RatMaga Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Absolutnie piękna jest ta dama. Eh, gdyby mieć warunki :(. Moje marzenie podwójnie - łagodna persiczka (bo persiczka mojego małża to była wredna kocurzyca) i do tego szylkretka. Quote
Ajula Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 stukot napisał(a):Pierwsze co mi przyszło go głowy to USG ale wet powiedział, że macica jest zbyt maleńka aby była widoczna w tym badaniu. a to ciekawe, nie wiedziałam, że u kotek trudno stwierdzić, czy jest macica :hmmmm: ale się nie znam na kotach, przy was się człowiek może dużo nauczyć :) Quote
stukot Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Zwracam sie z prośbą o pomoc w sprawdzeniu domu stałego dla Strzępusia.Pojawiło się wiele osób chcący zaadoptować Kicię.Domek jest pod Warszawą dokładnie w Białołęce. Czy jest jakiś wolontariusz, który sprawdziłby ten dom? Pani bardzo miła i sympatyczna, miała kiedyś pieska pekińczyka.Nie żyje od dwóch lat. Spełnia wszystkie warunki adopcyjne.Strzępek miałaby tam dobrze.Jeśli znalazłby sie ktoś chętny do wizyty przedadopcyjnej proszę o kontakt. Quote
conceited Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 hello, dostalam wlasnie maila od jakiegos Pana o tytule "kot strzepek" a w tresci "czekam na ankiete przedadopcyjna " :) o co cho? :) Quote
supergoga Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Sprawdzam osobe z Poznania która chciała Strzepkę. Tzn. koleżanki z kociej frakcji maja mi dac znac bo ponoc nasza kotka poszła tam w zesżłym roku. Czekam na wieści. Quote
stukot Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Z wielką przyjemnością zawiadamiam , że Strzępek znalazła wspaniały dom w Warszawie.Dziękuję za miła współpracę i pomoc w znalezieniu tak zacnego domku Kasi i Beacie.Serdecznie pozdrawiam. Quote
Recommended Posts