Beatkaa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='psi']Zna ktoś kogoś kto zrobił by banerek dla Lucusia może wówczas będzie bardziej widoczny ? Już sama nie wiem jak tu reklamować Naszego chłopaka :roll:[/QUOTE] Jasne,już pisze do cioteczki fochu o banerek :):):) Quote
psi Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='Beatkaa']Jasne,już pisze do cioteczki fochu o banerek :):):)[/QUOTE] Dziękuję :loveu: [B]Beatkaa[/B] :loveu: Quote
Beatkaa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ciocia fochu napisała,że dzisiaj zrobi,bo wczoraj nie miała dostępu do odpowiedniego oprogramowania :):) i przy okazji zaproszę cioteczki Was na bazarek dla Paury: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/222889-Dużo-ciuszków-i-figurki-do-postawienia-na-Paurę-do-18.02.2012"]http://www.dogomania.pl/threads/222889-Dużo-ciuszków-i-figurki-do-postawienia-na-Paurę-do-18.02.2012[/URL] Quote
psi Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='Beatkaa']Ciocia fochu napisała,że dzisiaj zrobi,bo wczoraj nie miała dostępu do odpowiedniego oprogramowania :):)[/QUOTE] Super moze dzieki banerkowi Lucjanka ktoś wypatrzy ,że tez wczesniej o tym nie pomyslałam :( Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No to ja czekam niecierpliwie na banerek i pozwolę się poczęstować ;) A o Lucjanku nadal ciepło myślimy i wypatrujemy domku. Quote
DONnka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A mi nie wchodzi drugi baner :shake: Za każdym razem wywala ten, który jest :( Zaraz jednak wstawię sobie wątek Lucjanka do podpisu :) Quote
Beatkaa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='DONnka']A mi nie wchodzi drugi baner :shake: Za każdym razem wywala ten, który jest :( Zaraz jednak wstawię sobie wątek Lucjanka do podpisu :)[/QUOTE] Może to ze względu na linki w podpisie,hmmmm :roll: Quote
Beatkaa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Banerek dla Lucjanka od cioci fochu: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214481-LUCJAN-(w-kartotece-Haker)-to-ŚLEPY-14-letni-ONek-szukam-mu-quot-SKRAWKA-ZIELONEJ-TRAWKI-quot"][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/5809/lucjan.jpg[/IMG][/URL] Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Już się częstuję:lol: Cioci fochu pięknie dziękujemy :loveu: Quote
psi Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='Beatkaa']Banerek dla Lucjanka od cioci fochu: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214481-LUCJAN-%28w-kartotece-Haker%29-to-%C5%9ALEPY-14-letni-ONek-szukam-mu-quot-SKRAWKA-ZIELONEJ-TRAWKI-quot"][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/5809/lucjan.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Dziękuję serdecznie :loveu: Quote
psi Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 coś źle zrobiłam bo nie jest u mnie podlinkowany muszę coś poprawić :( Quote
Beatkaa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='psi']coś źle zrobiłam bo nie jest u mnie podlinkowany muszę coś poprawić :([/QUOTE] kurczę,w sumie oba nie są podlinkowane :roll: Quote
psi Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='Beatkaa']kurczę,w sumie oba nie są podlinkowane :roll:[/QUOTE] nie wiem dlaczego tak u mnie wychodzi wrzucam w pokazywarke link i wklejam i nic :( Quote
psi Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Już się częstuję:lol: Cioci fochu pięknie dziękujemy :loveu:[/QUOTE] Proszę ciociu powiedz jak podlinkować banerek bo mi nie wychodzi :( Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='psi']Proszę ciociu powiedz jak podlinkować banerek bo mi nie wychodzi :([/QUOTE] Banerek nie jest podlinkowany :) Zaznacz wstawione zdjęcie a potem w "globusik" wrzuć ciocia link do wątku Lucjanka :) Taka mądra jestem bo mnie kiedyś Beatkaa nauczyła ;) Quote
DONnka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Piękny baner :) Jak to zwykle od fochu :):):) Oby przyniósł szczęście :) A ja mam link do wątku Lucjanka w podpisie :) Podoba się ??? ;) Quote
psi Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='DONnka']Piękny baner :) Jak to zwykle od fochu :):):) Oby przyniósł szczęście :) A ja mam link do wątku Lucjanka w podpisie :) Podoba się ??? ;)[/QUOTE] podoba i to bardzo :) a ja nadal ciemna masa i nie wiem jak podlinkować banerek :( Quote
psi Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='psi']podoba i to bardzo :) a ja nadal ciemna masa i nie wiem jak podlinkować banerek :([/QUOTE] no w końcu zrozumiałam jak to zrobić :) ale wyskakuje mi błąd serwera :angryy: Quote
psi Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='psi']no w końcu zrozumiałam jak to zrobić :) ale wyskakuje mi błąd serwera :angryy:[/QUOTE] Jupi w końcu mi się udało :) Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='psi']no w końcu zrozumiałam jak to zrobić :) ale wyskakuje mi błąd serwera :angryy:[/QUOTE] Kliknęłam w Twój banerek i wyświetlił mi się nasz Lucjanek :) więc chyba się udało :) Quote
psi Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Kliknęłam w Twój banerek i wyświetlił mi się nasz Lucjanek :) więc chyba się udało :)[/QUOTE] jeszcze raz dziękuję za pomoc :) tak już wszystko ok :) Quote
psi Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Jak to dobrze czasem czegoś się nowego nauczyć :D Banerek piękny jeszcze raz dziękuję serdecznie [B]ciociu fochu[/B] i [B]cioci Beatkaa :loveu: Lucjanie hop do góry :loveu: [/B] Quote
psi Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 zaglądam z rana i ciepłe myśli wysyłam Luckowi bo tylko tyle mogę :( Quote
Martika&Aischa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Mam nadzieję ze telefon zadzwoni!!! Lucjanek czeka ale ile można czekać ;) Domku odezwij się !!! I byle by do wiosny ...... Quote
Martika&Aischa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nikt nie zagląda do Lucjanka ??? Cioteczki gdzie jesteście ??? Quote
Recommended Posts