_ogonek_ Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 LisPustyni napisał(a):Ja jestem;) super :) Ogłoszenia na razie ma. Myślę nad plakatem, ale ostatnio ciężko mi znaleźć chwilę. Quote
_ogonek_ Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Boss wyszedł na spacer wczoraj i dzisiaj z wolontariuszami :) Nie protestował z tego powodu. Ciężko go oduczyć skakania na powitanie... To siedzi w nim tak głęboko... :lol: Quote
sunshine Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 nie przejmuj się...mojej małpy oduczam niemal 3 lata a i tak mna zamyka drzwi.. ech te husky:D żyja własnym życiem;) Quote
_ogonek_ Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 sunshine napisał(a):nie przejmuj się...mojej małpy oduczam niemal 3 lata a i tak mna zamyka drzwi.. ech te husky:D żyja własnym życiem;) to racja... mam plan, żeby wziąć paskuda w sobotę na lince i trochę go zmęczyć, jakieś zabawki wynajmiemy :), ale chyba przegram rywalizację :evil_lol: Quote
rotek_ Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 jak będzie ładna pogodna ja bym mu porobiła zdjęcia, te ostatnie w ogóle mi się nie podobają:/ Quote
_ogonek_ Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 rotek_ napisał(a):jak będzie ładna pogodna ja bym mu porobiła zdjęcia, te ostatnie w ogóle mi się nie podobają:/ nie łudź się, nie wróżę temu owsikowi spokoju w towarzystwie nas i aparatu :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Boss nadal bez domu... Chciałabym go jakoś rozreklamować, ale cierpię na brak czasu... Quote
_ogonek_ Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Chyba mamy happy end i mocno, bardzo mocno chce w to wierzyć. Nasz paskud ma dom, nie mogę w to uwierzyć, ale to się dzieje na serio.. Mieszka w Dzierżoniowie, mieszkanie. Młode małżeństwo, wiedzą jakie są problemy z Bossem. Znają jego specyfikę i potrzeby. W zasadzie w jego przypadku próba kolejnej adopcji nie zaszkodzi. Naprawdę mocno trzymam kciuki i mam nadzieję, że ten dom w końcu zrozumie Bossa, a Boss nie przeskrobie czegoś strasznego... Quote
_ogonek_ Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Tytuł odstrasza, ale happy end jest. Brak wiadomości to chyba dobra wiadomość. Zmieniam tytuł mam nadzieję, że forever ;) Quote
Recommended Posts