Kluska4 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Chudziutki jest bidulek, ale chyba nie przeraźliwie. W każdym razie cudny :loveu: Quote
CASIA&ttb Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Kluska4']Chudziutki jest bidulek, ale chyba nie przeraźliwie. W każdym razie cudny :loveu:[/quote] teraz tego nie widać ale przy wyciąganiu go ze schronu to była masakra :angryy: -obecnie wygląda o niebo lepiej:loveu: Quote
miśiaga Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Chudzinka z niego, i jaki długonogi, a pyszczek boski. Quote
mulinka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 piękny ten wasz boksio i jaki smukły :) teraz może już być tylko lepiej na pewno ktoś się w nim zakocha :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Szukamy domku dla pięknego boksia! Quote
Apbt_sól Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 łoł ae rokuś piekny ite jego długie piekne łappy....... :) Quote
pusia2405 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Przystojniak z niego, co??:lol: Pięknie wygląda, widać, że już jest czyściutki i zapewne pachnący. Cieszę się, że chociaż jemu się udało przynajmniej na razie. Szukajmy domu!!;) Quote
Apbt_sól Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dziewczyny jutro beda paiery zeschronu nie dałam rady dzis...:( JUtero i tak bede na podgórzu tam gfdzie jst schron wiec odbiore i przesle. Hopaj Rocki!!! ;) Quote
miśiaga Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [B]Apbt_sól[/B] i [B]pusia2405 [/B]- dziewczyny ja staram się cały czas dodawać chłopaka gdzieś w necie, codziennie po kilka choć ogłoszeń, namiary są na was, więc jakby ktoś się odezwał to dajcie znać proszę ;) Roki śliczniasty jest i szukamy domku, a tymczasem zapraszamy do zakupu walentynek z boksami o tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42512[/url] :lol: pod hasłem [SIZE=5][COLOR=#ff0000]Daj siódemke - to niewiele, a dar pójdzie na psie cele!!!;)[/COLOR][/SIZE] Quote
andre Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 foty sa, ale jakby byl opis i kontakt, to byloby jescze lepiej :) pamietajcie, ze jest w poblizu ZG, wiec "reklamowac" go tu warto, bo wiele osob chce spotkac sie z psem live przed ew. adopcja. AM Quote
AgaiTheta Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Dzisiaj postaram się zebrac całe info i poogłaszać go, podeśle wtedy i do Ciebie Andre tekst. Ja serialnie cierpie na chroniczny brak czasu, W pracy na prace to już wogóle nie mam czasu :-( Nowe wieści od Przystojniaka Rokiego :loveu: [FONT=Arial][SIZE=2]Witam,[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Przesyłam zdjęcia Rockiego,[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]piesek jest odrobaczony (pratel 3 tabletki) i odpchlony (FipRex 40 - 60 kg) 3.02.2007 (w dzień przyjazdu),[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]pięknie wykapany, pachnący (nawet perfumowany ;-) ).[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]W salonie od pań (wł. p. Joanna, przemiła) po całej chigienie dostał ciacha i bandane ;-).[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Wygląda super. Rocki jest wesoły, ciekawski pięknie chodzi na smyczy, załatwia się tylko na spacerze,[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]potrafi jeździć autem... ale jak to boxer musi patrzeć w każda szybe (najlepiej co 10 sekund w inną, żeby mu nic nie umkneło ;-) ).[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Bardzo aktywny, zachowuje sie poprostu super![/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Wet dzisiaj powiedziała że pies jest zdrowy, wszystko z nim OK,[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]ale jakby nie był szczepiony (lub był brak tych zaświadczeń) powinniśmy go doszczepic[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]z racji na to że przebywa w miejscu gdzie jest dużo psów.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Odnośnie kosztów:[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Kapiel kosztowała 50 zł (mam rachunek)[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]doba w hotelu 15 zł.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]odrobaczanie i odpchlanie - gratis :-)[/SIZE][/FONT] Quote
AgaiTheta Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Bardzo proszę o wpłaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuje serdecznie dziewczynom z Wałbrzycha za dowiezienie chłopaka i poniesienie związanych z tym kosztów!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ!!!!!! Quote
AgaiTheta Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Zdjęcia za jakiś czas wstawie. Quote
miśiaga Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Aga ja wieczorem ok 18, 19 podeslę Ci linki, gdzie Roki już jest, więc żeby ewentualnie się nie pokrywało. Co z tym tekstem o Rokim? Jest jakiś new? czy trzeba to dopiero zrobić? Prosimy w wpłaty na Rokiego:modla: Quote
AgaiTheta Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Trzeba zrobić Aguś, zebrać te nowe wiadomości i napisać nowy. Quote
miśiaga Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Marzena nie ma go na allegro, jeśli masz możliwość, to wstaw chłopaka, ja zaraz na maila podeslę Ci tekst;) Quote
la_pegaza Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Rockuś na allegro [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=165188756[/url] ;) Quote
pusia2405 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='miśiaga'][B]Apbt_sól[/B] i [B]pusia2405 [/B]- dziewczyny ja staram się cały czas dodawać chłopaka gdzieś w necie, codziennie po kilka choć ogłoszeń, namiary są na was, więc jakby ktoś się odezwał to dajcie znać proszę ;) Jak na razie do mnie nikt się nie odezwał, jednak pojawiło się małe światełko w tunelu. Ale tutaj ma pierwszeństwo inny bokser, który jeszcze przebywa w schronisku w Łodzi. No i dodatkowy problem-przekonanie rodziców osoby, która chce nam pomóc.:razz: Trzymajcie kciuki!! Quote
miśiaga Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='la_pegaza']Rockuś na allegro[/quote] Dzięki bardzo bardzo;) Quote
Kluska4 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 la pegaza na allegro baner adopcji się nie otwiera ;) Quote
Kluska4 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Działa :lol: A jak tam publiczność? Oglądają? Obserwują? Quote
Recommended Posts