quasimodo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='BIANKA1']Nie miały wyjscia . Jest tylko jedna szafka na wysokich nogach :evil_lol:[/quote] Powód nieważny - fajnie jakby się zakolegowały dziewczyny... Nasza Pancia tez juz wpada w histerię - burza nadciąga i do Warszawy... Zaczyna potężnie grzmieć i błyskawice są.... Quote
AMIGA Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Zapraszam do Krakowa, u nas ani nie pada, ani nie zanosi się na burzę, ani nawet nie ma duchoty. Powiewa leciutki wiaterek. Pewnie to zapowiedź burzy, ale narazie jest cudownie Quote
Czaka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='AMIGA']Zapraszam do Krakowa, u nas ani nie pada, ani nie zanosi się na burzę, ani nawet nie ma duchoty. Powiewa leciutki wiaterek. Pewnie to zapowiedź burzy, ale narazie jest cudownie[/quote] Uważaj, bo się skuszę! Zapakuję swoje stadko , stadko Zadziorki i zaraz będziemy ! :diabloti: Quote
Tola Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='BIANKA1']Tylko , że jak mam akurat odwrotne odczucie . Ona tam sobie jakoś w tym schronie funkcjonowala , A teraz ciagle bierze zastrzyki , jakieś badania a ona taka ufna . Wie , że idzie do weta......... i wchodzi za mną do środka . Nie opiera się .Idzie po chodniku bez smyczy , choć wie gdzie idzie . Mam takie uczucie , jakbym ją wziela tylko po to , żeby jej przyspożyć cierpień . a ona i tak tuli się do mnie z ufnością i nadzieją . Daje jej tabletki , sama robię jej zastrzyki , tyle wycierpiała przy uszach . Ciągle tylko zadaję je ból . Jej życie zamiast się polepszyć jest gorsze . To wszystko jest bardzo niesprawiedliwe :shake:[/quote] Cioteczko Bianko - jakich cierpien? Przeciez Frycia poszłaby jeszcz nie raz do tego weta abys tylko była przy niej. Ona prawdopodobnie nigdy nie zaznała tyle miłosci co teraz u Ciebie. I to jest dla niej najwazniejsze. Rozumiem co czujesz, bo ta choroba Frytki to zaskoczenie. Podziwaim Cie za to co robisz. Ale tak czasami bywa :roll: I nie chcemy tu słyszec o zadnych tam takich rozmyslaniach, ze zadajesz tylko ból:mad: Quote
Hala Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Bianeczko, chyba to wszystko Cie jednak przytłoczyło. :-( Widzę że jesteś smutna bardzo. Nie myśl o tym wszystkim w ten sposób. Co by zrobiła bez Ciebie Frytka, no sama pomyśl.... Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Hala']Bianeczko, chyba to wszystko Cie jednak przytłoczyło. :-( Widzę że jesteś smutna bardzo. Nie myśl o tym wszystkim w ten sposób. Co by zrobiła bez Ciebie Frytka, no sama pomyśl....[/quote] O......... Hala spać nie mogła :shake: Ja też nie spałam , bo najpierw burza , a potem dzieciaki sąsiada zrobiły balange w ogrodzie :mad: Ale netu nie było , nie wiem dlaczego :cool1: U nas przyjemny chłodek . Na spacer nie idziemy bo łapa jeszcze nie wygojona .Mają otworzone drzwi na podwórko i ............ leżą pod moimi nogami . Przynajmniej się przewietrzy :evil_lol: Przytłoczyło mnie , bo do tej pory , traktowałam ją jak normalnego psa . Teraz boję się , żeby coś jej się nie stało . Patrze na nią i się zastanawiam co ją czeka . No nic .........pora na kawke :lol: Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Skorek nieżyje :placz: Od niego się zaczeło moje pomaganie psom na tymczasach . Znowu mam doła :-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51691&page=80[/url] Quote
AMIGA Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Co to za jakaś ssmutna passa???? Bianko proszę Cię - patrz na Frycię całkiem normalnie, ona napewno nie od tej chwili na to choruje i skorow schronie jej się nic takiego nagłego nie stało, to u Ciebie, pod taką opieką napewno jej się nic nie stanie. Wręcz jest bardziej bezpieczna, bo jest wreszcie leczona i może być tylko lepiej. Mizianka dla niej, biednego Rokisia i dla CAŁEJ RESZTY dwu i czteronożnej:loveu: Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A ja polubiłam Skoreczka. Czytałam często o nim... Biedaczek... :-( Quote
Tola Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ja dopiero teraz przeczytałam wętek. Takie maleńkie biedactwo:-( Przykro mi:-( Quote
Czaka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial][SIZE=4]Nie znam historii Skorka, ale jeśli mu pomogłyście, to znaczy , że znalazł dom i na pewno umarł w godnych warunkach. Niestety nie każdemu jest , to dane :-( [/SIZE][/FONT] Quote
quasimodo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='AMIGA']Bianko proszę Cię - patrz na Frycię całkiem normalnie, ona napewno nie od tej chwili na to choruje i skorow schronie jej się nic takiego nagłego nie stało, to u Ciebie, pod taką opieką napewno jej się nic nie stanie. Wręcz jest bardziej bezpieczna, bo jest wreszcie leczona i może być tylko lepiej. Mizianka dla niej, biednego Rokisia i dla CAŁEJ RESZTY dwu i czteronożnej:loveu:[/quote] Nic dodać nic ująć. Dokładnie tak samo myślimy i również wszystkich Was serdecznie pozdrawiamy. No i jeseśmy pełni dobrych myśli... Quote
quasimodo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Szkoda Skoreczka... Bardzo długo obserwowaliśmy jego wątek - taki mały wędrowiec chodzący swoimi drogami... Pamiętamy jego ucieczkę, poszukiwania i szczęśliwe odnalezienie... Był starutki i chorutki, ale szczególnie na ostatnim etapie życia pod troskliwą opieką i otoczony miłością... Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Frytka ledwie mieści się do koszyka Punia , oczywiście na szerokość :oops: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img529.imageshack.us/img529/779/imag0001lm6.jpg[/IMG][/URL] Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Teraz ma nowe siniaki . Chyba ją swędzi , bo sie tam gryzła. Odrazu zrobił się siniak . Posmarowalam jej to i pilnuję , żeby nie wygryzała . Ciekawe od kiedy zaczną działac leki ?:shake: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/6470/imag0002wx5.jpg[/IMG][/URL] Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Roki zdruzgotany faktem , że nie wolno mu szaleć :cool3: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/8247/imag0003mm2.jpg[/IMG][/URL] Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ależ nieszczęśliwe psiaki..jeden nie może siępodgryzać a drugi nie mozę biegać.... :cool1: Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Hala']ależ nieszczęśliwe psiaki..jeden nie może siępodgryzać a drugi nie mozę biegać.... :cool1:[/quote] Prawdziwy dramat :shake: Quote
anula1959 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witam serdecznie wszystkich:lol: . Mam nadzieje , że mi wybaczycie to milczenie ale miałam wesele w najbliższej rodzinie.......ale już jestem, nadrobiłam braki , ze smutkiem czytam o Twoim zatroskaniu Bianeczko. Nie dodam już nic ponadto co mądrzejsi napisali przede mną i obiema rękami sie pod tym podpisuję. A Skoreczka mi okropnie żal..................(i) Quote
AMIGA Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [B]Bianko1 [/B]chyba się spotkamy razem w ciupie - Ty za gnębienie psów, bo się nie moga podgryzać i begać, a ja za obdzieranie Bono ze skóry 2 x dziennie. Tam sobie w spokoju poplotkujemy :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='anula1959']Witam serdecznie wszystkich:lol: . Mam nadzieje , że mi wybaczycie to milczenie ale miałam wesele w najbliższej rodzinie.......ale już jestem, nadrobiłam braki , ze smutkiem czytam o Twoim zatroskaniu Bianeczko. Nie dodam już nic ponadto co mądrzejsi napisali przede mną i obiema rękami sie pod tym podpisuję. A Skoreczka mi okropnie żal..................(i)[/quote] Wesele :lol: No nieżle ..........Anula zaszalała :cool3: [quote name='AMIGA'][B]Bianko1 [/B]chyba się spotkamy razem w ciupie - Ty za gnębienie psów, bo się nie moga podgryzać i begać, a ja za obdzieranie Bono ze skóry 2 x dziennie. Tam sobie w spokoju poplotkujemy :evil_lol:[/quote] A na ile nas wsadzą ? Choć z tydzień by mogli :roll: Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 to mnie też niech wsadzą.....tylko jeszcze nie wiem za co....:cool1: Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Hala']to mnie też niech wsadzą.....tylko jeszcze nie wiem za co....:cool1:[/quote] Powód zawsze się znajdzie :p Quote
Recommended Posts