Lolalola Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='nescca']Właśnie z Figu dogrywamy transport. Być może Maxio już dziś pojedzie....[/QUOTE] zaraz spadne z krzeselka:) Quote
Lolalola Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='sentir']Maksymilian pojechał przed chwilą.....[/QUOTE] strasznie sie ciesze,ze udalo sie zalatwic transport na dzis:):) prosze o szczegoly cioteczki odpowiadajace za ten stan rzeczy:) prosze tez "pogonic" cioteczke Neris aby odpowiedziala na mego maila odnosnie wplaty:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 z tego co wiem to szczegóły dogrywała nesca - generalnie Figu jechala z Sosnowca do Warszawy i zgodziła sie po drodze zabrac Maxa:) i tu dzieki za czujność anett, która dała Nam znac i do tego jeszcze Figu zna sie z Neris :) wiec wiedziała gdzie ma jechac sentir dowiozła psa do trasy i Maksiu pojechal - mimo całej sytuacji dziekujemy sentir za opieke nad Maxem dziekujemy baardzo wszystkim, dzieki któym sie udało!! i Tobie Lolalola to bez Twojej mobilizacji na watku byłoby kiepsko, jak równiez za oferte oplacenia hoteliku musimy sie zmobilizowac i predko znalesc dom Maksowi jak równiez pozebrac by Max nie został tylko na głowie Loliloli:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 swoją droga - szok, ze tak szybko sie wszystko udało zgrac:multi::multi: Quote
nescca Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Goś ,lolulolu ,anett....dzięki ,że wszystko tak spięłyście. Danvas też pomagała tel :) Ważne ,że pies bezpiecznie jedzie do Neris. Teraz będziemy spać spokojnie. Dzięki też rodzince Sentir za podwiezienie psiaka. Quote
Marycha35 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Oooo, supero, brawo Dziewczynki:) A jak Max? Quote
Lolalola Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 wspaniala sprawa:) dzieki Sentir,ze sie zajela Maxiem i wszystkim ciotkom za udzial w teleportacji Maxa do Neris:) teraz musze przelac kaske i zebrac o deklaracje dla Maxa;) [COLOR=red]KTOS CHETNY ABY DORZUCIC GROSIK????[/COLOR] Quote
bela51 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Czy wiecie, ze dzisiaj rano dzwonila do mnie Pani z Radzionkowa, ta do ktorej planowalismy oddac Maxa? W przyszlym tygodniu jade na wizyte przedadopcyjna, jesli wypadnie dobrze, to moze....Max znowu bedzie miała przejażdżke. Na razie prosze o umiarkowany entuzjazm. Quote
Lu_Gosiak Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='Lolalola']wspaniala sprawa:) dzieki Sentir,ze sie zajela Maxiem i wszystkim ciotkom za udzial w teleportacji Maxa do Neris:) teraz musze przelac kaske i zebrac o deklaracje dla Maxa;) [COLOR=red]KTOS CHETNY ABY DORZUCIC GROSIK????[/COLOR][/QUOTE] ja niestety skromniuto 20zl moge dorzucic w tym miesiacu [quote name='bela51']Czy wiecie, ze dzisiaj rano dzwonila do mnie Pani z Radzionkowa, ta do ktorej planowalismy oddac Maxa? W przyszlym tygodniu jade na wizyte przedadopcyjna, jesli wypadnie dobrze, to moze....Max znowu bedzie miała przejażdżke. Na razie prosze o umiarkowany entuzjazm.[/QUOTE] słyszalam własnie..niezle:) i tak fajnie, ze sie odezwala..narazie bez entuzjazmu sie ciesze:) dzieki Iza za pilotowanie tego Quote
Lolalola Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']ja niestety skromniuto 20zl moge dorzucic w tym miesiacu słyszalam własnie..niezle:) i tak fajnie, ze sie odezwala..narazie bez entuzjazmu sie ciesze:) dzieki Iza za pilotowanie tego[/QUOTE] ale fajowo;)dzieki Lu Gosiak:)na dobry poczatek 20:) strasznie mocno trzymam za te wizyte,ale jestem podekscytowana!!! Quote
bela51 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Prosiłabym Was o jakies piekne fotki Maxa. Ci Panstwo go nigdy nie widzieli, na wizyte pojade z laptopem, bo oni nie mają netu. Bardzo chciałabym aby sie spodobał. Ich poprzedni pies mial na imie Mex. Bardzo podobnie, wiec moze to dobra wrózba ?:razz: Quote
