psi Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 [quote name='asika5']mam cie gapo:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a juz myślałam, że to tylko ja taka super , że tu wpadacie, prosimy o więcej[/QUOTE] hehehehe o widzisz "kto z kim przystaje taki sam się staje" :eviltong: Dziękuję,że jesteście i zaglądacie :loveu: Quote
George Carlin Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/215008-Pi%C4%99kna-OBRO%C5%BBA-ElPerro-dla-niewidomego-Hakerka-%21?p=17676138#post17676138"]http://www.dogomania.pl/threads/215008-Pi%C4%99kna-OBRO%C5%BBA-ElPerro-dla-niewidomego-Hakerka-!?p=17676138#post17676138[/URL] przypominam o bazarku Do wygrania piękna smyczka dla zwycięzcy i obróżka dla Hakera ;-) Quote
psi Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 a bez zmian nadal "GNIJE" w schronie :( a poza tym zdrowie mu dopisuje humor również :) telefon milczy jak zaklęty :( chyba jakieś czary mary trzeba zrobić :roll: Quote
DONnka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Cioteczko psi, "moje" ogłoszenia Hakerka jeszcze się nie ukazały Zamówiłam je dopiero na bazarku ogłoszeniowym u waderci. Są opłacone, więc będą na pewno, ale chwilę to potrwa, bo wadercia pracuje i ma ostatnio mniej czasu :shake: W górę Hakerku :loveu: Cieszę się, że zdrówko i humorek Ci dopisują :) Quote
Martika&Aischa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Musi się znaleźć choćby kawałeczek zielonej trawki dla pięknego Hakerka .....i tak sobie głośno myślę ....może zaryzykujemy i spróbujemy pozbierać deklaracje ??? Niech chłopak wyjdzie ze schronu jak najszybciej ...nie wyobrażam sobie żeby został tam do końca swoich dni :( Quote
psi Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Musi się znaleźć choćby kawałeczek zielonej trawki dla pięknego Hakerka .....i tak sobie głośno myślę ....może zaryzykujemy i spróbujemy pozbierać deklaracje ??? Niech chłopak wyjdzie ze schronu jak najszybciej ...nie wyobrażam sobie żeby został tam do końca swoich dni :([/QUOTE] Nie wiem czy to się uda tyle biedy chodzi po tym świecie a Haker ma jednak wikt i opiekę za kasę UM, lepiej gorzej ale ma zapewnioną opiekę Mamy 215 zł nazbierane z bazarku przeznaczymy na ewentualny koszt paliwa Cioteczko [B]DONnka[/B] wiem,że zrobienie ogłoszeń trochę trwa więc cierpliwie poczekamy ;) Quote
psi Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Przeczytałam na wątku z Bielska Podlaskiego o przetrzymywaniu w metalowym garażu suni 13 letniej :( Pan zagląda do niej żadko a otrzymał ją w spadku po córce (wyjechała na zarobek) żonka Pana nie toleruje psów w domu więc sunia od 2 lat mieszka w garażu nieocieplanym blaszanym :( Dziewczyny z Bielska dostały anonim i poszły sprawdzić i wszystko prawda smutny widok suni zobaczcie sami [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy53/693473/1290141/previews/43984303_dsc00927.jpg?1316883462[/IMG] [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy53/693473/1290141/previews/43984213_dsc00928.jpg?1316883529[/IMG] [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy53/693473/1290141/previews/43984231_dsc00933.jpg?1316883552[/IMG] Quote
psi Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Dlaczego na starość muszą tak cierpieć :( kiedyś były małe piękne kochane a teraz są jak zbędny balast :placz:Oby Ci ludzie co tak krzywdzą sami nie zostali tak skrzywdzeni na starość bo wówczas będzie za późno na zrozumienie swojego postępowania Quote
asika5 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Matko jakie to smutne:-( nie wiem jak tak można. Córcia też widac kocha swego pieska:angryy: Quote
Martika&Aischa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Psich tragedii jest mnóstwo :( ludzie są podli i nieodpowiedzialni !!!!!!!! Co dalej z tą sunią ??? :( została odebrana ??? Quote
