Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szysz']Zmiana sędziego jamników na Grażyna Olender[/QUOTE]

I to mnie wkurzyło ;(((((((((( zmienili sędziego po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń ;( my nie zgłoszeni ;(((( szkoda

Posted

Ktoś może się orientuje, czy spod dworca głównego jeżdżą jakieś autobusy, którymi można by się było dostać na wystawę ? Albo jaka mniej więcej jest odległość z dworca na wystawę, bo zastanawiam się nad taksówką ...

Posted

z dworca to chyba tylko PKP lub PKS ;)

a jezdzi tam duzo autobusow PKS (np. linia 101, 102, 103, 104, 105, 106), bo Konopiska sa przy trasie na Tarnowskie Gory :)

[url]www.pks-czestochowa.pl[/url]
sama sprawdz

Posted

[quote name='pawelg']z dworca to chyba tylko PKP lub PKS ;)

a jezdzi tam duzo autobusow PKS (np. linia 101, 102, 103, 104, 105, 106), bo Konopiska sa przy trasie na Tarnowskie Gory :)

[url]www.pks-czestochowa.pl[/url]
sama sprawdz[/QUOTE]

Wielkie dzięki :) A jako przystanek docelowy co powinnam wpisać ? Bo widzę konopiska, konopiska I i II, konopiska skrz., konopiska ryn. itd

Posted

Sprawdziłam te pks-y i czarno to widzę :( godziny głupie albo nie jeżdżą w niedzielę :(
A może jakaś dobra dusza będzie jechała na wystawę przez samą Częstochowę i mogłaby mnie z Baldurem zgarnąć spod dworca głównego do Konopisk ? Na pewno bym się odwdzięczyła ;)

Posted

[quote name='Jula i Dengi']Merrick, możliwe że my będziemy jechać. Zaraz sprawdzę i dam Ci znać.[/QUOTE]

Gdyby się okazało, że jedziecie i możecie mnie zabrać, byłabym Wam dozgonnie wdzięczna ;)

Posted

Cudem znalazłam jakiś pks :) Z dworca autobusowego w Częstochowie wyjeżdża o 10:00 ( jedzie w kierunku Łysiec ), na miejscu powinien być niecałe pół godziny później. Mam nadzieję że zdążę, ale jestem dobrej myśli bo przed nami 29 psów ;)

Posted

[quote name='Jula i Dengi']My niestety nie będziemy przejeżdżać, ale skoro znalazłaś PKS to do zobaczenia na miejscu. :*[/QUOTE]

Do zobaczenia ( oby ) ;) Mamy ringi obok siebie :)

Posted

Nie wiem, byc moze was zlapalem na jakiejs focie ;) wlasnie wrzucam zdjecia na serwer, jest ich blisko 400....troche to potrwa.

Nam poszlo nawet niezle. Jazz (bedlington) JCAC, JW, BOB, V BOG; Celinka CAC, BOS, ukonczyla Championat Polski ;))) jest to jej juz 13. dorosly championat ;)))

Posted

[quote name='Marchewkowy']moja mała briardka Abi super zadebiutowała i mamy 1 lokatę, WO i Best Baby z fajnym opisem :) Bardzo się cieszę z występu małej, może komuś wpadliśmy w obiektyw? ;)[/QUOTE]

Mam z ringu honorowego BiS baby ;)

Posted

[quote name='pawelg']Jazz (bedlington) JCAC, JW, BOB, V BOG; Celinka CAC, BOS, ukonczyla Championat Polski ;))) jest to jej juz 13. dorosly championat ;)))[/QUOTE]

Łoł Wielkie gratulacje dla Jazika i Celinki :D!!!
Gratulacje również dla Flaire i Frasera !!!
Nam niestety nie udało sie dojechać :(