Jump to content
Dogomania

Przygody Henia, czyli jak Henio wyciągnięty zza schroniska krat odkrywa wielki świat

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Barkelona']hahah Marra, zamieszczaj filmik! bez wymówek :)

Buziaki dla Cioteczek od Heniuśka[/QUOTE]

Hehe jeszcze nie dorobiłam się filmiku jak się kula ;) i niestety ale ciężko będzie w najbliższym czasie go zrobić bo się pogorszył stan Bobka :( ledwo chodzi :(

Posted

Dziękuje Wam pięknie :) Bobek się nieco ogarnął, kaszlał niemiłosiernie. Nie będę zaśmiecać wątka Heniutkowego więc jeżeli ktoś ma ochotę poznać Bobka i nie tylko to zapraszam tu [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211533-Otwórz-czasem-szeroko-oczy-bo-szczęście-może-być...tuż-za-płotem-czyli-moja-ferajna[/URL]-) dodam jeszcze dla ścisłości że Bobek to suczka :D

Heniek, przytulaski dla Ciebie ! :*

Posted

Marra nie zaśmiecasz kochana! pisz co chcesz i ile chcesz o Bobku :)

Heniuś potrzebuje uścisków, ale i pstryczka w nos! chłopak przedwczoraj wieczorem zwymiotował nagle, okazało się, że zjadł skarpetkę! i całą z siebie wyrzucił. Wczoraj niestety sytuacja się powtórzyła, tyle że z majtkami. Prawdopodobnie ściągnął to z suszarki, nie wiadomo kiedy, bo czytałam, że pies może takie rzeczy trzymać w sobie nawet 2 tygodnie. Oj odbiło mu... Mam nadzieję, że już się nie powtórzy dziś wymiotowanie jakimiś specjałami, inaczej znów trzeba będzie do weta...

Posted

[quote name='Barkelona']Marra nie zaśmiecasz kochana! pisz co chcesz i ile chcesz o Bobku :)

Heniuś potrzebuje uścisków, ale i pstryczka w nos! chłopak przedwczoraj wieczorem zwymiotował nagle, okazało się, że zjadł skarpetkę! i całą z siebie wyrzucił. Wczoraj niestety sytuacja się powtórzyła, tyle że z majtkami. Prawdopodobnie ściągnął to z suszarki, nie wiadomo kiedy, bo czytałam, że pies może takie rzeczy trzymać w sobie nawet 2 tygodnie. Oj odbiło mu... Mam nadzieję, że już się nie powtórzy dziś wymiotowanie jakimiś specjałami, inaczej znów trzeba będzie do weta...[/QUOTE]

Heniek no wiesz ???? w tym wieku powinieneś się wstydzić za takie szczeniackie wybryki !!! ;) szczęście tylko że wszystko z niego wyszło...amator bielizny się znalazł no ! ;)

Posted

[quote name='Barkelona']Marra nie zaśmiecasz kochana! pisz co chcesz i ile chcesz o Bobku :)

Heniuś potrzebuje uścisków, ale i pstryczka w nos! [COLOR=purple][B]chłopak przedwczoraj wieczorem zwymiotował nagle, okazało się, że zjadł skarpetkę! i całą z siebie wyrzucił. Wczoraj niestety sytuacja się powtórzyła, tyle że z majtkami. Prawdopodobnie ściągnął to z suszarki, nie wiadomo kiedy, bo czytałam, że pies może takie rzeczy trzymać w sobie nawet 2 tygodnie. Oj odbiło mu... Mam nadzieję, że już się nie powtórzy dziś wymiotowanie jakimiś specjałami, inaczej znów trzeba będzie do weta...[/B][/COLOR][/QUOTE]
To dopiero zbieg zdarzeń.... Myśmy dzisiaj pędzili prawie na sygnale z Bonusiem do Weta....
Biedactwo od wczoraj był jakiś zgaszony, całą noc wymiotował i miał biegunkę, a rano to już z krwią....
Dostał 5 zastrzyków.... Tak się do mnie Biduleczek przytulał, taki był słabiusi... Moje kochane Maleństwo....
Na całe szczęście wieczorem było już dużo, dużo lepiej.... Jutro jedziemy na dalszy ciąg zastrzyków - a jaki On jest grzeczny u Weta - Aniołek normalnie!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']To dopiero zbieg zdarzeń.... Myśmy dzisiaj pędzili prawie na sygnale z Bonusiem do Weta....
Biedactwo od wczoraj był jakiś zgaszony, całą noc wymiotował i miał biegunkę, a rano to już z krwią....
Dostał 5 zastrzyków.... Tak się do mnie Biduleczek przytulał, taki był słabiusi... Moje kochane Maleństwo....
Na całe szczęście wieczorem było już dużo, dużo lepiej.... Jutro jedziemy na dalszy ciąg zastrzyków - a jaki On jest grzeczny u Weta - Aniołek normalnie!!![/QUOTE]

No to szczęście że wszystko dobrze się skończyło, a co mu było ? też coś wszamał ?

Posted

W ogóle nie wiadomo.... On wychodzi teraz na króciutko i cały czas na smyczy, załatwia co ma załatwić i szybko do domku, bo zimno w łapusie. Jest bardziej wrażliwy od jamników:).
Dlatego nikt nie wie, co to mogło być - lekarz twierdzi, że jak podjadł śniegu, to czasem jelita tak reagują na zimne.
A to, że On jest bardzo, bardzo wrażliwy wiemy od początku. Dzisiaj wieczorem jedziemy na zastrzyk, ale to już inny psiaczek - wróciło w Niego życie:):):)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']W ogóle nie wiadomo.... On wychodzi teraz na króciutko i cały czas na smyczy, załatwia co ma załatwić i szybko do domku, bo zimno w łapusie. Jest bardziej wrażliwy od jamników:).
Dlatego nikt nie wie, co to mogło być - lekarz twierdzi, że jak podjadł śniegu, to czasem jelita tak reagują na zimne.
A to, że On jest bardzo, bardzo wrażliwy wiemy od początku. Dzisiaj wieczorem jedziemy na zastrzyk, ale to już inny psiaczek - wróciło w Niego życie:):):)[/QUOTE]

NO proszę, to ciekawe, nie wiedziałam że tak jelita mogą zareagować, moje psiaki też lubią podjeść śniegu.

Posted

[quote name='chita']ooo! kiedys podziwialam Twoj avatarek, w koncu moge podziwiac Henia w calosci;) super psiak i cudowna historia:)[/QUOTE]

Chita! witaj na wątku Henrysia :) miło Cię widzieć tutaj - zawsze "widywałyśmy" się na innych wątkach :) zapraszam do jak najczęstszych odwiedzin i dziękuję za miły komentarz w imieniu swoim i Wariatuńcia Henia :)

Posted

[quote name='Barkelona']Chita! witaj na wątku Henrysia :) miło Cię widzieć tutaj - zawsze "widywałyśmy" się na innych wątkach :) zapraszam do jak najczęstszych odwiedzin i dziękuję za miły komentarz w imieniu swoim i Wariatuńcia Henia :)[/QUOTE]

a pewnie ze bedziemy czesto odwiedzać, tylko uwazaj bo ja bardzo lubie ogladac zdjecia:evil_lol: takze mozesz miec mnie czasem dosc:eviltong:

Posted

[quote name='Barkelona']Witam kochane Ciocie! jak się mają psiaki? Marra co u Was? Sarunia, jak Bono?[/QUOTE]

a dziękujemy :) u nas całkiem sympatycznie. Bardzo miły dzień dziś był i owocny !!! :) Dżeki dzisiaj prezentował się dzielnie na akcji i robił furorę w postaci psa niepełnosprawnego :D Bobek czuje się już lepiej, kaszel ustał i wraca powolitku do siebie :)