Korenia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='a_ga.isk']Witam^^ Dziekuje w imieniu Lucci za zyczonka^^ Nie zeby jakos specjalnie sie przejela czy cos wrecz zirytowala kiedy wszycy w domu zaczeli ja tlamsic z tej okazji :P Aaa mam kolejny zab Lucci :D A kolejny jej sie rusza ale wypluc go nie chce :D Jeszcze troche i potworek jesc nie bedzie umial ;)[/quote] Ja mam tylko jeden ząbek Amy... i to znaleziony - a raczej odebrany - przypadkiem.. Amy czymś się bawiła, więc looknełam co to i patrze, że to ząbek :multi: Ale mam go do tej pory... to już 30 miesięcy :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hurra!! wszystkiego najlepszego dla Lucci!!! Piekny bannerek:) Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dzień dobry Latające Holendry :multi: Quote
KarolaBox Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='a_ga.isk']Czesc wszystkim :) A moja Lucca skonczyla dzisiaj 5 miesiecy!!! :) [/quote] spóźnione, ale szczere życzenia dla sunieczki :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='a_ga.isk']Witam^^ Dziekuje w imieniu Lucci za zyczonka^^ Nie zeby jakos specjalnie sie przejela czy cos wrecz zirytowala kiedy wszycy w domu zaczeli ja tlamsic z tej okazji :P Aaa mam kolejny zab Lucci :D A kolejny jej sie rusza ale wypluc go nie chce :D Jeszcze troche i potworek jesc nie bedzie umial ;)[/quote] mi tez na szczęscie sie ostało kilka ząbków Mickey:D wszystkiego naj z okazji 5 m-cy:loveu: Quote
Kati Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Luccy. :loveu: Quote
a_ga.isk Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Kate I Luka']Dzień dobry Latające Holendry :multi:[/quote] Dzien dobry... wieczor ^^ [quote name='KarolaBox']spóźnione, ale szczere życzenia dla sunieczki :loveu:[/quote] [quote name='Kati']Wszystkiego najlepszego dla Luccy. :loveu:[/quote] [quote name='Paulina_mickey']mi tez na szczęscie sie ostało kilka ząbków Mickey:-D wszystkiego naj z okazji 5 m-cy:loveu:[/quote] Dziekuje :loveu: A ja ide pisac sciage w slowniku zaraz:razz: Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='a_ga.isk'] A ja ide pisac sciage w slowniku zaraz:razz:[/QUOTE] a cóż to za grzeszne uczynki koleżanka czyni :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
a_ga.isk Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Kate I Luka']a cóż to za grzeszne uczynki koleżanka czyni :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:[/quote] Hyhy nie moja wina ze Ameryka w czasie kryzysu miala tylu przeydentow z beznadziejnymi pomyslami:cool3: Nie sposob tego zapamietac wiec trzeba przygotowac pomoc :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :cool3: a... temat super... wiec się nie dziwię :lol: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gastus zaprasza do oddania głosu :cool3: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39957[/url] Quote
a_ga.isk Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Kate I Luka']Gastus zaprasza do oddania głosu :cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39957[/URL][/quote] Oddany ;) Sliczne kartki :p Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='a_ga.isk']Oddany ;) Sliczne kartki :p[/QUOTE] :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Nadia86 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Witamy wiem nie bylo nas ale nadrobilam wszytkie zaleglosci:) i prosimy o zdjecia:) Quote
Mada&Teodor Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Nadia86']W i prosimy o zdjecia:)[/quote] Ja tez bym prosiła o nowe foteczki Lucci :loveu: Quote
Chefrenek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Ja tez bym prosiła o nowe foteczki Lucci :loveu:[/quote] To ja tradycyjnie też Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Chefrenek']To ja tradycyjnie też[/quote] No i ja oczywiście :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Dziewczyny przepraszam ale czuje sie taka zniechecona, nic mi sie nie chce... ale moze dzisiaj jakies fotki zrobie na spacerze... chociarz pewnie tez nie wyjda ;/ a wieczorem poodwiedzam wasze gelerie.... Pozdarwiam Quote
Paulina_mickey Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='a_ga.isk']Oddany ;) Sliczne kartki :p[/quote] ja Mikusia też zgłosiłam:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hej Agnieszko, witaj Lucca :):multi: Quote
Mada&Teodor Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Hello Aga :) Co tam u Was słychować? ? ? I gdzie te obiecane zdjecia Lucci :mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts