Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do mnie dzwoniła młoda dziewczyna, pytała czy Szerlok jeszcze jest w schronisku. Odesłałam ją na numer schroniskowy bo nie miałam 100% pewności, czy mały jeszcze jest.
Dzisiaj się w schronisku dowiedziałam, ze dzwoniła właśnie ta dziewczyna i ma jutro przyjechać z ciocią. Ata czy to nie właśnie Ty? Bo jakoś mam przeczucie, ze jednak tak... :)

Posted

Nie, to nie ja. :( Kurczę, zakochałam się w Szerloku... :( Mam nadzieję, że będzie mu dobrze u tamtej dziewczyny, jeśli się na niego zdecyduje :(( Czy mam jakieś szanse na adopcję Szerloka, jeśli ta dziewczyna się zdecyduje? Czy po prostu jest zasada "kto pierwszy ten lepszy"?

Posted

Kurcze, kurcze.. Atka jeżeli przyjedzie, pracownicy stwierdza, ze nadaje się na dom dla Szerloka to raczej go wydadzą. A miałam nadzieję, że to Ty.. :(

Zrobiłam tu jeden błąd, powinnam ogłaszać go na siebie, miałabym wszystko pod kontrolą. A tak się zamieszanie zrobiło.. :shake:

Posted

Dzwoniłam do schroniska. Ta pani już go wzięła. Jestem załamana, już przyzwyczaiłam się do myśli, że będzie mój, po prostu zakochałam się w nim, jeśli to możliwe przez internet. Bardzo chciałabym go mieć. Nie wiem już, co mam zrobić :( Może to głupie, ale nie chcę w tym momencie żadnego innego psa :(:(

Posted

Atka napisał(a):
Dzwoniłam do schroniska. Ta pani już go wzięła. Jestem załamana, już przyzwyczaiłam się do myśli, że będzie mój, po prostu zakochałam się w nim, jeśli to możliwe przez internet. Bardzo chciałabym go mieć. Nie wiem już, co mam zrobić :( Może to głupie, ale nie chcę w tym momencie żadnego innego psa :(:(

Bardzo mi przykro... :glaszcze:

Ale może za jakiś czas zakochasz się w jakimś innym psiaczku, nie trać nadziei. :kciuki: :kciuki:

Posted

Smutne to wszystko. :-( Szerlok tyle mies czekał na domek, a gdy w końcu pojawiła się nadzieja to dwa domki naraz i gdzie by nie poszedł, to drugiemu będzie źle. :shake: Ajć, szkoda, że tak wyszło...

Posted

Atka napisał(a):

Spróbuj otworzyć się na innego psiaka.....tyle psich nieszczęść dokoła...a Ty masz możliwość oraz chęci, aby zmienić ich życie!

Posted

Dokładnie Atka, tyle piesków czeka na dom i na pewno wśród nich jest ten przeznaczony dla Ciebie :) , który czeka, aż go odnajdziesz.
Nic nie dzieje się bez przyczyny, także głowa do góry.

Posted

[quote name='Aimez_moi']A beda jakies wiesci z nowego domu Szerloka?
Z tego co wiem schronisko nie udziela szerokich informacji o domkach, ale może Pinesce uda się coś wyciągnąć :) Tymczasem zapraszam do Travela