Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kofeina'][url]http://tablica.pl/oferta/maks-pilnie-szuka-omku-IDoJTh.html[/url]

[url]http://gliwice.lento.pl/max-szuka-domu,178936.html[/url]

[url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Max-szuka-domu-W0QQAdIdZ322268615[/url]

troszke ich jszcze jest na roznych miastach ale za cholerke nie mgle linkow znalezc u siebie na poczcie...
bo pousuwalam a tam jeszcze ogloszeia kaji byly lucynki i paru innych psiakow ale troszke ogloszen ma...

moze ktoras ciotka zrbilaby allegro??;)[/QUOTE]

Super zrobione ogłoszenia :))

Posted

[quote name='danavas']z Maxem w ogóle jest katastrofa...nie mamy dt...nie mamy nic....on nie może trafić do schronu....[/QUOTE]

A moze treba probowac uzbierac deklaracje jakakolwiek ??

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']niewiem czy zdążymy bo ma czas do niedzieli, potem jak nic innego nie znajdziemy czeka Go schron i to cieszacy sie fatalna opinia[/QUOTE]

ja nistety ie jestem w stanie zaoferowac dt ....
A moz jakby poszukac popytac jakichs ciotek?

Posted

O nieeeeeeeeeeeeeeeeee....do niedzieli???kurcze ja bym sie dolozyla do hoteliku...ciotki ile razy juz dawalysmy rade?????nie mozemy go tak oddac do schronu......poznal dobro u Sentir i teraz schron,to taki noz Maxowi w plecy...........zalamalam sie:((

Posted

ciociu Sentir gdyby mogl dalej czekac u Ciebie na ds to ja bym mu worek jakiegos papu na miesiac kupila.....................Boze zaraz sie poplacze:(juz placze...................:(

Posted

balagam..........ciotki tylko nie schron......jak mozemy to zrobic.................ja moge sie i deklarowac czy wysylac jedzenie,nie moze trafic psiak do schronu,ja sie z tym nie pogodze!!!!

Posted

tak, decyzja jest taka, ze mamydo niedzieli Maxa zabierac, tylko jest problem bo nie mamy gdzie....biedny pies, nie wyobrazam sobie teraz odwiesc Go do schronu

nie ma Ktos wolnego kawałka podwórka??

Posted

Tak, pieniądze doszły-zapłacę zaległą fakture u weterynarza...u mnie Max nie może zostac dłużej...zamiast budy ma karton:( , ja nie mam możliwości dać mu czegoś lepszego...Max zabrał miejsce suczce z 8 -małymi , i one z kolei siedza ciasno przy pracującej betoniarce...w domu mam 4 psy , tak że katastrofa...

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']tak, decyzja jest taka, ze mamydo niedzieli Maxa zabierac, tylko jest problem bo nie mamy gdzie....biedny pies, nie wyobrazam sobie teraz odwiesc Go do schronu

nie ma Ktos wolnego kawałka podwórka??[/QUOTE]
Kochane, niech ktos sie zlituje, moze to na krotki czas. Ciągle mysle, ze moze ci ludzie z Radzionkowa nie ściermniali, ze po pierwszym sie odezwą...
Ja mieszkam w bloku , nie mam zadnej mozliwosci.