Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Święta, Święta i po Świętach .... :lol:
Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia :loveu:
A później postaram sie wrzucić parę fotek Tedka z prezentami od mikołaja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
A tu sesja zdjęciowa Tedzia z małpeczką od Mikołaja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ależ on jest świetny :loveu::loveu::loveu:
Dobrze że choinka nie ucierpiała... moja na szczęscie na choinke nie zwraca uwagi... :D:D

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

jejku jakie ma uszolki kochane słodkie piękne cudowne wspaniale :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Bo to taki mały nietoperek, jak mam dzisiaj na spacerku powiedziała jedna pani :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Cudeńko!!!!możesz coś powiedziec o charakterku takiego buldożka?jakie one sa?

Charakter i zachowanie: Towarzyski, żywy, skory do zabaw, pełen zapału. Szczególnie czuły w stosunku do swego pana i dzieci i dodatkowo wielki spioch :)

Paulina_mickey napisał(a):
Aaaaaa i oczywiście dziekujemy za odwiedzinki!!!!!:cool3:

Nie ma za co, bede czestym gościem w waszym foto blogu :)

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Młodzieńcza miłość, i już pocałunki :]

To była jego ulubiona zabawka, do czasu jak od mikołaja dostał małpiszona i teraz nigdzie się bez niego nie rusza, no chyba, że na spacer.
Nawet z nim śpi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I bardzo dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy częsciej :lol:

Korenia napisał(a):
Łoszzzzzzzzzz on sie sam prosi o kąpiel :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Moja ucieka od wanny na "10 km ;)"

Korenia, to narazie przymiarki do prawdziwej kąpieli, bo ta była "na sucho". Chciałam zobaczyć, jak on będzie reagował na wanne i jakoś specjalinie z niej nie uciekał. Ciekawe co będzie jak woda się poleje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
madziu ile teodorek juz ma ;) strasznie szybko chlopczyk rosnie wlasciwie to chyba juz menszczyzna ;);););)

Basiu, 3 stycznia 07 Teodor będzie miał półroku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a rośnie jak na drożdzach :)

Posted

misiaczek napisał(a):
Ja już mówiłam,że z Tedzia kawał chłopa będzie :evil_lol:.Mada,zdradź ile on już waży? :)

Tedzik waży teraz między 9,00 a 9,2 kg :)
Też myśle, że to będzie kawał chłopa, ale w porównaniu z Toro (psem mojego TŻ), to Teodor wygląda jak chucherko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: