Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hala']hiehie...czekałam na reakcję i czułam że mi się oberwie....

No..ja mówiłam tylko o okolicznych trawniczkach. :evil_lol:[/quote]

Tak ....... ładny mi trawniczek :shake: To pół hektarowa łąka , która staramy się z synem utrzymać we właściwej kulturze rolnej :evil_lol: Jak z jednej strony kosimy , to druga nam zarasta :mad:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']zdjecie znowu niewyraźne.... :mad:

APuniek sobie chyba wietrzy...........ten tego tam......... :diabloti:[/quote]

Bo słabe światło było

Puniek wietrzy póki ma co :evil_lol:

Za tydzień już nie bedzie musiał :eviltong:

Posted

[quote name='Hala']zobaczcie jak Fryta ma dobrze....w porównaniu z Szamanem...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62301[/URL][/quote]

Biedaczk :shake: A te moje uwalone na kanapach . Ale Kropka i Frytka też swoje przeszły :cool1:

Posted

[quote name='Hala']dlaczego nie możemy pomóc im wszystkim?

Ja tego nie rozumiem. :shake:[/quote]

Też nie rozumiem. I ciągle ich przybywa. Zobaczcie oczy Bibo :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60002[/URL]:-(

Posted

J to już nawet staram się nie zaglądać na nowe wątki :shake:
Potem się tylko denerwuję , a i tak , nic pomóc nie mogę :placz:

U nas sąd zmiejszył karę facetowi za zabicie psa , bo ksiądz się za nim wstawił :mad:
Moja znajoma . działaczka pewnej stacji katolickiej , powiedziała mi , że miłość do zwierząt to nie katolicyzm tylko hinduizm --------była to riposta na moje pytanie " ty taka katoliczka i zwierząt nie lubisz ? "

Ciekawe gdzie wsiorbało Cioteczki Yone I Sabine ? :oops:

Posted

Witam serdecznie Frycię i całą sforkę :loveu: Ale mi dzisiaj pieski dały sobie wypocząć! Pozwoliły mi się pobyczyć do 7 rano!!! Mam nadzieję, że i Twoja sforka była dzisiaj łaskawsza [B]Bienko1 [/B]dla Ciebie

Posted

Moja sforka nie była tak miła :shake:

Witamy Wszystkich cieplutko :evil_lol:

Frycia po spacerku

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img213.imageshack.us/img213/7648/imag0008iu2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='quasimodo']Dzień dobry Wszystkim.
W Centrali duszno i nie za bardzo słonecznie.
Co piesy zmalowały, że od niemiłych je wyzywasz?:evil_lol:[/quote]

A zmalowały . Najpierw mnie zbudziły koło 2 w nocy , to wypuściłam je na podwórko . Potem wróciły do domu , ale bez Frytencji .
Frytka położyla się w swoim ukochanym kartonie i zasneła . No to ją zostawiłam i poszliśmy spać . Ledwie usnełam , a tu słyszę rozmowę Fryciastej z Miśkiem od sąsiada :shake:
Pomyślałam , że zaraz im się znudzi , bo nie bardzo mi się chciało schodzić .:cool1:
Niestety rozmowa bardzo się rozkręciła z przewagą Frytkowych argumentów :cool3:
Nie było rady , musiałam wstać i zamknąć szczekaczkę w domu .
Jak już zaległa błoga cisza , to nastał świt i trzeba było wstawać :mad:
A jak wstałam i zapaliłam światło w akwarium , to zobaczyłam narybek Molinezji na które namiętnie polowały Skalary Żal mi się zrobiło maluchów i zaczełam je wyławiać . W pewnym momencie upadła mi siatka do łowienia , i durna Czupurka mi ją ukradła i uciekła ciągnąc po podłodze . Jak już udało mi się ogarnąć sytuację to było po 6 i psy były złe , że jeszcze nie są w lesie .
No , ja w końcu naprawdę nie wiem , czy ja mam zwierzaki , czy one mnie :shake:

Posted

[quote name='BIANKA1']

No , ja w końcu naprawdę nie wiem , czy ja mam zwierzaki , czy one mnie :shake:[/quote]

Odpowiedź nasuwa się JEDNA :evil_lol:

Posted

a co! jeszcze brudna i śmierdząca, ale już z Wami!

Ależ bylo dziś cudownie!
Tylko komary były złośliwe.

Ale psiaków dziś było na spacerku...hohoh....a ile cioteczek przyjechało...hohoho....a jakie psiaki po wybiegu spacerowały...hohoh...

wszystko opowiem w wątku obornickim. :loveu:

Posted

[quote name='BIANKA1']No , ja w końcu naprawdę nie wiem , czy ja mam zwierzaki , czy one mnie :shake:[/quote]

Oczywiście , że Ty masz zwierzaki, a one mają Tylko dużo szczęścia, że mają Ciebie!

Posted

Bianka, czy jak później wyślę Ci już pomniejszone foty, to wstawisz na moje wątki?
Bo ja zawsze wstawiałam przez kocie strony, a nie mogę tego od trzech dni chyba już otworzyć.

A co to za opowieści o wypadzie do schronu bez fotek? :shake:

Posted

Hala , ja umiem wyłącznie wstawiać fotki programem , który wyslalam Quasimodo . Jest tam parę stron wcześniej .
Nic nie zmniejszam , prosto z aparatu .

.Wejdź na [url]http://www.imageshack.us/[/url]

2.Kliknij 'Przeglądaj' i wybierz zdjęcie ze swojego komputera, które chcesz zamieścić na forum

3.Kliknij 'Host it!'

4.Skopiuj adres, który ma w opisie hotlink for forums (1)
(to pierwszy link, który ukaże się pod załadowanym zdjęciem)

Teraz wystarczy, że wkleisz ten adres w wybrane miejsce na forum

------------------------------------------------------
Jeśli zdjęcie jest bardzo duże, zanim klikniesz 'Host it!' zaznacz "resize image?" i wybierz najlepiej 320x240 (for websites and email). Wtedy zdjęcie będzie już odpowiednich rozmiarów.