Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kluska4']Chudziutki jest bidulek, ale chyba nie przeraźliwie. W każdym razie cudny :loveu:[/quote]

teraz tego nie widać ale przy wyciąganiu go ze schronu to była masakra :angryy: -obecnie wygląda o niebo lepiej:loveu:

Posted

Przystojniak z niego, co??:lol:
Pięknie wygląda, widać, że już jest czyściutki i zapewne pachnący.
Cieszę się, że chociaż jemu się udało przynajmniej na razie. Szukajmy domu!!;)

Posted

[B]Apbt_sól[/B] i [B]pusia2405 [/B]- dziewczyny ja staram się cały czas dodawać chłopaka gdzieś w necie, codziennie po kilka choć ogłoszeń, namiary są na was, więc jakby ktoś się odezwał to dajcie znać proszę ;)
Roki śliczniasty jest i szukamy domku, a tymczasem zapraszamy do zakupu walentynek z boksami o tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42512[/url] :lol: pod hasłem [SIZE=5][COLOR=#ff0000]Daj siódemke - to niewiele, a dar pójdzie na psie cele!!!;)[/COLOR][/SIZE]

Posted

foty sa, ale jakby byl opis i kontakt, to byloby jescze lepiej :) pamietajcie, ze jest w poblizu ZG, wiec "reklamowac" go tu warto, bo wiele osob chce spotkac sie z psem live przed ew. adopcja.

AM

Posted

Dzisiaj postaram się zebrac całe info i poogłaszać go, podeśle wtedy i do Ciebie Andre tekst. Ja serialnie cierpie na chroniczny brak czasu, W pracy na prace to już wogóle nie mam czasu :-(

Nowe wieści od Przystojniaka Rokiego :loveu:
[FONT=Arial][SIZE=2]Witam,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Przesyłam zdjęcia Rockiego,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]piesek jest odrobaczony (pratel 3 tabletki) i odpchlony (FipRex 40 - 60 kg) 3.02.2007 (w dzień przyjazdu),[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]pięknie wykapany, pachnący (nawet perfumowany ;-) ).[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]W salonie od pań (wł. p. Joanna, przemiła) po całej chigienie dostał ciacha i bandane ;-).[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Wygląda super. Rocki jest wesoły, ciekawski pięknie chodzi na smyczy, załatwia się tylko na spacerze,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]potrafi jeździć autem... ale jak to boxer musi patrzeć w każda szybe (najlepiej co 10 sekund w inną, żeby mu nic nie umkneło ;-) ).[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Bardzo aktywny, zachowuje sie poprostu super![/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Wet dzisiaj powiedziała że pies jest zdrowy, wszystko z nim OK,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]ale jakby nie był szczepiony (lub był brak tych zaświadczeń) powinniśmy go doszczepic[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]z racji na to że przebywa w miejscu gdzie jest dużo psów.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Odnośnie kosztów:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Kapiel kosztowała 50 zł (mam rachunek)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]doba w hotelu 15 zł.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]odrobaczanie i odpchlanie - gratis :-)[/SIZE][/FONT]

Posted

Bardzo proszę o wpłaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuje serdecznie dziewczynom z Wałbrzycha za dowiezienie chłopaka i poniesienie związanych z tym kosztów!!!!!!!!!!!!!!!
DZIĘKUJĘ!!!!!!

Posted

Aga ja wieczorem ok 18, 19 podeslę Ci linki, gdzie Roki już jest, więc żeby ewentualnie się nie pokrywało. Co z tym tekstem o Rokim? Jest jakiś new? czy trzeba to dopiero zrobić?
Prosimy w wpłaty na Rokiego:modla:

Posted

[quote name='miśiaga'][B]Apbt_sól[/B] i [B]pusia2405 [/B]- dziewczyny ja staram się cały czas dodawać chłopaka gdzieś w necie, codziennie po kilka choć ogłoszeń, namiary są na was, więc jakby ktoś się odezwał to dajcie znać proszę ;)

Jak na razie do mnie nikt się nie odezwał, jednak pojawiło się małe światełko w tunelu. Ale tutaj ma pierwszeństwo inny bokser, który jeszcze przebywa w schronisku w Łodzi. No i dodatkowy problem-przekonanie rodziców osoby, która chce nam pomóc.:razz:
Trzymajcie kciuki!!