psi Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Psich tragedii jest mnóstwo :( ludzie są podli i nieodpowiedzialni !!!!!!!! Co dalej z tą sunią ??? :( została odebrana ???[/QUOTE] Na razie nie bo nie mam co z nią zrobić :( Lepiej by uśpili psa a nie tak męczą od 2 lat to jakiś KOSZMAR :( Kai wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/215175-Kaja-przytula%C5%9Bna-13-letnia-sunia-od-dw%C3%B3ch-lat-mieszka-w-blaszanym-gara%C5%BCu[/url]. Quote
Agula99 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zaglądam do Hakerka i przytulam na dobranoc... Quote
asika5 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 i ja ścickam z całych sił kochanego Hakerka Quote
psi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 hop do góry może ktoś wypatrzy ;) Quote
joanna83 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Hakerku gdzie ten Twój domek? [B]Ula[/B] poproś może Monikę, żeby zrobiła chłopakowi TOZowe, wyróżnione Allegro. Będzie miał większe szanse... Quote
psi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 [quote name='joanna83']Hakerku gdzie ten Twój domek? [B]Ula[/B] poproś może Monikę, żeby zrobiła chłopakowi TOZowe, wyróżnione Allegro. Będzie miał większe szanse...[/QUOTE] OK dzięki za podpowiedź Quote
Magolek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Witam wszystkich i pozdrawiam Hakerka. :) Pokazuj się Hakerku, na pierwszą, niech Cię ktoś wypatrzy i pokocha. :) Quote
psi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 ano do góry do góry pokazuj się chłopaku może komuś zmięknie serduszko :) Quote
DONnka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Podniosę chłopaczka w oczekiwaniu na domek :) Już mi się dłuży to czekanie na Jego ogłoszenia :shake: Myślałam nawet, żeby wycofać zamówienie z tego bazarku i złożyć na innym :) Ale ta oferta jest atrakcyjna, bo połączona z allegro :):):) No i wadercia obiecała mi, że już na dniach ogłoszenia będą :):):) Quote
psi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 [quote name='DONnka']Podniosę chłopaczka w oczekiwaniu na domek :) Już mi się dłuży to czekanie na Jego ogłoszenia :shake: Myślałam nawet, żeby wycofać zamówienie z tego bazarku i złożyć na innym :) Ale ta oferta jest atrakcyjna, bo połączona z allegro :):):) No i wadercia obiecała mi, że już na dniach ogłoszenia będą :):):)[/QUOTE] Cioteczko cierpliwości :) ważne żeby domek znalazł się ten jedyny do końca :) Widać tak musi być :) Potwierdzone info: Haker przez swoją ślepotę czuje się nie pewnie i jeśli jakiś pies na niego szczeknie on odgryza się tym samym.Dużo myślałam o nim i sądzę,że domek dla niego idealny to taki bez zwierząt lub bardzo spokojną sunią bo może dochodzić do spięć :roll: no chyba ,że znajdziemy bardzo cierpliwą osobę ,która nauczy od nowa żyć Hakerka w STADZIE.Takie są moje odczucia co do tego psiaka. Może ktoś coś doda od siebie kto miał z nim styczność? Quote
Agula99 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Podnoszę chłopczyka, niech mu się poszczęści!!! Quote
azalia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Odwiedzam Hakerka,oby ogłoszenia DONnki przyniosły mu szczęście. Quote
psi Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Hakerek prosi o domek i swojego człowieka :) Quote
psi Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Dziś odwiedziłam chłopaka :) obroża pasuje :) Ma skubaniec poobcierany nos od szorowania po siatce :roll: jak zacznie kolega z za płotu ujadanie na Hakerka :mad:, Hakerek długo nie czekając wzdłuż tej siatki obszczekuje sąsiada :mad: a że w złości nie zwraca na to uwagi obciera nochala o siatkę sobie Hakerek :roll: Jak sąsiad się zamkną w końcu :multi: Hakerek położył się i zażywał kąpieli słonecznych :lol: aż miło było popatrzeć. Ech co by tu poradzić :roll: wszędzie gadam proszę by dalej rozpytywali się pytali swoich znajomych znajomych znajomych itd ale na razie cisza :-( Tak mi zależy by chłopakowi się udało.Jest pięknym samcem z tych większych owczarków może jeszcze uszczęśliwić człowieka bo ma wielkie serducho spragnione miłości. Hop po domek Hakerku (ma jeszcze jedno imię LUCEK czasem do niego mówią) Quote
Recommended Posts