Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Bianka..a jak małe koty? Bo nic nie piszesz. I czy je gdzieś już ogłosiłaś? Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Hala']Bianka..a jak małe koty? Bo nic nie piszesz. I czy je gdzieś już ogłosiłaś?[/quote] Syn je właśnie maltretuje :lol: Są boskie , już się biją między sobą . A miałam je ogłosić ? One mają 3 tygodnie :cool3: Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 no rzeczywiscie trochę mało...ale za dwa tygodnie to by trzeba. Jak sądzisz? :razz: Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Hala']no rzeczywiscie trochę mało...ale za dwa tygodnie to by trzeba. Jak sądzisz? :razz:[/quote] Pewnie tak. Ale upał . Fryciasta ledwie chodzi :shake: Apetyt jej jednak dopisuje . Właściwie to jej wszystko jedno czy w ryżu będzie mięso . Byle jeść . Wracając z ogrodu potrafi paść 2 metry od furtki . Zachęcam ją , wpływam jej na ambicje i nic :cool3: Jak padnie tak leży . Trzeba poczekac aż wrócą jej siły i przyjdzie do domu . Postawiłam sobie krzesełko koło furtki . Przecież nie będę podpierala ogrodzenia .:roll: Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 a ja dzisiaj siedzę w domu i nic nie robię. Kręcę się jak mucha w smole. Myślę o moim tymaczsowiczu...którego będę miec, krótko bo krótko..ale zawsze. :cool1: Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Hala']a ja dzisiaj siedzę w domu i nic nie robię. Kręcę się jak mucha w smole. Myślę o moim tymaczsowiczu...którego będę miec, krótko bo krótko..ale zawsze. :cool1:[/quote] A co będziesz mieć ? Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Żabkę z Buku od Supergogi A widziałs mój nowy wątek o Neli? Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Widziałam :loveu: A co z tą Zabka , bo chyba nie jestem w temacie :roll::roll: Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 no bo Żabka ma iść na sterylkę...ale nie ma się gdzie biedna podziać po niej. Więc zostanie u mnie na kilka dni aż wydobrzeje. Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Hala']no bo Żabka ma iść na sterylkę...ale nie ma się gdzie biedna podziać po niej. Więc zostanie u mnie na kilka dni aż wydobrzeje.[/quote] To będziesz miala zajęcie . A może chcesz moje kociaki na DT :lol: Naprawdę są kochane :p Quote
AMIGA Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [B]Bianko1[/B] żeby tak naprawdę wypocząć to ze dwa tygodnie tej ciupy by się przydały! To te upały tak są męcząze. Bono też odmówił współpracy i padł na chwilkę pod drzewkiem. Amiga jest przy tym najbiedniejsza, bo jest kompletnie niewybiegana, bo toto małe tak drypciulka statecznie :p Quote
Poker Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 hihi,ja już mam 1 kota i dwa psy i jeszcze królik miniaturka w wieku ok.8 lat biega,a Ty Halu, jakie masz zwierzaki w domciu?:eviltong:Bo ,że w schronisku to wiem.Widziałam piękne zdjęcia :lol: Quote
Poker Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 aa ,i jeszcze pomagam bardzo aktywnie przy niewidomej Berze Iryska :lol: Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ffffff....hmm...:oops: ee.... :oops: ...upsss... No ja w domu...mam...i tu zaczynam wyliczać... - 1 rybik w łazience..no nie mam sumienia go zabić...no nie potrafię..mam nadzieję, że ostatnio nie wciągnęłam go odkurzaczem - był 1 pająk....ale nie wytrzymała i oberwał, - 1 mucha na oknie...nie mam sumienia dobić, pewnie sama padnie, albo wypuszczę jak sieznam, - była 1 ćma..ale wypuściłam... :oops: No to chyba wystarczy inwentarza co? :cool1: Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Halu, mój jeden kot wybił by Ci tą nierogacizne w minute :evil_lol: A ja ma 4 psy , 4 koty, 2 ptaszki , rybek nie zliczę + wnusia :diabloti:na szczęscie obecnie dochodzącego :multi: Halu , przed momentem przyszedł przelew od Ciebie 40 zł . Dziękuję :loveu: Pisze na sterylkę , ale już sama nie wiem czy ją ryzykować . Aż się boję o tym myśleć . Dzwonila Pani Doktor , Puniek i Czupurek mają iść pod nóż w środę po 16 . Ponoć ma być 23 stopnie . Zobaczymy czy się w końcu uda . Quote
Poker Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 no co Ty Hala :crazyeye:,to kot albo i dwa koty są konieczne do takiego towarzystwa,ale by miały frajdę :evil_lol:,a Ty chałupę bez takiego inwentarza :eviltong: Quote
Poker Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 co wyście się uparły tak z tą sterylką?Przecież to nie jest :shake::shake:zabieg ratujący życie.jak będzie DS dla Frytki,to wtedy w ostateczności mozna to załatwić.Teraz trzeba zebrać siły i środki na jej leczenie :lol: Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Kiedy ja lubię mojego rybika...chodzę za nim z lupką i go obserwuję. A newet zdjecia mu porobiłam. I jak uważam w czasie porządkó na niego. :evil_lol: Bianko....ja napisałam na sterylkę, ale ze śiadomoscią, że lepiej jej nie robić. :oops: Quote
Yona Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wiesz co Hala?... Dobrze, że Ty moli nie masz...:evil_lol: Quote
Poker Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 nie ma edit,więc piszę kolejny post,jak ktoś nie ma w głowie :mad:,to ma w postach:evil_lol:.A ja mam czworo wnucząt :evil_lol:,no i kto mnie przebije tutaj??:lol: Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ja sięnie uparłam na sterylkę, tylko tak napisałam..proszę na mnie nie krzyczeć... :oops: Quote
Recommended Posts