ktos by cos zdzialal z jego wychowaniem :D potem latwiej byloby znalezc domek Quote
ewick Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Shifciku szczeniaczku, przypomnij się tam... Quote
ewick Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 dałam pieskowi ogłoszenie na ale.gratka.pl skopiowałam wszystko co było o shifcie na allegro http://ale.gratka.pl/ogloszenie/502794_shift_komputerowy_szczeniak_zaadoptuj.html Quote
pumcia02 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 dzieki :) trzeba mu w ogole zrobic nowy porzadny opis Quote
pumcia02 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 to co zwykle... dzisiaj bylam z nim na spacerku. a jutro moze pojdziemy na dluzej i fotki normalne sie zrobi, chociaz nie wiem czy starczy czasu poza tym wszedzie jest niezle bagno... Quote
ewick Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dobrze, że możesz z nim chodzić na spacerki :) ma chłopak trochę radochy z życia szkoda mi psów ze schronisk, w których psy nie mogą wychodzić z wolontariuszami :( Quote
ewick Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Proszę, niech go ktoś weźmie puki jest młodziutki, szkoda psiego życia zmarnować w schronisku... Quote
Kostek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 i to takiego psiaka...mlody duzy piekny tylko brac Quote
jayo Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dzieciak jest duzy.... i slodki, na razie wsrod rozpytywanych domow chetnych nie mamy.. A naprawde niedlugo bedzie baardzo trudno go wyadoptowac, dzikusa malego.. Quote
pumcia02 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 ostatnio byl na spacerku i jutro tez pewnie pojdzie. a domku nie widac :( Quote
ewick Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Domku dla Shifta, wierzymy że się znajdziesz :dog: Quote
siekowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 nie no Shift jest cholernie duży hihi ciekawe kiedy przestanie wreszcie rosnąc :) a jaki spokojny na spacerkach jest no poprostu cudo z niego :) dam kilka brzydkich fotek robionych na szybko za tydzień postaram się jakies ładne mu pstryknąc Quote
Kostek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 zawsze zapominam zapytac czy ktos uczy Shifta podstawowych komend? Quote
ewick Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 o mamo, jakie on ma śliczne futro!!!! Dobrze go cioteczki karmią chyba :) Quote
Recommended Posts