Apbt_sól Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 nic nie dzwoni....... W góre malutki . Quote
miśiaga Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, gdzie można by Rockiego wstawić? Jakieś strony, gazety, bo mi już pmysłów brakuje, a odzewu brak.... Quote
CASIA&ttb Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Roki juz niedługo znajdzie Cie Twój domek a narazie hop!!! Quote
julqa Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 oj bidulke, gdzie ten domek.................... Quote
Kluska4 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A jak wygląda w ZG sprawa z Wyborczą? Można tam umieszczać bezpłatne ogłoszenia o zwierzętach? Quote
miśiaga Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Roki już był w GW wrocławskiej, ale myślę, że można go wysłać tam raz jeszcze. Co do wydania ZG nie mam pojęcia. Quote
andre Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 w ZG nie ma zadnego specjalnego dodatku adopcyjnego, czy tez stronki "pan czeka na psa, pies czeka na pana", jak to widzialem np. we wro. czasem drukuja po prostu nasze apele. sprobuje wyslac. AM Quote
CASIA&ttb Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 do góry bo tak daleko nikt Cie nie wypatrzy :( Quote
AgaiTheta Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Wieści z hoteliku: [I]Witam,[/I] [I]u nas już troche lepiej :), zmieniamy kołderke co 2 dni :-),[/I] [I]Rocki już mniej szaleje, ale nie bardzo przybiera na wadze...[/I] [I]Sznaucer Blacky już lepiej, obroże trzeba zapinac o oczko dalej,[/I] [I]a Rocki nic... szkielet cały czas... a jest odrobaczony, kupki OK...[/I] [I]nie wiem czemu... może trzeba mu więcej czasu :-).[/I] [I]Niestety odebrałam mu wszelkie wygody typu wykładzinki i dywany...[/I] [I]z racji na te moczenia, ale legowisko ma zawsze suche.[/I] [I]Dziękuję za pieniążki, i mam nadzieję że szybciutko znajdzie DOM![/I] [I]Pozdrawiam,[/I] [I]Ewa[/I] [I]Ps.: Rocki jak każdy boxer... kotów nie lubi ;-), mój kot juz o tym wie ;-)))[/I] [I]jak Rocki biega, kota nie ma, albo siedzi na dachu...[/I] Quote
Iza i Avanti Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Błagamy o domek dla Rokusia .... Quote
guga13 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Pozdrawiam.. i szkoda mi boksia Rokiego - jest smutny (na fotkach)...aby znalazł swój DOM ja też dorzuciłam swoją złotówkę na pomoc dla rokiego i śledzę jego losy pozdrawiam BOKSOMANóW Quote
la_pegaza Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Allegro się kończy za kilka godzin... Quote
AgaiTheta Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: POKOCHAJ!!!!!!! Quote
caroolcia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ach gdyby mi tak z nieba ogromna dzialeczka spadła. - wszystkie te kochane pychole bym przygarnęła! Quote
Recommended Posts