Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, a u nas zaczęło też się z nieba lać, ale juz to mokre i nawet burze nas cos ostatnio częściej nawiedzają.

A Bacuś czeka, gdzie ten jego człowiek?

Posted

Terro, chętnie bym wpadła do Ciebie, ale.... Nie mam szans zostawić moich paskudek, a jeszcze dla porządku, moja teściowa wybiera się do szpitala i zostawia nam nieuleczalnie złośliwą bokserkę. Pani, która namówiła teściową na to biedactwo, ma u mnie duuuży minus, a podobno jest kimś, w naszym wariatkowie! I dlatego ostrzegam, jak oddajesz psa schroniskowego, to pomyśl chwileczkę, to nie boli, a wiek i uwarunkowania są bardzo ważne. To nie jest złośliwość, tylko bardzo złe doświadczenie, mam nadzieję, że się nie obrazisz, na bardzo zmęczoną Anię :-( !

Posted

ania14p napisał(a):
Terro, chętnie bym wpadła do Ciebie, ale.... Nie mam szans zostawić moich paskudek, a jeszcze dla porządku, moja teściowa wybiera się do szpitala i zostawia nam nieuleczalnie złośliwą bokserkę. Pani, która namówiła teściową na to biedactwo, ma u mnie duuuży minus, a podobno jest kimś, w naszym wariatkowie! I dlatego ostrzegam, jak oddajesz psa schroniskowego, to pomyśl chwileczkę, to nie boli, a wiek i uwarunkowania są bardzo ważne. To nie jest złośliwość, tylko bardzo złe doświadczenie, mam nadzieję, że się nie obrazisz, na bardzo zmęczoną Anię :-( !

Tak, to smutne, że niektórzy za wszelką cenę chcą "wcisnąc" pieska nie biorąc nic pod uwagę. Samo życie!!!:shake:
Aniu, trzymaj się cieplutko i głowa do góry! Będzie dobrze!

Posted

Bacuś pokazuj pyszczek :p

a psiaka nie wolno nikomu wciskać na siłę
bo to nie jest dobre :shake: dla nikogo a juz najmniej dla psa ............

Posted

ania14p napisał(a):
Hopamy Bacuszku, ciotka dziś w lepszym nastroju, to może szczęście przyciągnie za ogon do Ciebie?!

no nareszcie lepszy nastrój :loveu: i niech tak juz zostanie !