Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc dobra wiadomość jest taka, że Maksiu dzisiaj pojechał do swojego nowego domku do Oleśnicy. Wczoraj rozmawiałam przez tel. z Panią, że: będzie mieszkał w mieszkaniu, dzieci to 15-letni syn i starsza córka, syn podobno strasznie chciał adoptować Maksia, w niedzielę odszedł poprzedni piesek. Tyle wiem. Pocztą pantoflową dowiedziałam się, ze dzisiaj byli, trochę z nim pospacerowali i adoptowali. Jutro zadzwonię i podpytam jak Maksiu się sprawuje:)
Trzymajmy kciuki, żeby domek był fajny i Maksiu grzeczny:)

Posted

dobre wieści mam z nowego domu Maksia:)
dzisiaj rozmawiałam z pańcią Maksia, że grzeczny, że wszyscy zachwyceni, że do schroniska nie wróci, że na razie nie miał apetytu na suche, więc dawała mu mielone i miała spróbować z puszkowym jedzeniem, i jak rozmawiałyśmy to był akurat na dworze z córką, pani podała mi swój nr i obiecała w razie problemów dzwonić, ale mam nadzieję, że już będzie tylko fajnie:)

Posted

Szira gratuluje pierwszej adopcji:multi::multi::multi: Dzieki tobie psiak grzeje doopke w domu i to po tylu latach!!!
Pierwsze koty za płoty, więc teraz bierz się za pozostałe 400 psów w schronie:)

Posted

Szira, gratulacje :). Gdybyś trafiała na jakieś retrieverowate psiaki to zawsze chętnie będziemy gościć Cię na naszym forum (w moim podpisie) i w miarę możliwości pomagać w ogłoszeniach :)

Posted

Poczekam jeszcze tydzień, dwa ( z doświadczenia wiem, że najczęściej w tym okresie psy wracają z adopcji) i dopiero wtedy zmienie tytuł i poprosze o przeniesienie wątku. Mam wielką nadzieję, że będę mogła to zrobić, tzn. że Maxiu zostanie już na stałe:)

• 3 weeks later...
Posted

sunia zamykaj ten wątek, nie ma co czekać,
dzisiaj rozmawiałam z Panią Maksia, gdzieś w tle Maksik szczekał, domu pilnował, wszyscy się do siebie przyzwyczaili, Maksiu nie rozrabia jak zostaje sam w domu, a po powrocie Panci z pracy niesamowicie się cieszy, umie dawać łapkę, i pewnie gdybym Panią pomęczyła to jeszcze więcej zachwytów bym usłyszała,
:lol::lol::lol::lol: