Jagienka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Bardzo dziekuje paulusowi za wydrukowanie plakatów :loveu: jak je odbiore to sie podziele... :cool3: Quote
elik Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='karusiap']... Patia postaram sie o tekst,ale najlepiej zna Rendi Perfi i Elik,poprosze by cos skrobnely....trzeba ja predko oglaszac....[/quote] Bardzo mi przykro, tak ze względu na Rendi, jak i obecnych Państwa Rendi. Czemu ona tak nie ma szczęścia ? Czy udało Ci się skontaktować z Perfi ? Quote
karusiap Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ja Oli napisalam na gadu jaka jest sytuacja,ale nie odpisala... elik napisalas moze jakis tekst na allegro? Quote
Patia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dziewczyny klećcie coś na Allegro , bo wyjeżdżam w czwartek i nie będę mogła wystawić Quote
elik Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='karusiap']...elik napisalas moze jakis tekst na allegro?[/quote] Niestety cały czas byłam poza Krakowem bez dostępu do kompa i netu. Widzę, że zmieniły się zasady edycji na dogo. Nie mogę wkleić Rendi do podpisu, nie moge też wytawiać emotków. Czy wiecie coś na ten temat ? Będę w Krakowie do pojutrza - postaram się napisać tekst na Allegro.Prawdę powiedziawszy myślałam, że Perfi coś stworzy. Wydrukuję plakat i rozkleję w centrum Krakowa. Quote
karusiap Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 a moze tekst z plakatu??jest na te str,Jagienka dala link do plakatu Quote
karusiap Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 cioteczki nie ma tekstu...to robimy allegro z tekstem z plakatu?? Quote
karusiap Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 dzis w srodku nocy mialam tel....ktos wybelkotal czy ,ze chce psa...ja mu na to,ze o psa sie dzwoni w normalnych godzinach...on swoje,ze Rendi chce,ze teraz po nia moze jechac,ze potrzebuje psa,bo potrzebuje jej noge upierdo***....:shake: dalej juz nie sluchalam co potrzebuje..dzis wiem,ze idiotow nie brak na swiecie,ale w nocy troche mnie to rozbilo... Quote
black sheep Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Co za debile, nie przejmuj się czubkami Quote
Jagienka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 karusiap sporo tych plakatów rozwiesiliśmy, więc spodziewaj się... mam nadzieje, że już nie takich :angryy:, ale telefonów... Quote
karusiap Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 przypominam,ze Rendi pilnie szuka domu:roll: Quote
mira gapa i kasia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Hej Dziewczyny !!! Co Z Rendi??? Czy Ktoś Coś Wie??? Quote
Jagienka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='mira gapa i kasia']Hej Dziewczyny !!! Co Z Rendi??? Czy Ktoś Coś Wie???[/quote] myśle, że bez zmian, jakby coś się działo to raczej zadzwoniliby do karusiap Quote
karusiap Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 zadzwonie w najblizszym czasie do Panstwa Rendi...choc przykro mi,ze nie mam dla nich dobrych wiesci:( Quote
mira gapa i kasia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Rany Karusiap A Może By Tak Z Nią Do Kundla???? No I Dostałam Wiadomość Od Małek Z Tarnowa...nie Wie Co Z Rudą Bo Do Schronu Już Nie Chodzi ...ma Małe Dziecko A Po Za Tym Podobno Ją Z Tamtąd Delikatnie Wyprosili....kurdę!!!! Z Rudą To Jedyny Ratunek Znależć Najpierw Domek A Potem To Ja Już Się Tym Mogę Zająć....nie Ma Takiej Możliwości żeby Mi Psiówki Nie Wydali!!!!! A I Do Domku Dowiozę....wzięłabym To Rude Piękności Ale Mam Już 2 Spore Psiówki....ja Też Pytam Wokół Siebie Znajomych O Ew.chętnych Na Rudą Lub Rendi...może W Końcu Nam Się Uda.... Quote
karusiap Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Kasiu dziekuje:loveu:zadzwonie dzis wieczorem lub jutro i dopytam sie o Rendi...a co do Rudej...kurcze jakies fotki by sie przydaly;/ i czy ona wogole tam jeszcze jest:( Quote
mira gapa i kasia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 fotki karusiap są na jej wątku...nie wiem tylko czy ona jeszcze tam w Tarnowie jest.....żeby chociaż tymczas był dla niej to ZAWIJAM KICĘ I LECĘ na Tarnów!!! dowiedzialabym się czy jest a jakby była to DZIALAM!!!! Quote
karusiap Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ciotki nie zapeszam ani sie ne ciesze....mamy chetny domek,dom z ogrodem,jedna sunia mieszka na gorze z synem i zlatuje do ogrodu,a Rendi bylaby z Panstwem na dole domu... dzwonilam do obecnych Panstwa Rendi,bo wiem,ze w domu absolutnie nie dogaduje sie z sunia,ale podobno na polu bawi sie pieknie....kurcze ale by bylo jakby sie sunie zgodzily... i tu mam prosbe,czy ktos moze podjechac ze man sprawdzic domek?? to jest hmmm chyba Prokocim...w kierunku na Wieliczke.. Pan mowi otwarcie,ze mogliby szczeniaczka wziac ale chca pomoc suni bo wzruszyl ich tekst o niej Quote
karusiap Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ech pojechalysmy z AniaB-dziekuje:loveu: i co?Pan w sumie szukal sam problemow,a ze w sumie zona sama nie wie,a ze to dorosly pies,ze tam wnuki sa,a ze sama w domu musialaby zostawac a to nowe miejsce,a ze gdzie ona spala bedzie:cool1:no i wrocilysmy sobie do domku...poznalysmy nowa ulice w Krakowie i zwiedzilysmy Krakow wieczorowa pora:pale coz,kazdy dom warto sprawdzic,tylko te rzeczy mozna bylo przez tel powiedziec,bo nikt go na sile na psa nie namawial... Quote
Jagienka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ech... ludzie nie mają wyobraźni... a o szacunku do cudzego czasu nie wspomnę :shake: Quote
karusiap Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 bo ludzie to maja takie dzwne wyobrazenie,ze my mamy cale dnie na jezdzenie na drugi koniec miasta i nie tylko,w godz jakie im pasuja by uslyszec,ze jednak nie...oprocz tego samochody dogomaniakow sa na wode a tel darmowe..... Quote
basiagk Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Hej. Trafiam tu dzięki Kasi. Co z sunią? Quote
Recommended Posts