BIANKA1 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='Hala']ten świniak jest większy od kociaka. :diabloti:[/quote]Bo to kawał świni :evil_lol: Co mu dam jeść , to zjada na pniu . Przyszła córka i go czesze . Pytała go , czy mu w tamtym domu jeść dawali . Córka ma rozetkę , ale mówi , że nie je tak dużo . On tylko zagląda , co mu daję i wpitala , aż miło . Quote
Czaka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='BIANKA1']Co mu dam jeść , to zjada na pniu . (...) On tylko zagląda , co mu daję i wpitala , aż miło .[/quote] Czyli pasuje do reszty stadka? :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Romek-Zamość']Czyli pasuje do reszty stadka? :evil_lol:[/quote] Faktycznie , nie pomyślałam :diabloti: Fryta wkurzona , że nie ma dostępu do pokoju na dole , wybrała się na górę i tam spała w pokoju . Rano ją tam znalazłam . Nie narobiła , ale jak narobi to koniec . Nie mam jak zastawić góry . Quote
AMIGA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Fryciula, nie rób głupstw, bo wylądujesz na schodach i halny cię wyduje (hmmmmmmmmm tiaaaaaaaa, chyba trochę przesadziłam :evil_lol:) Quote
BIANKA1 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Grzecznie spała . Zobaczymy jutro co wymyśli :cool3: Quote
Czaka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Bianko Frycia wszystko sobie przemyślała i teraz będzie już grzeczna :angel: Quote
Tola Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='BIANKA1']Grzecznie spała . Zobaczymy jutro co wymyśli :cool3:[/quote] Mądra dziewczynka:loveu: A jak dzisiaj? Quote
BIANKA1 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wszyscy żyją i sobie radzą . Gorzej ze mną:cool3: Dopiero wróciłam z zakupów . 20 puszek dla kotów , 10 kg wołowiny mielonej , 4 kg ryżu , marchew . 3 worki piasku ,karma dla świni , ptaków , ryb . 2 kg suchego dla kotów = 200zł . do tego psikadło na Tuśkę , żeby nie sikała po kątach . I tak co tydzień :-( Quote
AMIGA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Z torbami Cię taTwoja "żywina" puści :shake:. Dobrze, że Fryciasta "spuścila z tonu". Chyba czula pismo nosem, że się nad jej głową zbierają gradowe chmury. Quote
quasimodo Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='BIANKA1']Wszyscy żyją i sobie radzą . Gorzej ze mną:cool3: Dopiero wróciłam z zakupów . 20 puszek dla kotów , 10 kg wołowiny mielonej , 4 kg ryżu , marchew . 3 worki piasku ,karma dla świni , ptaków , ryb . 2 kg suchego dla kotów = 200zł . do tego psikadło na Tuśkę , żeby nie sikała po kątach . I tak co tydzień :-([/quote] Wszystkie te kochane zwierzaki kosztują trochę :shake: Przydałaby się jakaś pomoc dla Cioci Bianki... Quote
BIANKA1 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Tusia pojechała do nowego domku .:cool1: Była ze mną prawie od urodzenia :-( Quote
quasimodo Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='BIANKA1']Tusia pojechała do nowego domku .:cool1: Była ze mną prawie od urodzenia :-([/quote] No i jak - bardziej się cieszysz, czy smucisz??? Quote
BIANKA1 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='quasimodo']No i jak - bardziej się cieszysz, czy smucisz???[/quote] Smutno mi . Była ze mną całe swoje kocie życie . Prawie od urodzenia . Ale przecież po to je ratuję , żeby miały domki . Moja Tusieńka [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img181.imageshack.us/img181/7126/imag0004on0.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/1610/imag0112ho2.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://g.imageshack.us/g.php?h=526&i=imag0112ho2.jpg"][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/1610/imag0112ho2.7cda93d272.jpg[/IMG][/URL] Quote
AMIGA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wiem [B]Bianko[/B] co czujesz. Ja, jak ukazywały się ogloszenia o Bono, cały czas się modliłam, żeby nikt tego ogłoszenia nie przeczytał A jak miałam szczeniaka po Amidze? Miał już 8 miesięcy jak się zjawili wspaniali ludzie po niego. Ale wcale się nie potrafiłam z tego cieszyć Nie mówiąc juz o moim synu, ktory przez półtora roku mi wytyka, że oddałam JEGO psa A ta JEGOŚĆ polegała na tym, że 1 dziennie nim wychodził na spacer Reszta obowiąków spoczywala na mnie :cool1: Quote
Tola Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='BIANKA1']Tusia pojechała do nowego domku .:cool1: Była ze mną prawie od urodzenia :-([/quote] A chociaz blisko Ciebie bedzie? Zeby chocia jakies wiesci były, bo inaczej to cięzko... Quote
BIANKA1 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Będzie na drugim końcu miasta , jakieś 20 km :cool3: Quote
Czaka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 To kiedy wybierasz się w odwiedzinki? :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Fryta jakby zmądrzała . Ciekawe jak to będzie , bo jutro mają przyjechać , świnka , króliczek i 2 szczeniory z Krzyczek :cool3: Ale w niedzielę ma pojechać świniak Hali :lol: Quote
Tola Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Szybko Ciotka zapełniasz puste miejsca:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='martaa2']Szybko Ciotka zapełniasz puste miejsca:evil_lol:[/quote] No cóż . Staram się :cool3: Szczeniaki są ponoć w złym stanie . Jeśli przyjadą , będą musiały być oddzielone od reszty ze względu na tasiemca i pchły . Jutro przyjedzie z Warszawy Pucka ze świnią i królem , Muszę naszykować miejsce dla trzody , dla szczeniaków , Może przyjedzie Danka od Hali na nocleg , bo nie ma gdzie spać a musi być na uczelni , i jeszcze chcemy się spotkać z Ciotkami i mnie w domu . Ciocia Poker pomoże mi to wszystko zgrać . Lece myć podłogi :evil_lol: Quote
AMIGA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Oj pięknie, pięknie ani chwili przestoju nie ma u Was:loveu: Pozdrawiamy pięknie z wietrznego Krakowa. Mam straszne kłopoty z internetem. Teraz mi się udało na chwilkę wedrzeć do dogo, a głównie to dostaję informację, że nie można otworzyć jakiejkolwiek strony:shake: Quote
Recommended Posts