Jump to content
Dogomania

Przygody Henia, czyli jak Henio wyciągnięty zza schroniska krat odkrywa wielki świat

Recommended Posts

Posted

[B]Saruniu[/B], zajrzę na bazarek :) Heniuś pozdrawia.. z naszego łóżka (chyba telepatycznie przesłałaś mu myśli żeby zaatakował nasze terytorium ;) )

[B]Kaja,[/B] cieszę się, daj znać jak będzie się rozwijała sytuacja z DT :)

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Barkelona'][B]Saruniu[/B], zajrzę na bazarek :) Heniuś pozdrawia.. z naszego łóżka (chyba telepatycznie przesłałaś mu myśli żeby zaatakował nasze terytorium ;) )[/QUOTE]
Yes, Yes, Yes:ylsuper::ylsuper::ylsuper:!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Yes, Yes, Yes:ylsuper::ylsuper::ylsuper:!!![/QUOTE]

No i Saruniu Henio spał dziś z nami, calusieńką noc! wyglądało to tak: my na jednej połowie, Henio rozwalony na drugiej połowie... Było ciasno... ale tym razem nie Heniowi :)

Posted

[URL]http://i368.photobucket.com/albums/oo128/AdrianaPanas/Zdjcie0770.jpg[/URL] Moja Żaba też robi tak nosek, tylko ona jest tak mała, że czasem cały pysk musi wsadzić do śniegu, by coś wywęszyć. :evil_lol:

Heniek to super pies. :cool3: Też chcę takiego odkurzacza śniegu. :razz:

Posted

[quote name='Barkelona']No i Saruniu Henio spał dziś z nami, calusieńką noc! wyglądało to tak: my na jednej połowie, Henio rozwalony na drugiej połowie... Było ciasno... ale tym razem nie Heniowi :)[/QUOTE]
Normalnie czuję się dowartościowana:evil_lol: - Henio odebrał fluidy ode mnie i wreszcie się zorientował, gdzie może spać wygodnie:sleep2:...hhihi:wink:...
Moi Młodzi też narzekają, że Im ciasno:shake:; cóż, chciało się astka - się ma:cool3:!
Moje jamniki może i mniejsze, ale za to dwa, plus jeszcze kotek:kociak: 10-cio kilowy:hmmmm:... Też nam ciasno:watpliwy:...

[quote name='Barkelona']No cóż Cioteczki, czytając Wasze posty, idzie mi się pogodzić z tym, [B]że łóżko może już nie moje[/B]... ;-)[/QUOTE]E tam, chcesz czy nie chcesz MUSISZ się pogodzić:niewiem:!!! Bo to jest już PEWNE:eviltong::evil_lol::cooldevi:!!!

Posted

Nie mamy swojej galeryjki, więc tylko pokażę jak mój mały szkrab śpi. Wgl to mojej Żaby mam fuuuulll zdjęć robionych w łóżku, zamiast hasającego pieska na dworze. :mad:

:evil_lol: [url]http://images43.fotosik.pl/1319/f40fb4284d82ff9egen.jpg[/url]

:grins: [url]http://images43.fotosik.pl/1319/f1d01e93d39f2495gen.jpg[/url]

No i już nie zaśmiecam. ;)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Normalnie czuję się dowartościowana:evil_lol: - Henio odebrał fluidy ode mnie i wreszcie się zorientował, gdzie może spać wygodnie:sleep2:...hhihi:wink:...
Moi Młodzi też narzekają, że Im ciasno:shake:; cóż, chciało się astka - się ma:cool3:!
Moje jamniki może i mniejsze, ale za to dwa, plus jeszcze kotek:kociak: 10-cio kilowy:hmmmm:... Też nam ciasno:watpliwy:...

E tam, chcesz czy nie chcesz MUSISZ się pogodzić:niewiem:!!! Bo to jest już PEWNE:eviltong::evil_lol::cooldevi:!!![/QUOTE]

Tej nocy Enrique spał do północy z nami. Potem mu się znudziło i zaczął mnie budzić, trącaćn mnie nosem, łazić po pokoju. Myślałam, że chce pilnie na dwór.. ale nie.. jemu chodziło o to, że3by otworzyć drzwi, bo on chce do "SWOJEGO" pokoju :D :D

[quote name='phase']Nie mamy swojej galeryjki, więc tylko pokażę jak mój mały szkrab śpi. Wgl to mojej Żaby mam fuuuulll zdjęć robionych w łóżku, zamiast hasającego pieska na dworze. :mad:

No i już nie zaśmiecam. ;)[/QUOTE]

Phase, wątek Henia zawsze chętnie przyjmuje fotki innych psiaków! także można zamieszczać, ile wlezie ;) Ja oczywiście jak zwykle fotek nie widzę, bo wszystko poblokowane :(
Ale obejrzę w domku :) Aha, co do sesji łóżkowo-kanapowych, no cóż, mam podobnie, full fotek, a na dworzu jakoś za zimno wyciągać telefon i trzęsącą się ręką robić fotkę ;) ;)

