Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Akitka']Witam... Dawno mnie na dogo nie było. Dopiero przed chwilką nadrobiłam nowości w galerii Tedziczka. Przepraszam, że się spóźniłam, ale serdeczne, wspaniałe życzenia z okazji Tedziczkowych I-szych urodzin. :new-bday::BIG::tort:[/quote]

Dzięki wielkie Kasiu! :loveu:

Cześć caroolciu :multi:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Nie ma problemu caroolcia, na pewno go wydrapie za uszkami :) a i może jakieś zdjęcie uda mi się cyknąć ;)[/quote]
I co, udało się:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Jak tylko wrócę do domciu to go wymiziam od ciotki Kasi :evil_lol:[/quote]

Super!!! :lol:

[quote name='Mada&Teodor']Będą, tylko proszę o cierpliwość![/quote]

Zero cierpliwości... :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Akitka']Super!!! :lol:

Zero cierpliwości... :mad: :evil_lol:[/quote]

[quote name='Chefrenek']i litości :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Qrde, kobiety zaczynam się Was bać :scared:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Qrde, kobiety zaczynam się Was bać :scared:[/quote]

Hihi... A bój się, bój... :diabloti: My są diabelne baby... :evilgrin: :evil_lol:

Posted

[quote name='Akitka']Hihi... A bój się, bój... :diabloti: My są diabelne baby... :evilgrin: :evil_lol:[/quote]

Pewnie, że się boje. Biorę Tedzia pod pachę i uciekam od diablic :painting:

Posted

[quote name='caroolcia']buhahahaha - ale my som złe tylko wirtualnie w realu czestujemy pełną michą - bez sztućcy:evil_lol:[/quote]

A ja właśnie caroolcia uciekam do Ciebie, bo mam obiecaną ta pełną michę i kawę w wiaderku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Pewnie, że się boje. Biorę Tedzia pod pachę i uciekam od diablic :painting:[/quote]

Hihi... Wszędzie Cię dopadniemy... :diabloti:

[quote name='caroolcia']buhahahaha - ale my som złe tylko wirtualnie w realu czestujemy pełną michą - bez sztućcy:evil_lol:[/quote]

I świeżo upieczonym ciastem... :cool3: A dla Tedzia znalazłoby się jakieś mięcho... :eating: A jak się nie znajdzie to same sobie pójdą upolować coś nad stawem... :evil_lol: :diabloti: :krolik::snipersm:

Posted

[quote name='Akitka']Hihi... Wszędzie Cię dopadniemy... :diabloti:

I świeżo upieczonym ciastem... :cool3: A dla Tedzia znalazłoby się jakieś mięcho... :eating: A jak się nie znajdzie to same sobie pójdą upolować coś nad stawem... :evil_lol: :diabloti: :krolik::snipersm:[/quote]

No naprawdę mnie przerażacie :eek2::eek2::eek2:

[IMG]http://img118.imageshack.us/img118/5305/1001796qr6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Qrde, kobiety zaczynam się Was bać :scared:[/quote]
I tak ma być :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.
Może ze strachu dasz Tedzia pooglądać :eek2: :evil_lol:

Edit: oo fotka :).Tedziu w nowych szeleczkach

Posted

:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :laola: :laola: :laola: Pani Modem Magdo od Teodorka dawaj więcej fotek bo Tedzik tak bardzo chce byc pokazany cioteczkom że aż smyczkę obgryza :mad: A nowe szelki fiu fiu fajowe :loveu: My mamy taką obróżke :loveu:
Buziaki w nochal dla mojego ulubionego beżowego brzdąca :loveu:
A tak wogóle musimy się Teodziowi pochwalic ze dostaliśmy taką samą chuste jak Tedzio od Pani wetki za odwagę :razz:
:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :laola: :laola:
A i jeszcze stu kostek i wielu czekoladowych kości z okazji pierwszych urodzinek:new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :new-bday:
bo niestety przeoczylismy
:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :laola: :laola: