Kofeina Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Gosiu ale poprsze na maila wieczorem zrobie edycje :) Quote
Lu_Gosiak Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 wystarczy ze najedziesz na zdjecie i zrobic zapisz - od razu masz na kompie Quote
sentir Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Kofeina'][url]http://tablica.pl/oferta/maks-pilnie-szuka-omku-IDoJTh.html[/url] [url]http://gliwice.lento.pl/max-szuka-domu,178936.html[/url] [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Max-szuka-domu-W0QQAdIdZ322268615[/url] troszke ich jszcze jest na roznych miastach ale za cholerke nie mgle linkow znalezc u siebie na poczcie... bo pousuwalam a tam jeszcze ogloszeia kaji byly lucynki i paru innych psiakow ale troszke ogloszen ma... moze ktoras ciotka zrbilaby allegro??;)[/QUOTE] Super zrobione ogłoszenia :)) Quote
Marycha35 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Dzwońcie ludziska!!!! Max supero chłopak:) Quote
Kofeina Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='sentir']Super zrobione ogłoszenia :))[/QUOTE] tych ogloszn jest wiecej tylko ze ja ak zwykle linki poguilam... Quote
sentir Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Cioteczki , znowu będę musiała zbierać na karmę .....pomożecie?.... Quote
zioberek87 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 cioteczki ja nie miałam neta przez prare dni dziś zrobię przelew!! wyczochrajcie faceta odemnie:) Quote
Lolalola Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Sentir,czyli Maxiowi konczy sie papu tak????? Quote
danavas Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 z Maxem w ogóle jest katastrofa...nie mamy dt...nie mamy nic....on nie może trafić do schronu.... Quote
Kofeina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='danavas']z Maxem w ogóle jest katastrofa...nie mamy dt...nie mamy nic....on nie może trafić do schronu....[/QUOTE] A moze treba probowac uzbierac deklaracje jakakolwiek ?? Quote
Lu_Gosiak Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 niewiem czy zdążymy bo ma czas do niedzieli, potem jak nic innego nie znajdziemy czeka Go schron i to cieszacy sie fatalna opinia Quote
Kofeina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']niewiem czy zdążymy bo ma czas do niedzieli, potem jak nic innego nie znajdziemy czeka Go schron i to cieszacy sie fatalna opinia[/QUOTE] ja nistety ie jestem w stanie zaoferowac dt .... A moz jakby poszukac popytac jakichs ciotek? Quote
Lolalola Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 O nieeeeeeeeeeeeeeeeee....do niedzieli???kurcze ja bym sie dolozyla do hoteliku...ciotki ile razy juz dawalysmy rade?????nie mozemy go tak oddac do schronu......poznal dobro u Sentir i teraz schron,to taki noz Maxowi w plecy...........zalamalam sie:(( Quote
Lolalola Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 ciociu Sentir gdyby mogl dalej czekac u Ciebie na ds to ja bym mu worek jakiegos papu na miesiac kupila.....................Boze zaraz sie poplacze:(juz placze...................:( Quote
Kofeina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 do karmy w przyszly tygdniu tez jakos sie moge dolozyc.. tymczasow brakuje... ja sama nie wiem ak ale bede tymczasowac szcze jedna bidule..... Quote
Lolalola Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 balagam..........ciotki tylko nie schron......jak mozemy to zrobic.................ja moge sie i deklarowac czy wysylac jedzenie,nie moze trafic psiak do schronu,ja sie z tym nie pogodze!!!! Quote
zioberek87 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 jest jakaś decyzja??? az sie boje spytać....:( kasa doszła? Quote
Lu_Gosiak Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 tak, decyzja jest taka, ze mamydo niedzieli Maxa zabierac, tylko jest problem bo nie mamy gdzie....biedny pies, nie wyobrazam sobie teraz odwiesc Go do schronu nie ma Ktos wolnego kawałka podwórka?? Quote
sentir Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Tak, pieniądze doszły-zapłacę zaległą fakture u weterynarza...u mnie Max nie może zostac dłużej...zamiast budy ma karton:( , ja nie mam możliwości dać mu czegoś lepszego...Max zabrał miejsce suczce z 8 -małymi , i one z kolei siedza ciasno przy pracującej betoniarce...w domu mam 4 psy , tak że katastrofa... Quote
bela51 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']tak, decyzja jest taka, ze mamydo niedzieli Maxa zabierac, tylko jest problem bo nie mamy gdzie....biedny pies, nie wyobrazam sobie teraz odwiesc Go do schronu nie ma Ktos wolnego kawałka podwórka??[/QUOTE] Kochane, niech ktos sie zlituje, moze to na krotki czas. Ciągle mysle, ze moze ci ludzie z Radzionkowa nie ściermniali, ze po pierwszym sie odezwą... Ja mieszkam w bloku , nie mam zadnej mozliwosci. Quote
Recommended Posts