Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Akitka']Witam... Dawno mnie na dogo nie było. Dopiero przed chwilką nadrobiłam nowości w galerii Tedziczka. Przepraszam, że się spóźniłam, ale serdeczne, wspaniałe życzenia z okazji Tedziczkowych I-szych urodzin. :new-bday::BIG::tort:[/quote] Dzięki wielkie Kasiu! :loveu: Cześć caroolciu :multi: Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Dzięki wielkie Kasiu! :loveu: [/quote] Proszę bardzo... Proszę mi wymiziać porządnie Tedzia ode mnie. :cool3: Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Nie ma problemu caroolcia, na pewno go wydrapie za uszkami :) a i może jakieś zdjęcie uda mi się cyknąć ;)[/quote] I co, udało się:diabloti: :diabloti: Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Akitka']Proszę bardzo... Proszę mi wymiziać porządnie Tedzia ode mnie. :cool3:[/quote] Jak tylko wrócę do domciu to go wymiziam od ciotki Kasi :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='caroolcia']Foteczki, foteczki foteczki :p[/quote] Będą, tylko proszę o cierpliwość! Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Jak tylko wrócę do domciu to go wymiziam od ciotki Kasi :evil_lol:[/quote] Super!!! :lol: [quote name='Mada&Teodor']Będą, tylko proszę o cierpliwość![/quote] Zero cierpliwości... :mad: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Akitka']Zero cierpliwości... :mad: :evil_lol:[/quote] i litości :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Akitka']Super!!! :lol: Zero cierpliwości... :mad: :evil_lol:[/quote] [quote name='Chefrenek']i litości :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Qrde, kobiety zaczynam się Was bać :scared: Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Qrde, kobiety zaczynam się Was bać :scared:[/quote] Hihi... A bój się, bój... :diabloti: My są diabelne baby... :evilgrin: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Akitka']Hihi... A bój się, bój... :diabloti: My są diabelne baby... :evilgrin: :evil_lol:[/quote] Pewnie, że się boje. Biorę Tedzia pod pachę i uciekam od diablic :painting: Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 buhahahaha - ale my som złe tylko wirtualnie w realu czestujemy pełną michą - bez sztućcy:evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='caroolcia']buhahahaha - ale my som złe tylko wirtualnie w realu czestujemy pełną michą - bez sztućcy:evil_lol:[/quote] A ja właśnie caroolcia uciekam do Ciebie, bo mam obiecaną ta pełną michę i kawę w wiaderku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Pewnie, że się boje. Biorę Tedzia pod pachę i uciekam od diablic :painting:[/quote] Hihi... Wszędzie Cię dopadniemy... :diabloti: [quote name='caroolcia']buhahahaha - ale my som złe tylko wirtualnie w realu czestujemy pełną michą - bez sztućcy:evil_lol:[/quote] I świeżo upieczonym ciastem... :cool3: A dla Tedzia znalazłoby się jakieś mięcho... :eating: A jak się nie znajdzie to same sobie pójdą upolować coś nad stawem... :evil_lol: :diabloti: :krolik::snipersm: Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Akitka']Hihi... Wszędzie Cię dopadniemy... :diabloti: I świeżo upieczonym ciastem... :cool3: A dla Tedzia znalazłoby się jakieś mięcho... :eating: A jak się nie znajdzie to same sobie pójdą upolować coś nad stawem... :evil_lol: :diabloti: :krolik::snipersm:[/quote] No naprawdę mnie przerażacie :eek2::eek2::eek2: [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/5305/1001796qr6.jpg[/IMG] Quote
misiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Qrde, kobiety zaczynam się Was bać :scared:[/quote] I tak ma być :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Może ze strachu dasz Tedzia pooglądać :eek2: :evil_lol: Edit: oo fotka :).Tedziu w nowych szeleczkach Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='misiaczek']I tak ma być :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Może ze strachu dasz Tedzia pooglądać :eek2: :evil_lol:[/quote] Chyba nie mam wyjścia :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Chyba nie mam wyjścia :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] Nie masz, nie masz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Chyba nie mam wyjścia :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] No nie masz... Ale czemu tylko jedna fotka? :mad: :evil_lol: Quote
dzasta Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :laola: :laola: :laola: Pani Modem Magdo od Teodorka dawaj więcej fotek bo Tedzik tak bardzo chce byc pokazany cioteczkom że aż smyczkę obgryza :mad: A nowe szelki fiu fiu fajowe :loveu: My mamy taką obróżke :loveu: Buziaki w nochal dla mojego ulubionego beżowego brzdąca :loveu: A tak wogóle musimy się Teodziowi pochwalic ze dostaliśmy taką samą chuste jak Tedzio od Pani wetki za odwagę :razz: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :laola: :laola: A i jeszcze stu kostek i wielu czekoladowych kości z okazji pierwszych urodzinek:new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :new-bday: bo niestety przeoczylismy :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :laola: :laola: Quote
Chefrenek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='caroolcia']jaki piękny Tedziu w rogz-ie :loveu:[/quote] Ładnemu we wszystkim ładnie :loveu: Quote
a_ga.isk Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witam Magdę i Tedzika, który jak zauważyłam ma takie same szelki jak Toontje ;P Quote
Recommended Posts