elik Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='marysia55'][B][SIZE=4][COLOR=purple][SIZE=2]elik napisz mi na maila ile trzeba kasiory :evil_lol::evil_lol::evil_lol: żeby tą słodziuche ogłosić i ewentualnie podaj konto[/SIZE]:lol::lol::lol:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] Ogromni się cieszę, że znowu ktoś chce pomóc Rendi :loveu: Ja próbowałam lecz niestety poza zaszczepieniem Rendusi nic więcej mi się nie udało. Na ogłoszenie, które zamieściłam na allegro nie było żadnego oddzewu. Teraz są jakieś inne reguły zamieszczania ogłoszeń i mimo kilku prób, nie udało mi się zamieścić ogłoszenia. Miałam też nieco różnorakich problemów i przyznaje nie zaglądałam do Rendusi. Marysiu, ja nie szukałam sponsora do ogłoszenia na allegro, ja chciałam porosić o zrobienie Rendusi ogłoszenia, ze które zapłaciłabym. Im bardziej wypasione ogłoszenie, tym większe szanse na adopcję. [SIZE=3][COLOR=purple][B]Jeśli ktoś zechciałby zrobić ogłoszenie Rendi, to zwrócę należność.[/B][/COLOR][/SIZE] [quote name='karusiap']Aniu w zaleznosci od tego ile osob pomoze i jaka kwota sie uzbiera bede wiedziala jaka karme kupic.[/quote] Karolinko, przecież wiesz, że to ja zainicjowałam akcje wyciągnięcia Rendi z baraku i że obowiązkowo i bardzo chętnie wezmę udział w jej wspomaganiu. Obojętnie ile uda Ci się zebrać pieniędzy, dołożę resztę i zamówię w Krakvecie Eukanubę z dostawą do domu (adres znam). To dobra karma - moje wybredne psiórki (teraz już 3 sztuki :evil_lol:) chcętnie ją jedzą. Jeśli są jakieś inne propozycje co do rodzaju karmy, to jestem otwarta. Quote
marysia55 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Elik .... no to żeśmy sie nie dogadały. Trudno, zdarza sie czasami:cool3: Ja na robieniu ogłoszeń kompletnie sie nie znam :shake::shake: . Może wiecie kto z terenu Krakowa podjąłby się zrobienie jakis ogłoszeń nawet nie koniecznie na allegro albo jeszcze gdzie indziej oprócz allegro. Z róznych wątków dotyczałam się że jest kilka dobrych miejsc na robienie ogłoszeń. [B][I][COLOR="DarkRed"]Spróbujemy ??????[/COLOR][/I][/B] Quote
karusiap Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 a ile kosztuje eukanuba? musimy to zalatwic raz dwa bo takie ociaganie nie sprzyja. Kto ile moze zadeklarowac? Quote
marysia55 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Karolina zaglądnij na ten link... ale wygląda na to że potrzebujemy sporo pieniędzy [url=http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/eukanuba?gclid=CLST8JT64ZcCFQpTtAodLWGmCw]Eukanuba karma dla psa tanio w zooplus[/url] .... chyba że nie umiem liczyć :cool3::cool3: Quote
karusiap Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 o kurde ok 200 zl.....nie,nie ja mysle ze nie ma sensu az takiej drogiej karmy.Mysle,ze spokojnie mozna kupic BentoKronen czy Purine,sa niezle a w przystepnej cenie. Quote
marysia55 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ja bym optowała za Puriną , zobacz ten link [url=http://www.zooexpress.pl/go/_category/index.php?idc=4_6_2&gclid=CPy-9_D645cCFQtJtAodfiFVDQ]Karma dla Ps�w i Kot�w Royal Canin Eukanuba Sklep Zoologiczny[/url] ile mozna kupić więcej żarełka w kg za tę samą cenę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karusiap Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 super,kurczak i ryz 89 zl.a to jest dostawa do domu czy jak?:oops: Quote
marysia55 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 jeśli im wierzyc to dostawy od 99,- są bez kosztów transportu :cool3::cool3: [url=http://www.zooexpress.pl/go/_files/?file=koszty.html]Karma dla Psów i Kotów Royal Canin Eukanuba Sklep Zoologiczny[/url] jesli nie to będziemy rozmawiać z nimi inaczej :mad::mad::mad: ale przecież i tak trzeba tez kupić coś dla kota no i nie pamietam czy jeden worek dla piesów czy 2 ( mega paczki wychodzą jakoś taniej)... ale to już zostawiam twojej decyzji:lol::lol::lol: Quote
marysia55 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 OK kiedy robimy zrzutkę.... pamiętaj że jest przed pierwszym. Po wypłacie portfel jest pełniejszy ( mówię o swoim oczywiście):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karusiap Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 aa wlasnie,jeszcze kot:) mysle ze mozemy na probe kupic dwupak jesli jest taniej i cos dla kici... Quote
karusiap Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dostalam od kochanej Alicji 50 zl na karme Rendi:loveu:dziekuje:loveu: w tym tyg chcialabym cos zamowic,najpozniej na poczatku przyszlego Quote
karusiap Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 kochane ciotki jak ktos moze sie dolozyc to prosze napiszcie ile,to nie musi byc duza kwota;)chodzi tylko o to,zeby wiedziec bo elik:loveu:dorzuca reszte:)i chcemy juz zamawiac;) Quote
marysia55 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='karusiap']kochane ciotki jak ktos moze sie dolozyc to prosze napiszcie ile,to nie musi byc duza kwota;)chodzi tylko o to,zeby wiedziec bo elik:loveu:dorzuca reszte:)i chcemy juz zamawiac;)[/QUOTE] Karusiap ja dokładam równiez 50,- . Problem polega jedynie na tym że przelew zrobię dopiero za tydzień. Dopadło mnie zapalenie oskrzeli i do piątku nie mogę sie ruszyć z domu (zalecenie lekarza), a konta internetowego 'niet'. Walczyłam z tym zapaleniem całe święta i weekend ale niestety musiałam sie poddać :eviltong::eviltong: Quote
karusiap Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Marysiu kuruj sie koniecznie!!!!! Deklaracja nam na razie wystarczy-dziekuje:loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 w tym samym sklepie widziałam na stronie dla kotów fajne jedzonko w puszkach, a mega paczka dla psów kosztuje 159,- ( kurczak z ryżem) Quote
karusiap Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ja jutro spytam czy owy kociak jada suche czy puszki:) Quote
elik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='marysia55']w tym samym sklepie widziałam na stronie dla kotów fajne jedzonko w puszkach, a mega paczka dla psów kosztuje 159,- ( kurczak z ryżem)[/quote] Mega paczka to ile kg i jakiej karmy i o którym sklepie Marysiu mówisz ? Z moich obserwacji wynika, że najtańsze są karmy w Krak-Vecie [URL="http://www.krakvet.pl/"]Karma dla psów i kotów: Royal Canin, Eukanuba[/URL] Rozmawiałam z Panią Rendusi, nie pamięta jaka karmę kupuje dla kota. Jutro ma kupic nową paczkę i poda mi nazwę. Quote
agamika Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 a ja rozmwiałam z Panem z firmy zoologic , i powiedził mi tak, ze po [U]cenie hurtowej [/U]moze sprzedać nam chyba firmy Logster :oops: albo cos takiego - w kazdym razie jakośc b. dobra (pólka bento ) 100 zł 15 kg, i to ma na magazynie wiec byłoby juz, a po nowym roku będzie miał tez bardzo dobrą karmę 20 kg za 120 zł (tez to jest cena hurtowa ) powiedział mi tez ze eukanube odradza:oops: ostatnio klientom, bo sie "popsuli " i cena nie jest adekwatna do jakości decydujcie , jest to dodatkowa opcja Quote
elik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='agamika']a ja rozmwiałam z Panem z firmy zoologic ...decydujcie , jest to dodatkowa opcja[/quote] A jaką formę płatności proponują ?? W Krak-Vecie płacę przy odbiorze, albo kartą. Podaj link do tego sklepu ok ?? Quote
agamika Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 yy, o forme platności nie pytałam, ale mysle ze i tak i tak mozna będzie zapłacic , tymbardziej, ze juz była kupowana, przez Petera chyba , i kiedys dostaliśmy dla hotelowych psów karmę . a i dostawa gratis , tylko na godzine trzeba by sie umówić , i mysle ze jutro by była (no chyba ze zaczekac na tą karmę 20 kg ... tylko ze ja "d**a wołowa" jestm :oops: i niepamietam nazwy, ale karma pożądna [url=http://zoologic.pl/sklepzoologicznykrakow.html]Sklep Zoologiczny Kraków, Dostawa, karmy, karma dla zwierząt[/url] Po prostu Pan tak wspomaga OwP :) ze możemy u niego nabyć po cenie hurtowej potrzebna karmę . No i zajmuje sie doradztwem zywieniowym . Quote
elik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='agamika']yy, o forme platności nie pytałam, ale mysle ze i tak i tak mozna będzie zapłacic , tymbardziej, ze juz była kupowana, przez Petera chyba , i kiedys dostaliśmy dla hotelowych psów karmę . a i dostawa gratis , tylko na godzine trzeba by sie umówić , i mysle ze jutro by była (no chyba ze zaczekac na tą karmę 20 kg ... tylko ze ja "d**a wołowa" jestm :oops: i niepamietam nazwy, ale karma pożądna [URL="http://zoologic.pl/sklepzoologicznykrakow.html"]Sklep Zoologiczny Kraków, Dostawa, karmy, karma dla zwierząt[/URL] Po prostu Pan tak wspomaga OwP :) ze możemy u niego nabyć po cenie hurtowej potrzebna karmę . No i zajmuje sie doradztwem zywieniowym .[/quote] Zaglądnęłam do tego sklepu i muszę powiedziec, że Eukanuba, ta która kupuję swoim psiakom jest w tym sklepie o 4 dychy droższa niż w Krak-Vecie. To dużo. Może wartałoby sprawdzić po ile jest w Krak-Vecie ta karma, którą Ty proponujesz. Powyżej kwoty99 zł dostawa z Krak-Vetu także jest bezpłatna. Nie upieram sie przy "moim" sklepie, szukam faktycznie najtańszej karmy. Zorientuj się jaka jest pełna nazwa tej karmy i zobaczymy po ile ona jest w Krak-Vecie. Nie zauważyłam w tamtym sklepie karmy firmy Logster ani karmy o podobnej nazwie. Albo dowiedz sie jak dokładnie nazywa się ta karma, która ma być w przyszłym roku i jesli będzie taniej niż Krak-Vecie to może kupimy tamtą karmę. Z rozmowy z Pania Rendi, że z karmą się jej tak bardzo nie spieszy. Quote
marysia55 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Witajcie kobiety :evil_lol::evil_lol: ( leże zdechła w łozku zachciało mi się chorować ). Te karmę którą ja sprawdzałam ( linki są w moich postach ) to [B]Purina[/B]. Mega paczka dla psów to np. [B]30 kg. za 159,- drób z ryżem[/B] inne zestawy maja inne ceny. Przy zakupach powyżej 99,- dostawa gratis . Było tam też jedzonko dla kotów w [B]puszkach 400g po 2,60 [/B]za puszkę tylko juz nie pamiętam dokładnie jakie.Z tym że to na pewno nie był sklep z terenu Krakowa. Quote
elik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='marysia55']Witajcie kobiety :evil_lol::evil_lol: ( leże zdechła w łozku zachciało mi się chorować ). Te karmę którą ja sprawdzałam ( linki są w moich postach ) to [B]Purina[/B]. Mega paczka dla psów to np. [B]30 kg. za 159,- drób z ryżem[/B] inne zestawy maja inne ceny. Przy zakupach powyżej 99,- dostawa gratis . Było tam też jedzonko dla kotów w [B]puszkach 400g po 2,60 [/B]za puszkę tylko juz nie pamiętam dokładnie jakie.Z tym że to na pewno nie był sklep z terenu Krakowa.[/quote] Kurcze napisałam długi post i mnie wywaliło :angryy: Traz w skrócie. Cena na purinę w tamtym sklepie jest faktycznie o 10 zł niższa niż w Krak-Vecie, ale to sklep w Trójmieście i dostawa odbywa się poprzez firmę "Siódemka", która nie cieszy się dobrą opinią. Decyzja co do sklepu należy do Was, ja tu tylko sprzątam :evil_lol: Quote
marysia55 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='elik']Kurcze napisałam długi post i mnie wywaliło :angryy: Traz w skrócie. Cena na purinę w tamtym sklepie jest faktycznie o 10 zł niższa niż w Krak-Vecie, ale to sklep w Trójmieście i dostawa odbywa się poprzez firmę "Siódemka", która nie cieszy się dobrą opinią. Decyzja co do sklepu należy do Was, ja tu tylko sprzątam :evil_lol:[/QUOTE] [B][I]Jeżeli cena jest tylko 10,- niższa a firma kurierska ma nie najlepszą opinie to uważam że należy kupić w krak-vecie. I dokładam te 10,-:evil_lol::evil_lol:. Czyli mój wkład wynosi 60,-:grins::grins::grins:[/I][/B] Quote
elik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='marysia55'][B][I]Jeżeli cena jest tylko 10,- niższa a firma kurierska ma nie najlepszą opinie to uważam że należy kupić w krak-vecie. I dokładam te 10,-:evil_lol::evil_lol:. Czyli mój wkład wynosi 60,-:grins::grins::grins:[/I][/B][/quote] Zdrowiej Marysieńko. Jeśli pozostałe cioteczki tez maja takie zdanie, zamówię 2x15 kg puriny w Krak-Vecie [B]Karma dla dorosłych psów z kurczakiem i ryżem 2x15 kg [/B]- [B][FONT=Tahoma][COLOR=#c45f2b]169,00zł[/COLOR][/FONT][/B] [URL="http://www.krakvet.pl/purina-chow-adult-chicken-2x15kg-p-10931.html"]PURINA DOG CHOW Adult Chicken 2x15kg[/URL] Quote
Recommended Posts