Agula99 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Lucuś trzymam kciuki, ciągle i ciągle... Quote
DONnka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='psi']Wiara czyni cuda więc głęboko wierze,że gdzieś domek jest dla Lucka ;)[/QUOTE] A ja z Tobą cioteczko :) Tak bym chciała, żeby Lucek znalazł swój skrawek zielonej trawki :modla: Quote
psi Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Lucek miał przyjemność ostatnio spacerować z różnymi wolontariuszkami,których nie znał do tej pory i powiem Wam,że [B]ZERO[/B] szczypania,skakania [B]NIC[/B] niestosownego w zachowaniu Lucusia dziewczyny nie zauważyły :) Lucuś garnie się do człowieka,pragnie być z nim i sprawiać mu radość :) Proszę pytajcie gdzie się da o [B]skrawek zielonej trawki[/B] dla Lucusia Quote
DONnka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='psi']Lucek miał przyjemność ostatnio spacerować z różnymi wolontariuszkami,których nie znał do tej pory i powiem Wam,że [B]ZERO[/B] szczypania,skakania [B]NIC[/B] niestosownego w zachowaniu Lucusia dziewczyny nie zauważyły :) Lucuś garnie się do człowieka,pragnie być z nim i sprawiać mu radość :) Proszę pytajcie gdzie się da o [B]skrawek zielonej trawki[/B] dla Lucusia[/QUOTE] Cioteczko psi, pamiętam o Lucku i pytam Zadzwoniłam nawet ostatnio do p. Przemka, który chciał wziąć Sarę Niestety na razie zrezygnował w ogóle z adopcji ONka, bo zostało Mu parę szczeniąt z ostatniego miotu w jego hodowli i musi się zając ich socjalizacją a potem szukaniem domów Quote
psi Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 ja również pytam i rozmawiam ale jak na razie nikt nie chce przygarnąć Lucusia :( mam jednak cicha nadzieję,że gdzieś ten domek dla niego jest i jeszcze będzie Lucuś szczęśliwy :) Quote
DONnka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Tak jest, nie traćmy nadziei :):):) Na pewno jest gdzieś domek dla Lucusia... Quote
psi Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 hop do góry może dziś się poszczęści Lucusiowi Quote
Agula99 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Lucuś, domek musi być, boś ty pies na medal!!! Quote
psi Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='Agula99']Lucuś, domek musi być, boś ty pies na medal!!![/QUOTE] Zgadza się kulturalny Lucuś się zrobił i już nie szczypie i nie skacze na ludzi :) Quote
psi Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 cicho tu jakoś się zrobiło :( Lucuś nadal cierpliwe czeka na swoją szansę Quote
DONnka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jestem u Lucusia :) Nie zapomniałam :) Domku dalej wypatruję Quote
psi Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 [quote name='DONnka']Jestem u Lucusia :) Nie zapomniałam :) Domku dalej wypatruję[/QUOTE] Dziękuję cioteczko :loveu: Wrzuciłam na FB na profil Michała Piróga może wypatrzy ktoś Lucusia albo udostępni dalej Nadzieję wciąż mam ,że mu się uda Quote
joanna83 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Lucusiu bedaku, a Ty nadal w schronie :( Quote
Martika&Aischa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 No i gdzie ten domek ??? Lucjanku nie trać nadziei kochany psiaku ... Quote
DONnka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='psi']Dziękuję cioteczko :loveu: Wrzuciłam na FB na profil Michała Piróga może wypatrzy ktoś Lucusia albo udostępni dalej Nadzieję wciąż mam ,że mu się uda[/QUOTE] Nie lubiłam Piróga, dopóki nie dowiedziałam się, że kocha zwierzęta i działa na ich rzecz. Jakby dzięki Niemu udało się znaleźć dom Hakerkowi, to gotowa jestem odszczekać na Rynku w moim mieście wszystko to, co kiedyś na jego temat mówiłam ;) Quote
Agula99 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Lucuś podrzucam i trzymam kciuki, niech i sam diabeł znalazł by dom, Piróg czy nie Piróg oby domek był super!! Quote
psi Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 zgadza się nie ważne KTO a ważne by szczęśliwy kochany i ciepły kąt się znalazł w sercu człowieka ;) Quote
Agula99 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Lucuś zaglądam, podrzucam i miziam!! :) Quote
psi Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='psi'] Wrzuciłam na FB na profil Michała Piróga może wypatrzy ktoś Lucusia albo udostępni dalej Nadzieję wciąż mam ,że mu się uda[/QUOTE] Usunięto Lucusia z profilu P.Piróga a myślałam ,że dalej puszczą :( Dziś Lucuś w papierowym wydaniu Kuriera Porannego-[B]DZIĘKUJĘ[/B]- może tym razem się uda,trzymajcie kciuki :) Quote
DONnka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='psi']Usunięto Lucusia z profilu P.Piróga a myślałam ,że dalej puszczą :( [B]Dziś Lucuś w papierowym wydaniu Kuriera Porannego-[B]DZIĘKUJĘ[/B]- może tym razem się uda,trzymajcie kciuki :)[/QUOTE] [/B] Trzymamy z całej siły !!!! Oby stał się cud :modla: Quote
psi Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 witam z rana na razie cisza :( ale dochodzą mnie słuchy ,że o Lucusiu się mówi na mieście więc kto wiem może w niedługim czasie Lucuś będzie grzał poopkę w swoim domku :) Quote
Recommended Posts