Lolalola Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='bela51']Prosiłabym Was o jakies piekne fotki Maxa. Ci Panstwo go nigdy nie widzieli, na wizyte pojade z laptopem, bo oni nie mają netu. Bardzo chciałabym aby sie spodobał. Ich poprzedni pies mial na imie Mex. Bardzo podobnie, wiec moze to dobra wrózba ?:razz:[/QUOTE] kurcze moze cioteczka Neris pstryknie cos fajnego:)mowi,ze Max wesolek;) trzymam kciuki za wizyte!!! Quote
Neris Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Max dojechał do mnie dzisiaj około 16, ciągnie na smyczy jak parowóz ale jest grzeczny. W kojcu nie piszczy, nie szczeka, zjadł grzecznie kolację. Bardzo dużo pije i dużo siusia, nie wiem czy to wynik stresu, podróży czy jakaś przyczyna zdrowotna, jeśli się to przez kilka dni nie unormuje trzeba będzie chyba zbadać krew. Zdjęcia zrobię jutro, dzisiaj był bardzo zakałapućkany dzień. Quote
nescca Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Nercia....Aniele...wiedziałam,że kiedyś jakiś "mój" biedak trafi do Ciebie. Opiekuje się Nim.... moja kochana. Zobaczymy się w grudniu :) Quote
Lu_Gosiak Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='Neris']Zdjęcia zrobię jutro, dzisiaj był bardzo zakałapućkany dzień.[/QUOTE] superowo:) Lolalola podaj mi Twoje konto moze Ktos jeszcze dorzuci grosil do Maksa??? Quote
zioberek87 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 hu hu hu ale się działo.... ale dobrze się zgrało że Maxio juz bezpieczny słodziak nasz kochany:) dzierkuję cioteczki za opiekę na nim:) Quote
Lolalola Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']superowo:) Lolalola podaj mi Twoje konto moze Ktos jeszcze dorzuci grosil do Maksa???[/QUOTE] [COLOR=red]PODPISUJE SIE POD PYTANIEM!!!!!! kOCHANA LU GOSIAK [COLOR=black]Wwplac to prosze na konto Neris,ja mam tylko szkockie konto,wiec do mnie wplata nie powedruje;)dzieki!!![/COLOR] [/COLOR] Quote
nescca Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ciotki..... dajcie grosika dla Maxika :) Quote
Neris Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Mam złe wieści... Moim zdaniem to nie jest żaden Max tylko Kajtek :) U mnie wszystkie psy wychodzą raz dziennie poza ogród na spacer. W zasadzie "nowe" psy przez pierwszy tydzień wypuszczam tylko do ogrodu, ale z nim poszłam na całość i byliśmy na spacerze nad rzeką. Nawet nie ciągnął dramatycznie, wszystko bardzo intensywnie obwąchiwał i osikiwał. Podszczypywał mnie za rękę, ale generalnie na człowieku na razie skupiony jest średnio. Zdjęcia wyszły tylko takie, lepszych mi się nie udało zrobić: [IMG]http://images45.fotosik.pl/1173/9ad6336096a19b72med.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/1135/84506569237b3bd7med.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/1172/8bc79aefe5f9fb85med.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/1163/2480c9c807072b23med.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/1172/8e52aab08220d582med.jpg[/IMG] [IMG]http://images41.fotosik.pl/1139/2653c33221faf93bmed.jpg[/IMG] Wczoraj jeszcze przy Figu załatwił się okropnie cucnącą kupą, dzisiaj jest tam sporo śluzu, Czy Max był odrobaczany? Myślę, że sensownie byłoby mu podać dobry lek na odrobaczenie, proponuję Quanifen. Jeśli się zgodzicie jutro podjadę do lecznicy. Wyjdzie 2x2,5 tabletki, czyli na odrobaczenie i powtórkę za 10 dni. Razem 5tabletek x 5zł=25zł. Quote
sentir Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Był odrobaczany miesiąc temu, Problemy ze słuchem też miał na spacerze.... Quote
Lolalola Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Neris ale mnie rozbawilas;)........to nie Max to Kajtek:) Quote
bela51 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jakiej Max jest wielkosci? Ja ciagle przygotowuje sie do tej wizyty przedadopcyjnej. Powiedziałam Pani, ze jest onkowaty, a tu cos nie bardzo....:razz: Quote
Recommended Posts