BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ...........albo psa śpiącego :evil_lol: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img518.imageshack.us/img518/182/imag0002oj0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A teraz chwila oddechu na wątku z Ciocią BIANKĄ :turn-l: :user: Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Yona']A teraz chwila oddechu na wątku z Ciocią BIANKĄ :turn-l: :user:[/quote] Ciociu Yono , taka jesteś zapracowana ?:shake: Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ciociu, ja przygotowuję się do budowy domu... Rozumie Ciocia, co to znaczy? :mad: No i remontuję mieszkanie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Jak na dniach nie zamorduję jakiegoś "fachowca", to... No, trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam :mad: Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Yona']Ciociu, ja przygotowuję się do budowy domu... Rozumie Ciocia, co to znaczy? :mad: No i remontuję mieszkanie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Jak na dniach nie zamorduję jakiegoś "fachowca", to... No, trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam :mad:[/quote] Owszem , rozumiem :cool3: Ja walczę z architektem 6 miesięcy :shake: Powinien mieć na nazwisko Pan Pytajło :evil_lol: Quote
AMIGA Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [B]Yona [/B]Tylko spokój może człowieka uratować! Fachowcy dzisiaj są na wagę złota, bo pewnie połowa z nich już pracuje poza granicami! A Ty buduj ten dom, buduj, będzie miejsce na tymczas dla piesków ;) :p Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Widzę, że Ciocia, Ciociu AMIGA, ma wobec mnie jakieś plany...:cool1: Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Yona']Widzę, że Ciocia, Ciociu AMIGA, ma wobec mnie jakieś plany...:cool1:[/quote] Dużą masz działkę ? Ile kojcow wejdzie ?:diabloti: Quote
AMIGA Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [B]Yona [/B]bo to moje marzenie zyciowe! Ale chyba nigdy ono się nie spełni! Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Yona']Prawie pół hektara :diabloti:[/quote] No to trochę kojców wejdzie:eviltong: . Chyba nie masz zamiaru mieć tyle trawnika :cool3: Ciociu Yono , wiesz ile to koszenia ?:diabloti: Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ciociu BIANKO :mad: Lepiej nie powiem, gdzie to jest, bo zanim się wprowadzę, to Wy tam już schronisko założycie :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Yona']Ciociu BIANKO :mad: Lepiej nie powiem, gdzie to jest, bo zanim się wprowadzę, to Wy tam już schronisko założycie :evil_lol:[/quote] To ja już zgłaszam pierwszą propozycję . Frytka , śliczna , malutka , grzeczna sunieczka .:loveu: Pilnuje domu , wszystko je , pięknie szczeka , chodzi przy nodze , zgadza się z psami i kotami :diabloti: Właśnie wyleciała za drzwi , bo chciała dobrać się do kociego żarełka :lol: Jest przecież na specjalnej diecie i kocia puszka nie dla Fryci , oj nie :shake: Frycia popilnuje domu , a kotki zjedzą swoje papu . Ciociu Yono , czy masz kota ?:roll: Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Yona']Jeszcze nie, ale rozumiem, że będę miała? :mad:[/quote] Dobrze Ciociu kombinujesz :diabloti: Quote
Asia_M Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Yona']Jeszcze nie, ale rozumiem, że będę miała? :mad:[/quote] Wiem nawet którego dostaniesz:diabloti: Zapewne tego śmierdziuszka...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Asia_M']Wiem nawet którego dostaniesz:diabloti: Zapewne tego śmierdziuszka...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Śmierdziuszka dzisiaj Roki pogonił .:cool3: Tyle , że on wraca jak nikt nie widzi . Frytka była na podwórku . Dzwi do domu były otwarte , wchodzi Frytka i prosto do pokoju . Idę cicho za nią , żeby sprawdzić jej zamiary . Jakieś chyba przeczucie miałam bo patrzę , a TA MAŁPA KUCA DO SIKANIA . Zdjełam kapcia i pac we Frytkowy tyłek :mad: Zerwała się jak młódka i w nogi do kuchni . Myślę sobie , o nie ty małpo jedna i za karę chciałam ją wyrzucić na dwór . Wziełam ja na ręce , a ona chciała mnie capnąć :shake: Krzyknełam " nie wolno " i wystawiłam szczyla za próg . Siedzi teraz na progu i myśli :cool3: Bardzo jest obrażona :roll: Nie wiem co ona wyprawia . Żeby przyjść z podwórka po to żeby zlać się w pokoju :razz: Toż to albo tępe , albo złosliwe :angryy: Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No tak, do mieszkania się nie nadaje, ale do schroniska ciotki Yony, owszem :mad: Quote
Poker Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ja wiem dlaczego Frycia nie chce sioo na podwórku tylko na dywanie chce robić:eviltong:Po prostu łapki królewny Frytencji sa za delikatne,żeby na betonie , a nie na trawce sioo robić i stać na mokrym Ciocia Bianka ,jak domek budowała,to nie przewidziała,że będzie gościć jejmość Frytencję.:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Koorcze , to może ja jej dywan na podwórku położe :crazyeye: Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Na podwórku? Przecież tam podwiać może Frytencję :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Yona']Na podwórku? Przecież tam podwiać może Frytencję :evil_lol:[/quote] Racja :shake: I jeszcze ją zapyli :cool3: Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jak widzę, Ciocia BIANKA zgadza się ze mną, że jednak w domku owo sioo powinna robić Frytencja :diabloti: Quote
Recommended Posts