Jump to content
Dogomania

4-letni Ralf z Bydgoskiego Schroniska - Znalazł domek!!!:):)

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W piątek jadę do Ciebie Ralfusiu, poproszę Panią dyrektor czy mogłaby zrobić Tobie kilka fotek, i zgrać mi na moją dyskietkę..? Więc jeżeli dobrze pójdzie to w sobote będziesz miał więcej fotek w swoim wątku i może większa szanse na zauważenie...???

Posted

Dzisiaj z Virginią robiłyśmy Ralfiemu fotki, Virginia ma jednak problemy z kompem, ale już niedługo fotki zostaną wrzucone na wątek:cool3:

Ralfuś tak ślicznie się bawił gumową kośćią, nosił ją w pyszczku, i nosił i nosił i gryzł, oddać nie chciał:evil_lol: Pod koniec spacerku po schronisku tak się rozbrykał, ze nie mogłam go na smyczy utrzymać;) Jak widać potrzeba dla niego silnej osoby:eviltong:

Posted

[quote name='Beata J.']no i co z tymi fotamiiiiiii ??????????????[/quote

Virginia ma juz komputerek sprawny, muszę ją teraz ładnie poprosić aby wstawiła fotki:cool3::cool3::cool3:

Posted

dziękuję bardzo :lol: widzę że nie będę miała wyjścia, skoro Ralfika mi obfocic nie ma kto :shake:

Estera, nie kładziesz się, bo nie warto, skoro i tak musisz wcześnie wstać :razz:

Posted

Jutro wyjątkowo mogę pospać dlatego siedzę :lol:
Ostatnio chodzę spać 23-24 maksymalnie. Wstaję codziennie o 6:00 ;)
Dzisiaj siedzę, nadrabiam zaległości. Do 24 sprzątałam chałupę :lol:
Mogę jutro spać do 13 więc luzik :lol: