karusiap Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 A ja sobie przypominam, ze kiedys ktos ogladal Dingo i smialam sie do Magdy, ze ten ktos mi powiedzial, ze ona grozna. I wtedy Magda mi powiedziala,ze Dingo faktycznie na obcych szczekala z kojca..... Quote
Jagienka Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 [quote name='karusiap']A ja sobie przypominam, ze kiedys ktos ogladal Dingo i smialam sie do Magdy, ze ten ktos mi powiedzial, ze ona grozna. I wtedy Magda mi powiedziala,ze Dingo faktycznie na obcych szczekala z kojca.....[/QUOTE] Jednym słowem, jesteśmy ujarzmiaczami bestii... :cool3: Quote
zytta Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 [quote name='Jagienka']Ale z tym udziabaniem kogoś to się zdziwiłam.... zawsze miałam Dingo za psa typu "wejdź złodzieju, fajnie, że jesteś". No i Panią urzekły foty Dingo... [B]zytta[/B], wycałuj od Nas TZ!!!!!! Tylko Wy potraficie wykrzesać na zdjęciach z psa to co najlepsze :loveu:[/QUOTE] też jakoś nie mogę sobie wyobrazić dziabiącej Dingo.. tz oczywiście ucałuję (jak będzie grzeczny), chociaż nie wiadomo czy to nasze zdjęcie podziałało, ale niech ma ;) a Dingo widzę cudnie trafiła i nawet swojego bloga ma! Quote
Recommended Posts