Klaudus__ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [FONT=Century Gothic]Pchełka płakała i płakała tak głośno,że ktoś Ją znalazł - i mnie zawiadomił. Pojechałam i zabrałam płaczące maleństwo - nakarmiłam, napoiłam i spać położyłam. Pchełka jest piękna - co widać na zdjęciach. Niestety ma straszną biegunkę iw ogóle nie przybiera na wadze - jeść - je. Pije także normalnie - jednak cały czas płacze... Mam również wrażenie,że nie rośnie... Jest u mnie już kilka tygodni i nie widzę różnicy - a u kociaków w Jej wieku wyraźnie widać jak rosną. Ładnie bawi się z innym kotkami - nie jest też apatyczna - jednak bardzo mnie martwi... Moja mała modeleczka: Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] [/FONT] Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Zerkać zerkamy, ale co tu pisać? :) Quote
bogusika1 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 zagladamy do malutkiej ,co ze zdrowkiem Pchelki?:cool3: Quote
BasiaD Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Naprawdę malutka z niej Kicia, taka pchełka..Ale za to śliczna i przesłodziasta..Podnoszę do góry, domki Pchełka szybciutko potrzebuje swojego ludzia...Niech się jej poszczęści pliss.... Quote
Recommended Posts