Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania14p napisał(a):
Nowy szef nie nadaje się nawet dla swojego kota, mimo, że go leczy i chyba trochę lubi, to nie jest "NASZ" człowiek :angryy: !

Matko Aniu, to Ty masz nowego szefa :???: To tak jak ja, u nas nowy jest juz ponad 1 rok, ale ciagle nie jest nasz i nigdy nie bedzie.

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nie tylko nowego szefa, ale cały tabun szefów i całkiem nową pracę - stąd zresztą moja powściągliwość na dogo - jestem totalnie padnięta, ale jak tylko mam chwilkę, to przynajmniej na tę chwilkę tu wpadam!

Posted

ania14p napisał(a):
Ciotki pilnowały, a domek i tak się nie zgłosił i kogo ma Bacuszek pilnować, ani ludzi, ani owieczek, ani nawet kozy nie ma?

Bacus piesek prawie pasterski :loveu:

szuka kozy , owcy do pilnowania w trybie pilnym ;) :eviltong:

Posted

Bacuś znowu ma obserwatora na allegro. Jeśli to taki domek jak Blackheadzika, to trzymajcie mocno kciuki! Jemu też się domek przyglądał długo. Takie moje pobożne życzenie!

Posted

widzę , że Cioteczka Terra bardzo kibicuje;) Bacusiowi w znalezieniu domu !!!

jakies lepsze zdjecia bardzo by mu sie przydało zrobic .......żeby w Mielcu była mozliwośc wziecia psiaka na wybieg na trawę
to byłby kazdy pies odrazu bardziej fotogeniczny ;)

Posted

O zdjęciach wspominam nieśmiało już jakiś czas. Ten pies wyraźnie nie ma szczęscia. Wystawiam go na allegro już chyba rok i nic. Może tym, którym się podoba, jest na oko "za duży", a jak ktoś chce bacowskiego psa, to jest za mały. Moim zdaniem, tylko zdjęcia przy nodze pomogą.

Baculku, gdzie ten twój człowiek?