BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 a_ga.isk napisał(a):Pozyjemy, zobaczymy ^^ Ale ja tam ruch lubie wiec (chyba) zle nie bedzie :D Oby ;) 100 post w Waszej galerii :multi: Quote
Chefrenek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 a_ga.isk napisał(a): Ojoj fakt... w planie jest kuno koszyka wiklinowego lub wielgachnej podychy Koszyk długo by się nie ostał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Doberek :) Jak wam się na rodzimej ziemi żyje? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
chihuahua Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jutro 3 kroli, a ja mam rocznice smierci wujka 6lat i sasiadki( jego siostry, tez 6.01) 2 rok , a do tego urodziny kolezanki!!! Quote
a_ga.isk Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Witam ^^ Dzisiaj o 17 wyjezdzam do domu... Jutro dojade :D W Pl bylo super ale jednak ... no i wkoncu zobacze Lucce :D chihuahua napisał(a):Jutro 3 kroli, a ja mam rocznice smierci wujka 6lat i sasiadki( jego siostry, tez 6.01) 2 rok , a do tego urodziny kolezanki!!! Przykro mi :( Zegnam wszystkich :) Zyczcie mi udanej dorgi.... [/FONT]P Quote
chihuahua Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nie wiem , czego sie zyczy podroznikom,ale zycze Wam tego , czego sie zyczy!!:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Szerokiej i pustej drogi do Nederlands Quote
chihuahua Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ja juz czekam na fotoreportaz z pierwszych chwil Luccy w kraju tulipanow!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ja chyba nie w porre ale szerokiej drogi :) Quote
a_ga.isk Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 chihuahua napisał(a):Ja juz czekam na fotoreportaz z pierwszych chwil Luccy w kraju tulipanow!! Pierwsze to to nie sa :P PBo ona po przyjezdzie z Belgi jeszcze nie wyjezdzala a w Pl bylam sama ;) Ale fotki zaraz dam :D Aa i DZIEKUJE wszystkim za zyczenia szerokiej drogi :) Moja mordzia :cool3: Lape podaj :lol: Dobra kosc nie jest zla:lol: Pies zmeczony:p Czy te oczy moga klamac? :roll: Na zlosc Ci sie schowam :mad: Na panci wygodnie lezy sie... :diabloti: :cool1: Zaszalalam :cool3: Pozdrawiam :) Quote
Chefrenek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 a_ga.isk napisał(a): Czy te oczy moga klamac? :roll: Oj zaszalałaś. Słodkie pojrzenie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ależ ona słodziasta :loveu: :loveu: :loveu: Prosze o zdecydowanie więcej fotek :diabloti: Quote
chihuahua Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 BBeta napisał(a):Hey :calus: I jak minęła podróż ?? ;) No wlasnie , a tak ogolnie to gdzie mieszkasz , w Belgii czy Holandii___? Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dobrze, że dojechaleś.... A piesiurka cudowna :) Quote
a_ga.isk Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 BBeta napisał(a):Hey :calus: I jak minęła podróż ?? ;) Witaj:p Aaa podroz przespalam :eviltong: Mada&Teodor napisał(a): Ależ ona słodziasta :loveu: :loveu: :loveu: Prosze o zdecydowanie więcej fotek :diabloti: Dzisiaj 18:29 Oj nie nadaze pstrykac :-o chihuahua napisał(a):No wlasnie , a tak ogolnie to gdzie mieszkasz , w Belgii czy Holandii___? W Holandii ;) Kate I Luka]Dobrze, że dojechaleś.... A piesiurka cudowna :smile: Tez sie ciesze:eviltong: I dziekuje :D Quote
DiDDlina85 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ehh..zazdroszcze Ci tej Holandii:evil_lol: Aaa..widziałam różową łapkę:) Pozdrowionka i czekam na fotki!!! Quote
a_ga.isk Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 DORRAG napisał(a):Dobry dzień:p Witam :) DiDDlina85 napisał(a):Ehh..zazdroszcze Ci tej Holandii:evil_lol: ! Ehh nie ma czego zazdroscic :p ... Takze pozdrawiam ;) Quote
Recommended Posts