Barkelona Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [B]Saruniu[/B], zajrzę na bazarek :) Heniuś pozdrawia.. z naszego łóżka (chyba telepatycznie przesłałaś mu myśli żeby zaatakował nasze terytorium ;) ) [B]Kaja,[/B] cieszę się, daj znać jak będzie się rozwijała sytuacja z DT :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Barkelona'][B]Saruniu[/B], zajrzę na bazarek :) Heniuś pozdrawia.. z naszego łóżka (chyba telepatycznie przesłałaś mu myśli żeby zaatakował nasze terytorium ;) )[/QUOTE] Yes, Yes, Yes:ylsuper::ylsuper::ylsuper:!!! Quote
Barkelona Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Yes, Yes, Yes:ylsuper::ylsuper::ylsuper:!!![/QUOTE] No i Saruniu Henio spał dziś z nami, calusieńką noc! wyglądało to tak: my na jednej połowie, Henio rozwalony na drugiej połowie... Było ciasno... ale tym razem nie Heniowi :) Quote
kajaa21 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Znam to :-) tylko Dora kładzie się na moich nogach albo zabiera kołdrę, ja już przyzwyczajona do spania z moim grubaskiem Quote
phase Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [URL]http://i368.photobucket.com/albums/oo128/AdrianaPanas/Zdjcie0770.jpg[/URL] Moja Żaba też robi tak nosek, tylko ona jest tak mała, że czasem cały pysk musi wsadzić do śniegu, by coś wywęszyć. :evil_lol: Heniek to super pies. :cool3: Też chcę takiego odkurzacza śniegu. :razz: Quote
Barkelona Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Odkurzacz niezawodny z niego :) No cóż Cioteczki, czytając Wasze posty, idzie mi się pogodzić z tym, że łóżko może już nie moje... ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Barkelona']No i Saruniu Henio spał dziś z nami, calusieńką noc! wyglądało to tak: my na jednej połowie, Henio rozwalony na drugiej połowie... Było ciasno... ale tym razem nie Heniowi :)[/QUOTE] Normalnie czuję się dowartościowana:evil_lol: - Henio odebrał fluidy ode mnie i wreszcie się zorientował, gdzie może spać wygodnie:sleep2:...hhihi:wink:... Moi Młodzi też narzekają, że Im ciasno:shake:; cóż, chciało się astka - się ma:cool3:! Moje jamniki może i mniejsze, ale za to dwa, plus jeszcze kotek:kociak: 10-cio kilowy:hmmmm:... Też nam ciasno:watpliwy:... [quote name='Barkelona']No cóż Cioteczki, czytając Wasze posty, idzie mi się pogodzić z tym, [B]że łóżko może już nie moje[/B]... ;-)[/QUOTE]E tam, chcesz czy nie chcesz MUSISZ się pogodzić:niewiem:!!! Bo to jest już PEWNE:eviltong::evil_lol::cooldevi:!!! Quote
phase Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Nie mamy swojej galeryjki, więc tylko pokażę jak mój mały szkrab śpi. Wgl to mojej Żaby mam fuuuulll zdjęć robionych w łóżku, zamiast hasającego pieska na dworze. :mad: :evil_lol: [url]http://images43.fotosik.pl/1319/f40fb4284d82ff9egen.jpg[/url] :grins: [url]http://images43.fotosik.pl/1319/f1d01e93d39f2495gen.jpg[/url] No i już nie zaśmiecam. ;) Quote
Barkelona Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Normalnie czuję się dowartościowana:evil_lol: - Henio odebrał fluidy ode mnie i wreszcie się zorientował, gdzie może spać wygodnie:sleep2:...hhihi:wink:... Moi Młodzi też narzekają, że Im ciasno:shake:; cóż, chciało się astka - się ma:cool3:! Moje jamniki może i mniejsze, ale za to dwa, plus jeszcze kotek:kociak: 10-cio kilowy:hmmmm:... Też nam ciasno:watpliwy:... E tam, chcesz czy nie chcesz MUSISZ się pogodzić:niewiem:!!! Bo to jest już PEWNE:eviltong::evil_lol::cooldevi:!!![/QUOTE] Tej nocy Enrique spał do północy z nami. Potem mu się znudziło i zaczął mnie budzić, trącaćn mnie nosem, łazić po pokoju. Myślałam, że chce pilnie na dwór.. ale nie.. jemu chodziło o to, że3by otworzyć drzwi, bo on chce do "SWOJEGO" pokoju :D :D [quote name='phase']Nie mamy swojej galeryjki, więc tylko pokażę jak mój mały szkrab śpi. Wgl to mojej Żaby mam fuuuulll zdjęć robionych w łóżku, zamiast hasającego pieska na dworze. :mad: No i już nie zaśmiecam. ;)[/QUOTE] Phase, wątek Henia zawsze chętnie przyjmuje fotki innych psiaków! także można zamieszczać, ile wlezie ;) Ja oczywiście jak zwykle fotek nie widzę, bo wszystko poblokowane :( Ale obejrzę w domku :) Aha, co do sesji łóżkowo-kanapowych, no cóż, mam podobnie, full fotek, a na dworzu jakoś za zimno wyciągać telefon i trzęsącą się ręką robić fotkę ;) ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='phase']Nie mamy swojej galeryjki, więc tylko pokażę jak mój mały szkrab śpi. Wgl to mojej Żaby mam fuuuulll zdjęć robionych w łóżku, zamiast hasającego pieska na dworze. :mad: :evil_lol: [URL]http://images43.fotosik.pl/1319/f40fb4284d82ff9egen.jpg[/URL] :grins: [URL]http://images43.fotosik.pl/1319/f1d01e93d39f2495gen.jpg[/URL] No i już nie zaśmiecam. ;)[/QUOTE] Jaki śłodiaczek!!!!!!! Phase! Koniecznie rób wątek i uruchamiaj galerię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Barkelona']Tej nocy Enrique spał do północy z nami. Potem mu się znudziło i zaczął mnie budzić, trącaćn mnie nosem, łazić po pokoju. Myślałam, że chce pilnie na dwór.. ale nie.. jemu chodziło o to, że3by otworzyć drzwi, bo on chce do "SWOJEGO" pokoju :D :D[/QUOTE] UUUUUUUUUUUU:eviltong:.... czuję się rozczarowana:evil_lol:........... Quote
