Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='psi']witam z rana na razie cisza :( ale dochodzą mnie słuchy ,że o Lucusiu się mówi na mieście więc kto wie może w niedługim czasie Lucuś będzie grzał poopkę w swoim domku :)[/QUOTE]

Niech mówią jak najwięcej :modla:
Oby domek się znalazł :modla:

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']I oby to był super domek, bo sam domek to jeszcze nie gratka, trzeba odpowiedniego, superaśnego domku i za taki trzymam kciuki!!!![/QUOTE]

jestem takiego samego zdania to musi być na [B]100% wspaniały domek[/B] a nie [B]tylko domek[/B] to nie o to chodzi ;)

Posted

[quote name='psi']jestem takiego samego zdania to musi być na [B]100% wspaniały domek[/B] a nie [B]tylko domek[/B] to nie o to chodzi ;)[/QUOTE]

Też ja o innym niż wspaniały domek nawet nie pomyślałam ;)
To oczywista oczywistość ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Psiaku kochany pora do domku!!! Kochającego domku!!![/QUOTE]

Oj pora pora, co raz zimniej na dworze :( a domku na horyzoncie nie widać :(

Posted

[B]Rozliczenie[/B] z bazarku
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213878-S%C5%82odko%C5%9Bci-dla-ludzi-zabawki-i-akcesoria-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-oraz-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-10.09.11"]http://www.dogomania.pl/threads/213878-S%C5%82odko%C5%9Bci-dla-ludzi-zabawki-i-akcesoria-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-oraz-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-10.09.11[/URL]

U mnie [B]na koncie[/B] jest
psi 5zł
AIMEZ_MOI 10zł
Lumix 5zł
ESKI 13zł
BLANKA XD 11zł
diament 47zł
Pliszka 28zł
PAULAA. 12zł
czarnula 11,50zł
SABUSIA 15zł
Dusiek 5zł

[B]Mam zaksięgowane [/B]162,50zł

U [B]monia3a[/B] jest wpłata od
Lotos 20zł
Monia3a 27zł
[B]Razem[/B] 47zł - są już u mnie czyli mam [B]204,50zł[/B]

[B]Brakuje[/B] wpłaty od
Piromanka 8zł
[B]Razem[/B] 8zł

Razem na[B] paliwko[/B] dla Lucujana zebrałyśmy z monia3a [B]217,50zł[/B] :loveu: w tym na przesyłki wydane [B]63[/B]zł

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Kurcze cioteczki trzeba słać zaproszenia bo wątek odwiedza bardzo mało osób :( jak to mówią w kupie siła ;) trzeba rozreklamować chłopaka ;)[/QUOTE]

Rozsyłamy ale zainteresowanie znikome :( ogłoszenia też ma chłopak zrobione i telefon milczy :(

Posted

Odezwała się Pani z ogłoszenia na BO spytała czy umie mieszkać w domu i jaki ma stosunek do psa i kota Pani posiada takowe stworzonka ;) odpisałam i poleciłam przeczytanie jego wątku tu wszystko piszę co wiem i co udało mi się zauważyć.Zobaczymy jak się sprawy potoczą :roll: Cicha nadzieja się tli we mnie :)

Posted

[quote name='psi']Odezwała się Pani z ogłoszenia na BO spytała czy umie mieszkać w domu i jaki ma stosunek do psa i kota Pani posiada takowe stworzonka ;) odpisałam i poleciłam przeczytanie jego wątku tu wszystko piszę co wiem i co udało mi się zauważyć.Zobaczymy jak się sprawy potoczą :roll: Cicha nadzieja się tli we mnie :)[/QUOTE]

Oby to był ten najwspanialszy domek :modla: :modla: :modla:
Nie wolno tracić nadziei :)
Dziś pojechał do domu DON z mojego podpisu, a wydawał się nieadopcyjny w jego stanie zdrowia :):):)