Posted

[quote name='phase']Nie mamy swojej galeryjki, więc tylko pokażę jak mój mały szkrab śpi. Wgl to mojej Żaby mam fuuuulll zdjęć robionych w łóżku, zamiast hasającego pieska na dworze. :mad:

:evil_lol: [URL]http://images43.fotosik.pl/1319/f40fb4284d82ff9egen.jpg[/URL]

:grins: [URL]http://images43.fotosik.pl/1319/f1d01e93d39f2495gen.jpg[/URL]

No i już nie zaśmiecam. ;)[/QUOTE]
Jaki śłodiaczek!!!!!!!
Phase! Koniecznie rób wątek i uruchamiaj galerię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Barkelona']Tej nocy Enrique spał do północy z nami. Potem mu się znudziło i zaczął mnie budzić, trącaćn mnie nosem, łazić po pokoju. Myślałam, że chce pilnie na dwór.. ale nie.. jemu chodziło o to, że3by otworzyć drzwi, bo on chce do "SWOJEGO" pokoju :D :D[/QUOTE]
UUUUUUUUUUUU:eviltong:.... czuję się rozczarowana:evil_lol:...........

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']UUUUUUUUUUUU:eviltong:.... czuję się rozczarowana:evil_lol:...........[/QUOTE]

hahah ależ Saruniu, Księciunio Henryk zażyczył sobie z środku nocy zmienić łoże po czym o 6 rano znów do nas wparował na łóżko, przeciągając się na poduszce kiedy my na wariata szykowaliśmy się do pracy :D

Posted

Proszę zajrzyjcie, może ktokolwiek będzie w stanie jakoś pomóc. :( Czas tyka..
[url]http://www.dogomania.pl/threads/221381-AMSTAFFKA-W-CI%C4%84%C5%BBY-na-dniach-urodzi-w-zimnym-kojcu!-POMOC-NA-CITO!-POMOCY!?p=18430299#post18430299[/url]

Posted

Witaj Henryczku :) ale się tu łóżkowo zrobiło ;) skąd ja znam te perypetie ciasnoty....u mnie jeden przy głowie a drugi w nogach. Jakiś czas temu musiałam je oddzielać sobą, czyli leżałam w środku, to dopiero ciasnota ! nie polecam, teraz już układam je na jednej połówce a na drugiej w miarę swobodnie zostaję ja :) Niedawno zmieniłam łóżko i teraz żałuję!!! tamto było wiele większe, no i teraz mam!

Posted

[quote name='marra']Witaj Henryczku :) ale się tu łóżkowo zrobiło ;) skąd ja znam te perypetie ciasnoty....u mnie jeden przy głowie a drugi w nogach. Jakiś czas temu musiałam je oddzielać sobą, czyli leżałam w środku, to dopiero ciasnota ! nie polecam, teraz już układam je na jednej połówce a na drugiej w miarę swobodnie zostaję ja :) Niedawno zmieniłam łóżko i teraz żałuję!!! tamto było wiele większe, no i teraz mam![/QUOTE]

hahah, trzeba było? Widzę, że Twoje "dzieciaki" też przeprowadziły ekspansję terytorium :)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Henulku! I ja do Ciebie zaglądam, już się nieco stęskniłam... Ciocia Barkelona - opowiadaj o swoim Przystojniaku:)[/QUOTE]

Henio właśnie nie daje mi pisać, bo intensywnie podaje mi łapę :D Leży sobie na naszej pościeli, n moim miejscu i wygrzewa się :) wrzucę jakieś fotki, a najchętniej wrzuciłabym filmik z szalejącym w śniegu Heniutkiem, ale nie wiem jak :/

Posted

[quote name='Barkelona']hahah, trzeba było? Widzę, że Twoje "dzieciaki" też przeprowadziły ekspansję terytorium :)[/QUOTE]

oj tak, suczka już dawno temu a tymczasowicz w zasadzie od pierwszej nocy spędzonej w domu już wiedział gdzie będzie mu najlepiej :D taki przytulak z niego, musi mnie czuć, taki cycek mamy :D

[quote name='Barkelona']Henio właśnie nie daje mi pisać, bo intensywnie podaje mi łapę :D Leży sobie na naszej pościeli, n moim miejscu i wygrzewa się :) wrzucę jakieś fotki, a najchętniej wrzuciłabym filmik z szalejącym w śniegu Heniutkiem, ale nie wiem jak :/[/QUOTE]

Ja zawsze filmiki wrzucam na YT, wystarczy się tam zalogować i już możesz coś wrzucać. Kiedyś używałam [URL="http://www.tinypic.com"]www.tinypic.com[/URL]

Posted

[quote name='Barkelona']Udało się zamieścić filmik, dzięki ciociu Marro :)
[COLOR=purple][B]
Henryś dziękuje Cioteczkom za słowa uznania jego śnieżnych wyczynów ;) ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]
Slowa uznania należą się Henrysiowi jak najbardziej!!! I Tobie Ciociu, bo dałaś Mu nowe, wspaniałe życie!!!

Posted

Oj no bez przesady, ja nic nie zrobiłam :)
Henry zachowuje się jak moja suczka :) tylko ona kula się tam gdzie jest ubity śnieg i pazurami go rozdrapuje :) super z niego wesołek ;)