Mada&Teodor Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Święta, Święta i po Świętach .... :lol: Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia :loveu: A później postaram sie wrzucić parę fotek Tedka z prezentami od mikołaja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Na szczęście żadnych start w bąbkach na choince nie odnotowałam. Teodor nie bardzo był nimi zainteresowany :) Quote
Mada&Teodor Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 A tu sesja zdjęciowa Tedzia z małpeczką od Mikołaja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Korenia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Czy małpeczka jeszcze żyje :-( ? :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Korenia napisał(a):Czy małpeczka jeszcze żyje :-( ? :evil_lol: Żyje i ma się dobrze, tylko może troszku jest zmęczona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Mada&Teodor napisał(a):A tu sesja zdjęciowa Tedzia z małpeczką od Mikołaja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ależ on jest świetny :loveu::loveu::loveu: Dobrze że choinka nie ucierpiała... moja na szczęscie na choinke nie zwraca uwagi... :D:D Quote
a_ga.isk Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Mada&Teodor napisał(a): Ktos tu sie do choinki dobiera :evil_lol: Quote
misiaczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Jaki Tedziu w wersji swiątecznej przystojny :eviltong: :lol:. A z małpeczką na szyji taki słodziutki,ze jak bym go dorwała,to...ach,mizianko i całowanko w fafelki murowane :lol:. Quote
Draczyn Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ekstra śliczności:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
DiDDlina85 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ojj dawno mnie tu nie bylo..jakie śliczne świąteczne zdjęcia:) Pozdrowionka!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 co tak cicho ?? dawać foooooty !!! Quote
Mada&Teodor Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Dziękujemy za miłe słowa :loveu: A teraz kolejne foteczki Teodora Chce się wykąpać ... Nie patrz się tak, tylko włóż mnie do tej wanny .... A czemu woda nie leci ... ??? cdn... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jejku jakie ma uszolki kochane słodkie piękne cudowne wspaniale :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a): jejku jakie ma uszolki kochane słodkie piękne cudowne wspaniale :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bo to taki mały nietoperek, jak mam dzisiaj na spacerku powiedziała jedna pani :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Uszolki ma rzeczywiście suuuuper!!!takie gackowate!!!Psinka śliczna a jakie foteczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cudeńko!!!!możesz coś powiedziec o charakterku takiego buldożka?jakie one sa? Quote
Paulina_mickey Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Aaaaaa i oczywiście dziekujemy za odwiedzinki!!!!!:cool3: Quote
Mada&Teodor Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Paulina_mickey napisał(a):Cudeńko!!!!możesz coś powiedziec o charakterku takiego buldożka?jakie one sa? Charakter i zachowanie: Towarzyski, żywy, skory do zabaw, pełen zapału. Szczególnie czuły w stosunku do swego pana i dzieci i dodatkowo wielki spioch :) Paulina_mickey napisał(a):Aaaaaa i oczywiście dziekujemy za odwiedzinki!!!!!:cool3: Nie ma za co, bede czestym gościem w waszym foto blogu :) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Mada&Teodor napisał(a): Młodzieńcza miłość, i już pocałunki :] Quote
Korenia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Łoszzzzzzzzzz on sie sam prosi o kąpiel :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Moja ucieka od wanny na "10 km ;)" Quote
Mada&Teodor Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Czarna_Owieczka napisał(a):Młodzieńcza miłość, i już pocałunki :] To była jego ulubiona zabawka, do czasu jak od mikołaja dostał małpiszona i teraz nigdzie się bez niego nie rusza, no chyba, że na spacer. Nawet z nim śpi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I bardzo dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy częsciej :lol: Korenia napisał(a):Łoszzzzzzzzzz on sie sam prosi o kąpiel :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Moja ucieka od wanny na "10 km ;)" Korenia, to narazie przymiarki do prawdziwej kąpieli, bo ta była "na sucho". Chciałam zobaczyć, jak on będzie reagował na wanne i jakoś specjalinie z niej nie uciekał. Ciekawe co będzie jak woda się poleje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 madziu ile teodorek juz ma ;) strasznie szybko chlopczyk rosnie wlasciwie to chyba juz menszczyzna ;);););) Quote
Mada&Teodor Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 basiulka22tychy napisał(a):madziu ile teodorek juz ma ;) strasznie szybko chlopczyk rosnie wlasciwie to chyba juz menszczyzna ;);););) Basiu, 3 stycznia 07 Teodor będzie miał półroku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a rośnie jak na drożdzach :) Quote
misiaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ja już mówiłam,że z Tedzia kawał chłopa będzie :evil_lol:.Mada,zdradź ile on już waży? :) Quote
Mada&Teodor Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 misiaczek napisał(a):Ja już mówiłam,że z Tedzia kawał chłopa będzie :evil_lol:.Mada,zdradź ile on już waży? :) Tedzik waży teraz między 9,00 a 9,2 kg :) Też myśle, że to będzie kawał chłopa, ale w porównaniu z Toro (psem mojego TŻ), to Teodor wygląda jak chucherko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts