anula1959 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Tak!:multi: Wszyściutkie , każde słowo i oczywiście nie muszę dodawać jak bardzo się cieszę!:multi: Quote
Czaka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='BIANKA1']Ile mam czasu do namysłu ?:roll:[/quote] [FONT=Arial][SIZE=4]A nad czym tu się zastanawiać. Toż to niepowtarzalna okazja. :diabloti: [/SIZE][/FONT] Quote
BIANKA1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=Arial][SIZE=4]A nad czym tu się zastanawiać. Toż to niepowtarzalna okazja. :diabloti: [/SIZE][/FONT][/quote] Dwa za dwa :mad: Quote
AMIGA Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ooo widzę, że dzisiaj jakiś bardziej był ludzki czas wstawania :p Witamy "ranne pieski" i ich Pańcię. A co ze sroczką dzisiaj??? Quote
anula1959 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Witam wszystkich ! Nie ze sroczką /bo jej juz nie ma / tylko z trznadelkiem Bianki.... Quote
AMIGA Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Hala']Witam o poranku. :multi:[/quote] Czy Ty nadal strajkujesz dzisiaj????? Quote
Tola Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Również witam z rana.Szkoda sroczki:-( A co z Frycińską i resztą zwierzyńca? Towarzystwo chyba na spacerku:lol: Quote
Hala Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 coś dzisiaj długo na tym spacerku........... :cool3: Quote
irysek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BIANKA1']Tak , wtedy , gdy ja coś jem :diabloti:[/quote] ja mysle ze fryteczka kocha najpierw bianke a potem jedzonko, bo jest madrym pieskiem i wie ze bez pańci jedzonka by nie bylo :razz: Quote
BIANKA1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ze spaceru wróciłam godzinę temu . Weszlam na wątek Zadry . To , co tam przeczytalam , kazalo mi zamilknać :shake: Mam moralnego kaca . Nie wiem , co pisać . A gdyby to mnie przytrafiło się coś takiego ? Przecież mogło :cool1: Nie chce mi się już nic robić . Chyba czas skończyć z dogo :-( Quote
anula1959 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Hala']coś dzisiaj długo na tym spacerku........... :cool3:[/quote] Ty znowu dziś strajkujesz Hala? Ty to się masz dobrze:evil_lol: Też się niepokoję o Biankę, czy aby wszystko w porządku? Quote
quasimodo Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BIANKA1']Ze spaceru wróciłam godzinę temu . Weszlam na wątek Zadry . To , co tam przeczytalam , kazalo mi zamilknać :shake: Mam moralnego kaca . Nie wiem , co pisać . A gdyby to mnie przytrafiło się coś takiego ? Przecież mogło :cool1: Nie chce mi się już nic robić . Chyba czas skończyć z dogo :-([/quote] A co się stało??? Quote
BIANKA1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48966&page=97[/url] Quote
anula1959 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BIANKA1']Ze spaceru wróciłam godzinę temu . Weszlam na wątek Zadry . To , co tam przeczytalam , kazalo mi zamilknać :shake: Mam moralnego kaca . Nie wiem , co pisać . A gdyby to mnie przytrafiło się coś takiego ? Przecież mogło :cool1: Nie chce mi się już nic robić . Chyba czas skończyć z dogo :-([/quote] Rany Boskie , co się stało??? Quote
quasimodo Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Czyli co: zarzuca sie Romkowi, że sunia zaszła w ciążę u Niego, Tak? Quote
quasimodo Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BIANKA1']Mam moralnego kaca . Nie wiem , co pisać . A gdyby to mnie przytrafiło się coś takiego ? Przecież mogło :cool1: Nie chce mi się już nic robić . Chyba czas skończyć z dogo :-([/quote] Sami jesteśmy na dogo niedługo, ale nieraz byliśmy świadkami takich pyskówek, wzajemnych zarzutów i oskarżeń. Padały nieładne słowa, ataki... To w ogóle taki grajdołek... Nawet przy transporcie Czarusia (o czym miałem nie wspominać) doszło do nieprzyjemnej sytuacji... No ale najważniejsze są tu pieski... A z resztą jest tu mnóstwo fajnych, oddanych ich ludzi... Na przykład my wszyscy z Frytkowego wątku :lol: ... Quote
anula1959 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Już rozumiem , Arka się wmieszała.............. [QUOTE] Czyli co: zarzuca sie Romkowi, że sunia zaszła w ciążę u Niego, Tak? [/QUOTE] To jest wielce prawdopodobne że tak się stało , nie mniej szczeniaki już są i teraz nie ma co wrzeszczeć , tylko trzeba im znależć domy :shake: ....... A Ty Bianeczko się nie załamuj a broń Bożę nie odchodź z dogo , bo co my tu poczniemy bez Ciebie :shake: . Ja Cię rozumiem ten niewybredny atak Arki mógł Cię przygnębić ale ja zawsze mówię : róbmy swoje a reszta ........niech będzie milczeniem Quote
Hala Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 tak..ja też się nasłuchałam na wątku Moni i krecika...a to wszystko nie z mojej winy. Zresztą , trudno tu o winach mówić. Ja po prostu zbyt obrazowo opisuję. Zbyt się w to wczuwam. Ehhh..szkoda wspominać. Quote
Hala Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A Romeczek zawsze będzie miał nasze wsparcie. Musimy się razemtrzymać....kochani..razem, to najważniejsze. Nie czyni błędów ten, kto nic nie robi. Quote
BIANKA1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='quasimodo']Czyli co: zarzuca sie Romkowi, że sunia zaszła w ciążę u Niego, Tak?[/quote] Tak . Jakkolwiek i gdziekolwiek to się stało, to jakie ma to teraz znaczenie :cool1: Też biorę na tymczas niesterylizowane suki , mając niekastrowanego psa . Mogło mi się coś takiego przytrafić . Na dogo jest tak , że jak wszystko idzie dobrze , to są wyrazy zachwytu i uznania . Jak coś jest nie tak , to zaraz znajdą się tacy , co cię zmieszają z błotem i oplują . Nikt nie wie , jaka to presja , jak trzeba się starać , aby było dobrze . Ile trzeba się namartwić , ile nocy nie przespać . To zupełnie tak , jak z cudzym dzieckiem wziętym pod opiekę . Jak trzepniesz swoje , to nic nikt nie powie , a jak cudze , to zaraz afera . Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini . Sedno lezy w tym , za pomocą jakich słów to zrobimy . Po takim czymś , ma się niesmak . Jest mi przykro , bo wiem , że jeśli coś mi pójdzie żle , to zostanę zlinczowana na publicznym forum . Lepiej i bezpieczniej jest nic nie robić . Quote
Hala Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [B][SIZE=5][COLOR=blue]Nie czyni błedów ten, kto nic nie robi.[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
anula1959 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Bianka , pieniaczy nigdzie nie brakuje ale tym się nie należy przejmować ! Masz nasze wsparcie i poparcie zawsze bo po prostu mamy do Ciebie zaufanie, ot co! Jesteś osobą o sercu jak stodoła i kochasz zwierzęta i bez względu na okoliczności wiemy , że zawsze zrobisz i postąpisz tak żeby to było z pożytkiem a nie ze szkodą dla zwierzęcia. Arka na wielu wątkach narobiła zamętu i czyniła uwagi w niewybrednym stylu ale to nie znaczy , że tym się należy przejmować. Ja Cię doskonale rozumiem i wszyskie osoby które opiekują się biedakami ze schronisk i wiem , że to duża presja. A taka sytuacja jak Romkowi w Zamościu może się przytrafić każdemu i zaistniałej sytuacji należy pomóc a nie krytykować . Pewnie , że Romek zawsze będzie miał nasze wsparcie tak samą z resztą jak i Ty Bianeczko:calus: :glaszcze: Quote
Recommended Posts