Szira Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Dzisiaj miałam telefon w sprawie Maksia, i w związku z tym mam pytanko, czy któraś ciocia będzie jutro w schronisku przed południem? Quote
Szira Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Więc dobra wiadomość jest taka, że Maksiu dzisiaj pojechał do swojego nowego domku do Oleśnicy. Wczoraj rozmawiałam przez tel. z Panią, że: będzie mieszkał w mieszkaniu, dzieci to 15-letni syn i starsza córka, syn podobno strasznie chciał adoptować Maksia, w niedzielę odszedł poprzedni piesek. Tyle wiem. Pocztą pantoflową dowiedziałam się, ze dzisiaj byli, trochę z nim pospacerowali i adoptowali. Jutro zadzwonię i podpytam jak Maksiu się sprawuje:) Trzymajmy kciuki, żeby domek był fajny i Maksiu grzeczny:) Quote
_Goldenek2 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 No to cudnie. Powodzenia Maksik. Bądź kochaną psiną :) Quote
abilab Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 O matko ale wiadomosc a w niedziele byłam w schronie Maksia zawolałam przywitał sie trzymam kciuki mocno mocno Quote
Szira Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 dobre wieści mam z nowego domu Maksia:) dzisiaj rozmawiałam z pańcią Maksia, że grzeczny, że wszyscy zachwyceni, że do schroniska nie wróci, że na razie nie miał apetytu na suche, więc dawała mu mielone i miała spróbować z puszkowym jedzeniem, i jak rozmawiałyśmy to był akurat na dworze z córką, pani podała mi swój nr i obiecała w razie problemów dzwonić, ale mam nadzieję, że już będzie tylko fajnie:) Quote
sunia2000 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Szira gratuluje pierwszej adopcji:multi::multi::multi: Dzieki tobie psiak grzeje doopke w domu i to po tylu latach!!! Pierwsze koty za płoty, więc teraz bierz się za pozostałe 400 psów w schronie:) Quote
Szira Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 399, a nie 400:) właściwie to dzięki tej rodzince z Oleśnicy:) i właśnie pracuję nad następnym ogłoszeniem Quote
_Goldenek2 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Szira, gratulacje :). Gdybyś trafiała na jakieś retrieverowate psiaki to zawsze chętnie będziemy gościć Cię na naszym forum (w moim podpisie) i w miarę możliwości pomagać w ogłoszeniach :) Quote
sunia2000 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Poczekam jeszcze tydzień, dwa ( z doświadczenia wiem, że najczęściej w tym okresie psy wracają z adopcji) i dopiero wtedy zmienie tytuł i poprosze o przeniesienie wątku. Mam wielką nadzieję, że będę mogła to zrobić, tzn. że Maxiu zostanie już na stałe:) Quote
Szira Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 sunia zamykaj ten wątek, nie ma co czekać, dzisiaj rozmawiałam z Panią Maksia, gdzieś w tle Maksik szczekał, domu pilnował, wszyscy się do siebie przyzwyczaili, Maksiu nie rozrabia jak zostaje sam w domu, a po powrocie Panci z pracy niesamowicie się cieszy, umie dawać łapkę, i pewnie gdybym Panią pomęczyła to jeszcze więcej zachwytów bym usłyszała, :lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts