Barkelona Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 hahah Marra, zamieszczaj filmik! bez wymówek :) Buziaki dla Cioteczek od Heniuśka Quote
marra Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='Barkelona']hahah Marra, zamieszczaj filmik! bez wymówek :) Buziaki dla Cioteczek od Heniuśka[/QUOTE] Hehe jeszcze nie dorobiłam się filmiku jak się kula ;) i niestety ale ciężko będzie w najbliższym czasie go zrobić bo się pogorszył stan Bobka :( ledwo chodzi :( Quote
Barkelona Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 :( :( :( trzymam mocnooo kciuki za zdrowie Bobka!!! Quote
Oscar Patric Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 także i od Nas dużo zdrówka dla Bobka:) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nie znam Bobeczka, ale zdrówka Mu życzę bardzo, bardzo, bardzo!!!! I oczywiście obowiązkowo całuski ode mnie dla Heniuleczka:):):) Quote
marra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dziękuje Wam pięknie :) Bobek się nieco ogarnął, kaszlał niemiłosiernie. Nie będę zaśmiecać wątka Heniutkowego więc jeżeli ktoś ma ochotę poznać Bobka i nie tylko to zapraszam tu [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211533-Otwórz-czasem-szeroko-oczy-bo-szczęście-może-być...tuż-za-płotem-czyli-moja-ferajna[/URL]-) dodam jeszcze dla ścisłości że Bobek to suczka :D Heniek, przytulaski dla Ciebie ! :* Quote
Barkelona Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Marra nie zaśmiecasz kochana! pisz co chcesz i ile chcesz o Bobku :) Heniuś potrzebuje uścisków, ale i pstryczka w nos! chłopak przedwczoraj wieczorem zwymiotował nagle, okazało się, że zjadł skarpetkę! i całą z siebie wyrzucił. Wczoraj niestety sytuacja się powtórzyła, tyle że z majtkami. Prawdopodobnie ściągnął to z suszarki, nie wiadomo kiedy, bo czytałam, że pies może takie rzeczy trzymać w sobie nawet 2 tygodnie. Oj odbiło mu... Mam nadzieję, że już się nie powtórzy dziś wymiotowanie jakimiś specjałami, inaczej znów trzeba będzie do weta... Quote
marra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Barkelona']Marra nie zaśmiecasz kochana! pisz co chcesz i ile chcesz o Bobku :) Heniuś potrzebuje uścisków, ale i pstryczka w nos! chłopak przedwczoraj wieczorem zwymiotował nagle, okazało się, że zjadł skarpetkę! i całą z siebie wyrzucił. Wczoraj niestety sytuacja się powtórzyła, tyle że z majtkami. Prawdopodobnie ściągnął to z suszarki, nie wiadomo kiedy, bo czytałam, że pies może takie rzeczy trzymać w sobie nawet 2 tygodnie. Oj odbiło mu... Mam nadzieję, że już się nie powtórzy dziś wymiotowanie jakimiś specjałami, inaczej znów trzeba będzie do weta...[/QUOTE] Heniek no wiesz ???? w tym wieku powinieneś się wstydzić za takie szczeniackie wybryki !!! ;) szczęście tylko że wszystko z niego wyszło...amator bielizny się znalazł no ! ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Barkelona']Marra nie zaśmiecasz kochana! pisz co chcesz i ile chcesz o Bobku :) Heniuś potrzebuje uścisków, ale i pstryczka w nos! [COLOR=purple][B]chłopak przedwczoraj wieczorem zwymiotował nagle, okazało się, że zjadł skarpetkę! i całą z siebie wyrzucił. Wczoraj niestety sytuacja się powtórzyła, tyle że z majtkami. Prawdopodobnie ściągnął to z suszarki, nie wiadomo kiedy, bo czytałam, że pies może takie rzeczy trzymać w sobie nawet 2 tygodnie. Oj odbiło mu... Mam nadzieję, że już się nie powtórzy dziś wymiotowanie jakimiś specjałami, inaczej znów trzeba będzie do weta...[/B][/COLOR][/QUOTE] To dopiero zbieg zdarzeń.... Myśmy dzisiaj pędzili prawie na sygnale z Bonusiem do Weta.... Biedactwo od wczoraj był jakiś zgaszony, całą noc wymiotował i miał biegunkę, a rano to już z krwią.... Dostał 5 zastrzyków.... Tak się do mnie Biduleczek przytulał, taki był słabiusi... Moje kochane Maleństwo.... Na całe szczęście wieczorem było już dużo, dużo lepiej.... Jutro jedziemy na dalszy ciąg zastrzyków - a jaki On jest grzeczny u Weta - Aniołek normalnie!!! Quote
marra Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']To dopiero zbieg zdarzeń.... Myśmy dzisiaj pędzili prawie na sygnale z Bonusiem do Weta.... Biedactwo od wczoraj był jakiś zgaszony, całą noc wymiotował i miał biegunkę, a rano to już z krwią.... Dostał 5 zastrzyków.... Tak się do mnie Biduleczek przytulał, taki był słabiusi... Moje kochane Maleństwo.... Na całe szczęście wieczorem było już dużo, dużo lepiej.... Jutro jedziemy na dalszy ciąg zastrzyków - a jaki On jest grzeczny u Weta - Aniołek normalnie!!![/QUOTE] No to szczęście że wszystko dobrze się skończyło, a co mu było ? też coś wszamał ? Quote
Barkelona Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 kurcze, no to Bono też miał przeżycia, biedak... dołączam się do pytania Marry - wiadomo, co mu zaszkodziło? Quote
Sarunia-Niunia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 W ogóle nie wiadomo.... On wychodzi teraz na króciutko i cały czas na smyczy, załatwia co ma załatwić i szybko do domku, bo zimno w łapusie. Jest bardziej wrażliwy od jamników:). Dlatego nikt nie wie, co to mogło być - lekarz twierdzi, że jak podjadł śniegu, to czasem jelita tak reagują na zimne. A to, że On jest bardzo, bardzo wrażliwy wiemy od początku. Dzisiaj wieczorem jedziemy na zastrzyk, ale to już inny psiaczek - wróciło w Niego życie:):):) Quote
marra Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']W ogóle nie wiadomo.... On wychodzi teraz na króciutko i cały czas na smyczy, załatwia co ma załatwić i szybko do domku, bo zimno w łapusie. Jest bardziej wrażliwy od jamników:). Dlatego nikt nie wie, co to mogło być - lekarz twierdzi, że jak podjadł śniegu, to czasem jelita tak reagują na zimne. A to, że On jest bardzo, bardzo wrażliwy wiemy od początku. Dzisiaj wieczorem jedziemy na zastrzyk, ale to już inny psiaczek - wróciło w Niego życie:):):)[/QUOTE] NO proszę, to ciekawe, nie wiedziałam że tak jelita mogą zareagować, moje psiaki też lubią podjeść śniegu. Quote
Barkelona Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='marra']Witam się ja i moje 11 łapek :cool3:[/QUOTE] Witam kochane Ciocie! jak się mają psiaki? Marra co u Was? Sarunia, jak Bono? Quote
phase Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Zapraszam do Żabciowej galeryjki. :D [url]http://www.dogomania.pl/threads/223167-Moje-kud%C5%82ate-szcz%C4%99%C5%9Bcie[/url]. Quote
chita Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ooo! kiedys podziwialam Twoj avatarek, w koncu moge podziwiac Henia w calosci;) super psiak i cudowna historia:) Quote
Barkelona Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='chita']ooo! kiedys podziwialam Twoj avatarek, w koncu moge podziwiac Henia w calosci;) super psiak i cudowna historia:)[/QUOTE] Chita! witaj na wątku Henrysia :) miło Cię widzieć tutaj - zawsze "widywałyśmy" się na innych wątkach :) zapraszam do jak najczęstszych odwiedzin i dziękuję za miły komentarz w imieniu swoim i Wariatuńcia Henia :) Quote
chita Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Barkelona']Chita! witaj na wątku Henrysia :) miło Cię widzieć tutaj - zawsze "widywałyśmy" się na innych wątkach :) zapraszam do jak najczęstszych odwiedzin i dziękuję za miły komentarz w imieniu swoim i Wariatuńcia Henia :)[/QUOTE] a pewnie ze bedziemy czesto odwiedzać, tylko uwazaj bo ja bardzo lubie ogladac zdjecia:evil_lol: takze mozesz miec mnie czasem dosc:eviltong: Quote
Barkelona Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 hahha tym bardziej będę ich dużo zamieszczać :) Quote
chita Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Barkelona']hahha tym bardziej będę ich dużo zamieszczać :)[/QUOTE] no to czekam:cool3: Quote
marra Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='Barkelona']Witam kochane Ciocie! jak się mają psiaki? Marra co u Was? Sarunia, jak Bono?[/QUOTE] a dziękujemy :) u nas całkiem sympatycznie. Bardzo miły dzień dziś był i owocny !!! :) Dżeki dzisiaj prezentował się dzielnie na akcji i robił furorę w postaci psa niepełnosprawnego :D Bobek czuje się już lepiej, kaszel ustał i wraca powolitku do siebie :) Quote
Recommended Posts