Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgnieszkaO']Dziewczyny, myślę, że trzeba naprawdę się postarać i wyciągnąć w miarę szybko psiaka ze schronu zanim złapie jakiegoś doła. Można go ogłaszać i w ogłoszeniach podawać nr jaki otrzymał w schronie, ale wtedy nie będziemy wiedziały co się z nim stało, bo schron nie podpisuje umowy adopcyjnej.[/QUOTE]
Jak to schron nie podpisuje umowy adopcyjnej , dlaczego tak się dzieje ?

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czasami takie umowy pisemne działają na ludzi i bardziej się starają albo zupełnie wycofują bo boją się odpowiedzialności , a to weryfikuje tych którzy się nie nadają , oczywiście tylko po części .Ja adoptowałam moją sunie z Konina i tam mają umowy , myślałam że wszędzie tak jest.

Posted

cisza tutaj straszne, a małemu trzeba by jakieś ogłoesznia pobobić, może wydarzenie na fb.........ja niestety nie umiem, ale są dziewczyny, które świetnie.....mogę zasponsorować

• 2 weeks later...
Posted

hmmm......ktoś bywa w schronie toruńskim? Może Justyna mogła by odwiedzić pieska - sprawdzić, czy jeszcze tam jest - Gness jakieś ogłosznia trzeba mu zrobić...

Posted

Ja pamiętam o nim, ale nie miałam kiedy podejść. Dopiero dzisiaj wróciłam. Na razie nie chcę nic obiecywać, ale być może w poniedziałek będę w Toruniu to zajrzę (nie mieszkam w Toruniu). Rozmawiałam z siostrą, bo ona uczy się w Toruniu i chyba w czwartki ma okienko 4h i mogłaby podejść i zabrać go na spacer pod warunkiem, że ktoś wyprowadziłby go i nie widziałaby innych psów.
-------
A po obronie już jestem. Recenzent przesunął mi termin i miałam ją 17. I przez to takie zamieszanie. Teraz widzę, że to już miesiąc prawie minął. Kurde;/ Jak ten czas leci.

Posted

no to moje GRATULACJE!!!! no tak czas leci i powiem, że im człowiek starszy tym szybciej - nie wiem na czym to polega........jakby się udało zobaczyć pieska to było by super - może jakieś zdjęcia ................

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Przepraszam za prywatę.. ale jestem w wielkiej potrzebie. :(

Proszę o pomoc, o przesłanie choc dalej, może macie znajomych w okolicach Nakła, Kcyni.
Zaginął pies Brego, brat mojego Bragiego.
Proszę pomóżcie mi go odnaleźc, albo choc dowiedziec sie co sie z nim stało..

więcej informacji :
http://www.dogomania.pl/threads/219989-ZAGINĄŁ-PIES-BREGO-KUNDELEK-w-okolicy-wsi-KOWALEWKO-GROMADNO-(woj.kuj.-pom.)?p=18269942

• 2 months later...