Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Absolutnie piękna jest ta dama. Eh, gdyby mieć warunki :(. Moje marzenie podwójnie - łagodna persiczka (bo persiczka mojego małża to była wredna kocurzyca) i do tego szylkretka.

Posted

stukot napisał(a):
Pierwsze co mi przyszło go głowy to USG ale wet powiedział, że macica jest zbyt maleńka aby była widoczna w tym badaniu.

a to ciekawe, nie wiedziałam, że u kotek trudno stwierdzić, czy jest macica :hmmmm:
ale się nie znam na kotach, przy was się człowiek może dużo nauczyć :)

Posted

Zwracam sie z prośbą o pomoc w sprawdzeniu domu stałego dla Strzępusia.Pojawiło się wiele osób chcący zaadoptować Kicię.Domek jest pod Warszawą dokładnie w Białołęce. Czy jest jakiś wolontariusz, który sprawdziłby ten dom? Pani bardzo miła i sympatyczna, miała kiedyś pieska pekińczyka.Nie żyje od dwóch lat. Spełnia wszystkie warunki adopcyjne.Strzępek miałaby tam dobrze.Jeśli znalazłby sie ktoś chętny do wizyty przedadopcyjnej proszę o kontakt.

Posted

Z wielką przyjemnością zawiadamiam , że Strzępek znalazła wspaniały dom w Warszawie.Dziękuję za miła współpracę i pomoc w znalezieniu tak zacnego domku Kasi i Beacie.Serdecznie pozdrawiam.