Pinesk@ Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Do mnie dzwoniła młoda dziewczyna, pytała czy Szerlok jeszcze jest w schronisku. Odesłałam ją na numer schroniskowy bo nie miałam 100% pewności, czy mały jeszcze jest. Dzisiaj się w schronisku dowiedziałam, ze dzwoniła właśnie ta dziewczyna i ma jutro przyjechać z ciocią. Ata czy to nie właśnie Ty? Bo jakoś mam przeczucie, ze jednak tak... :) Quote
Atka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nie, to nie ja. :( Kurczę, zakochałam się w Szerloku... :( Mam nadzieję, że będzie mu dobrze u tamtej dziewczyny, jeśli się na niego zdecyduje :(( Czy mam jakieś szanse na adopcję Szerloka, jeśli ta dziewczyna się zdecyduje? Czy po prostu jest zasada "kto pierwszy ten lepszy"? Quote
Pinesk@ Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Kurcze, kurcze.. Atka jeżeli przyjedzie, pracownicy stwierdza, ze nadaje się na dom dla Szerloka to raczej go wydadzą. A miałam nadzieję, że to Ty.. :( Zrobiłam tu jeden błąd, powinnam ogłaszać go na siebie, miałabym wszystko pod kontrolą. A tak się zamieszanie zrobiło.. :shake: Quote
Olena84 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tu macie potrzebujacego spaniela tez http://www.dogomania.pl/threads/213777-Chora-i-porzucona-piekna-czarna-spanielka-pilnie-potrzebuje-pomocy!!! Quote
Atka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Dzwoniłam do schroniska. Ta pani już go wzięła. Jestem załamana, już przyzwyczaiłam się do myśli, że będzie mój, po prostu zakochałam się w nim, jeśli to możliwe przez internet. Bardzo chciałabym go mieć. Nie wiem już, co mam zrobić :( Może to głupie, ale nie chcę w tym momencie żadnego innego psa :(:( Quote
plina Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Atka, bardzo mi przykro... Mamy szczęście w nieszczęściu- Szerlok po tylu samotnych miesiącach jest w nowym domu!... Quote
Aimez_moi Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ta czarna sunieczka powyzej tez jest slodka......:) Quote
Asia & Ginger Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Atka napisał(a):Dzwoniłam do schroniska. Ta pani już go wzięła. Jestem załamana, już przyzwyczaiłam się do myśli, że będzie mój, po prostu zakochałam się w nim, jeśli to możliwe przez internet. Bardzo chciałabym go mieć. Nie wiem już, co mam zrobić :( Może to głupie, ale nie chcę w tym momencie żadnego innego psa :(:( Bardzo mi przykro... :glaszcze: Ale może za jakiś czas zakochasz się w jakimś innym psiaczku, nie trać nadziei. :kciuki: :kciuki: Quote
paulaa. Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Smutne to wszystko. :-( Szerlok tyle mies czekał na domek, a gdy w końcu pojawiła się nadzieja to dwa domki naraz i gdzie by nie poszedł, to drugiemu będzie źle. :shake: Ajć, szkoda, że tak wyszło... Quote
martasekret Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Atka napisał(a):Dzwoniłam do schroniska. Ta pani już go wzięła. Jestem załamana, już przyzwyczaiłam się do myśli, że będzie mój, po prostu zakochałam się w nim, jeśli to możliwe przez internet. Bardzo chciałabym go mieć. Nie wiem już, co mam zrobić :( Może to głupie, ale nie chcę w tym momencie żadnego innego psa :(:( Spróbuj otworzyć się na innego psiaka.....tyle psich nieszczęść dokoła...a Ty masz możliwość oraz chęci, aby zmienić ich życie! Quote
Jaasmin Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dokładnie Atka, tyle piesków czeka na dom i na pewno wśród nich jest ten przeznaczony dla Ciebie :) , który czeka, aż go odnajdziesz. Nic nie dzieje się bez przyczyny, także głowa do góry. Quote
plina Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dobra ciotunie, zapraszam na wątki innych Tczewiaków mikruska Kaszlaka oraz Travela z biura podróży Trzymajmy kciuki, żeby chłopaki poszły do domu tak szybko jak Szerlok! Quote
Aimez_moi Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 A beda jakies wiesci z nowego domu Szerloka? Quote
plina Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Aimez_moi']A beda jakies wiesci z nowego domu Szerloka? Z tego co wiem schronisko nie udziela szerokich informacji o domkach, ale może Pinesce uda się coś wyciągnąć :) Tymczasem zapraszam do Travela Quote
Recommended Posts