ania14p Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 To trzeba naganiać to szczęście, u nas dalej ukrop z nieba się leje :angryy: ! Quote
terra Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Tak, a u nas zaczęło też się z nieba lać, ale juz to mokre i nawet burze nas cos ostatnio częściej nawiedzają. A Bacuś czeka, gdzie ten jego człowiek? Quote
ania14p Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Terro, chętnie bym wpadła do Ciebie, ale.... Nie mam szans zostawić moich paskudek, a jeszcze dla porządku, moja teściowa wybiera się do szpitala i zostawia nam nieuleczalnie złośliwą bokserkę. Pani, która namówiła teściową na to biedactwo, ma u mnie duuuży minus, a podobno jest kimś, w naszym wariatkowie! I dlatego ostrzegam, jak oddajesz psa schroniskowego, to pomyśl chwileczkę, to nie boli, a wiek i uwarunkowania są bardzo ważne. To nie jest złośliwość, tylko bardzo złe doświadczenie, mam nadzieję, że się nie obrazisz, na bardzo zmęczoną Anię :-( ! Quote
terra Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ania14p napisał(a):Terro, chętnie bym wpadła do Ciebie, ale.... Nie mam szans zostawić moich paskudek, a jeszcze dla porządku, moja teściowa wybiera się do szpitala i zostawia nam nieuleczalnie złośliwą bokserkę. Pani, która namówiła teściową na to biedactwo, ma u mnie duuuży minus, a podobno jest kimś, w naszym wariatkowie! I dlatego ostrzegam, jak oddajesz psa schroniskowego, to pomyśl chwileczkę, to nie boli, a wiek i uwarunkowania są bardzo ważne. To nie jest złośliwość, tylko bardzo złe doświadczenie, mam nadzieję, że się nie obrazisz, na bardzo zmęczoną Anię :-( ! Tak, to smutne, że niektórzy za wszelką cenę chcą "wcisnąc" pieska nie biorąc nic pod uwagę. Samo życie!!!:shake: Aniu, trzymaj się cieplutko i głowa do góry! Będzie dobrze! Quote
ewatr Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Bacuś pokazuj pyszczek :p a psiaka nie wolno nikomu wciskać na siłę bo to nie jest dobre :shake: dla nikogo a juz najmniej dla psa ............ Quote
ania14p Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hopamy Bacuszku, ciotka dziś w lepszym nastroju, to może szczęście przyciągnie za ogon do Ciebie?! Quote
ewatr Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ania14p napisał(a):Hopamy Bacuszku, ciotka dziś w lepszym nastroju, to może szczęście przyciągnie za ogon do Ciebie?! no nareszcie lepszy nastrój :loveu: i niech tak juz zostanie ! Quote
ania14p Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jutro będzie lepiej, już przecież zakwitły jabłonie (nawet przekwitły)! Quote
terra Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A w stadach owiec widać małe owieczki, i te Bacuś chce pilnować jak oka w głowie. Quote
ania14p Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ciekawe jak teraz wygląda nasz "owczarek", może jakaś malutka sesyjka ? Quote
terra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Niestety, ale nie ma się co roztkliwiac. Do góry piesku, szukaj swojego człowieka! Quote
Recommended Posts