Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

Posted

[quote name='BIANKA1']No tak , to ja się morduję z rozliczeniem wplat na transport Soni , a Wy tu sobie plotkujecie :evil_lol:[/quote]

Nie śpi ktoś by spać mógł ktoś

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam witam o poranku. Jestem dzisiaj późno, bo wessał mnie wcześniej temat taki, że mi ręce i nogi opadły całkowicie i straciłam dobry humor od rana. Radzę poczytać!
[URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406[/URL]

Posted

Czyżby Puniaczek wprowadził się do łóżeczka Rokusiowego???
Czy jeden z tych maluszków to własnie ten sabiutki, który cały czas leżał tylko koło termoforka??
A tak w ogóle to witam w czwartkowy poranek. Pewnie już buszujecie po lesie, a ja jakoś nie mogę się dobudzić:shake:

Posted

Witam . Rokusiowy koszyk jest ogólnie dostępny :evil_lol:
Ten mniejszy to właśnie ta bida . Jest tydzień młodszy od większego , ale o połowę mniejszy . Troszkę z nim lepiej . Wet chyba ma mnie dośc . Ledwie zadzwonie , a już słysze " Witam , co sie dzieje " :lol:

Posted

Ja tez witam; u nas po wczorajszym pochmurnym dniu dzisiaj świeci piekne słonce:lol:
Mizianka dla całej sforki, dodatkowe kizianka dla malutkiego kociątka.
Dobrego dnia!

Posted

Witamy witamy. U nas za oknem jeszcze całkiem czarno, ale już jesteśmy po polowaniu na kota i na wiadro pani dozorczyni. A Wy pewnie buszujecie po lesie?

Posted

Ano cicho . Emerytka , jak ja woła TZ , śpi . Jak obleci wszystkie miski , to zapada w sen . Jeszcze tylko parę wyjść na ogród w celu wydalenia tego co zjadła , i dalej śpi .
Zostało maleńkie kocie , które biega wyłącznie pod nadzorem . Wtedy wylatują wszystkie psy z wyjątkiem Kobiego . Mały poszaleje kilka minut i pada , a psy wracają :lol:
Życie Frytki jest stabilne i poukładane . Codziennie te same czynności , o tej samej porze .Szara rzeczywistość :cool3:

Posted

[quote name='anula1959']Ciocia Bianka , leć na wątek Puszka ! Hala właśnie opowiada pisemnie i zdjęciowo jak się odbyła adopcja Pusia:loveu:[/quote]
Właśnie się obudziłam :oops: i czytam .

A Duśka się znalazła ?

Posted

Emerytka zjadła pełną michę wielką jak ona sama i śpi :evil_lol:
Za każdy razem jak idę z nią do ogrodu , to wpada na działkę sąsiadów i wyjada smakołyki ( czytaj -resztki z chleba i objadu wsypane do gara dla biednych ptaszków ):shake: