Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oki mam wiesci :)
jest dt w gdansku i wawie...ze wzgledu na koszta najlepiej byloby jakby pojechla do wawy z figu ;)
niestety po kwarantannie, czyli 5.10
wet z punktu widział Ja i podobno guz jest od szczeniakow(?)
trzeba bedzie zaczac zbierac na weta - bad krwi, usg, rtg, operacja

Posted

No to coś już przynajmniej wiadomo,postaram się w sobotę lub w niedzielę zrobić bazarek dla maleńkiej :) Na razie nie pozostaje chyba nic innego niż uzbrojenie się w cierpliwość i trzymanie kciuków,żeby guz okazał się łagodny...

Posted

[I]Wybaczcie za brak odzewu,ale faktycznie przez 4 dni trzymało mnie 40 st gorączki.
Teraz ciut spadła temp.więc i świadomość odzyskałam - bo wcześniej to tylko otwierałam oczy i ... i tak nie wiem co się dalej działo.
Ale do sedna.[/I]
[I]Suczka podobno była widziana przez weta.
I podobno stwierdził,że to po ciąży ( :roll: ) ekhmn...
Jak Budrysek pisała po kwarantannie można Ją wyciągnąć.
Fakt - faktem - jest to na listwie mlecznej.
I jest gigantyczne.
Suczka wystraszona - na pewno i obolała. Jutro jak dam radę tam dojść to zaniosę Jej poduszki do budy - żeby wygodniej miała.
[/I]

Posted

Bazarek właśnie zrobiłam,jutro dodam jeszcze fanty,dziś już nie mam siły...Fajnie by było gdyby ktoś zrobił banerki,ja niestety nie mam o tym pojęcia :(
Tu link [url]http://www.dogomania.pl/threads/215169-Jesienno-zimowe-ciuchowisko-dla-Lisi-z-ogromnym-guzem.?p=17695865#post17695865[/url]