Barkelona Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']UUUUUUUUUUUU:eviltong:.... czuję się rozczarowana:evil_lol:...........[/QUOTE] hahah ależ Saruniu, Księciunio Henryk zażyczył sobie z środku nocy zmienić łoże po czym o 6 rano znów do nas wparował na łóżko, przeciągając się na poduszce kiedy my na wariata szykowaliśmy się do pracy :D Quote
phase Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Proszę zajrzyjcie, może ktokolwiek będzie w stanie jakoś pomóc. :( Czas tyka.. [url]http://www.dogomania.pl/threads/221381-AMSTAFFKA-W-CI%C4%84%C5%BBY-na-dniach-urodzi-w-zimnym-kojcu!-POMOC-NA-CITO!-POMOCY!?p=18430299#post18430299[/url] Quote
marra Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Witaj Henryczku :) ale się tu łóżkowo zrobiło ;) skąd ja znam te perypetie ciasnoty....u mnie jeden przy głowie a drugi w nogach. Jakiś czas temu musiałam je oddzielać sobą, czyli leżałam w środku, to dopiero ciasnota ! nie polecam, teraz już układam je na jednej połówce a na drugiej w miarę swobodnie zostaję ja :) Niedawno zmieniłam łóżko i teraz żałuję!!! tamto było wiele większe, no i teraz mam! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Henulku! I ja do Ciebie zaglądam, już się nieco stęskniłam... Ciocia Barkelona - opowiadaj o swoim Przystojniaku:) Quote
Barkelona Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='marra']Witaj Henryczku :) ale się tu łóżkowo zrobiło ;) skąd ja znam te perypetie ciasnoty....u mnie jeden przy głowie a drugi w nogach. Jakiś czas temu musiałam je oddzielać sobą, czyli leżałam w środku, to dopiero ciasnota ! nie polecam, teraz już układam je na jednej połówce a na drugiej w miarę swobodnie zostaję ja :) Niedawno zmieniłam łóżko i teraz żałuję!!! tamto było wiele większe, no i teraz mam![/QUOTE] hahah, trzeba było? Widzę, że Twoje "dzieciaki" też przeprowadziły ekspansję terytorium :) Quote
Barkelona Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Henulku! I ja do Ciebie zaglądam, już się nieco stęskniłam... Ciocia Barkelona - opowiadaj o swoim Przystojniaku:)[/QUOTE] Henio właśnie nie daje mi pisać, bo intensywnie podaje mi łapę :D Leży sobie na naszej pościeli, n moim miejscu i wygrzewa się :) wrzucę jakieś fotki, a najchętniej wrzuciłabym filmik z szalejącym w śniegu Heniutkiem, ale nie wiem jak :/ Quote
marra Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Barkelona']hahah, trzeba było? Widzę, że Twoje "dzieciaki" też przeprowadziły ekspansję terytorium :)[/QUOTE] oj tak, suczka już dawno temu a tymczasowicz w zasadzie od pierwszej nocy spędzonej w domu już wiedział gdzie będzie mu najlepiej :D taki przytulak z niego, musi mnie czuć, taki cycek mamy :D [quote name='Barkelona']Henio właśnie nie daje mi pisać, bo intensywnie podaje mi łapę :D Leży sobie na naszej pościeli, n moim miejscu i wygrzewa się :) wrzucę jakieś fotki, a najchętniej wrzuciłabym filmik z szalejącym w śniegu Heniutkiem, ale nie wiem jak :/[/QUOTE] Ja zawsze filmiki wrzucam na YT, wystarczy się tam zalogować i już możesz coś wrzucać. Kiedyś używałam [URL="http://www.tinypic.com"]www.tinypic.com[/URL] Quote
baster i lusi Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 głosujcie na głodujący Klembów i zachęcajcie wszystkich - przegrywamy mimo mobilizacji :-(... [IMG]http://img810.imageshack.us/img810/408/klembow01.jpg[/IMG] Quote
Barkelona Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [video=youtube;QUDbvt0zod0]http://www.youtube.com/watch?v=QUDbvt0zod0[/video] Quote
Sarunia-Niunia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ależ Henio cudownie szaleje w śniegu, no jakby specjalnie pozował do filmiku!!! Cudo, nie piesek!!! Śliczny, szczęśliwy Niunio!!! Quote
Barkelona Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Udało się zamieścić filmik, dzięki ciociu Marro :) Henryś dziękuje Cioteczkom za słowa uznania jego śnieżnych wyczynów ;) ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Barkelona']Udało się zamieścić filmik, dzięki ciociu Marro :) [COLOR=purple][B] Henryś dziękuje Cioteczkom za słowa uznania jego śnieżnych wyczynów ;) ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] Slowa uznania należą się Henrysiowi jak najbardziej!!! I Tobie Ciociu, bo dałaś Mu nowe, wspaniałe życie!!! Quote
marra Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Oj no bez przesady, ja nic nie zrobiłam :) Henry zachowuje się jak moja suczka :) tylko ona kula się tam gdzie jest ubity śnieg i pazurami go rozdrapuje :) super z niego wesołek ;) Quote
Recommended Posts