JustynaJK Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Artur Dobrzynski']Chętnie przkażę nieodpłatnie pięć egzemplarzy autorskich mojej książki "Aby mój pies był zdrowy" na bazarek tego forum z zamysłem pomocy potrzebującym psiakom. Pozdrawiam Wszystkich Artur Dobrzyński. Proszę o kontakt [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL];)[/quote] browo! czyn godny polecenia Quote
fona Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Niedługo ksiażki pana Dobrzyńskiego pojawią się na bazarku :) Quote
fona Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mam już książki podarowane przez pana Dobrzyńskiego - 5 egzemplarzy. Zapraszam wrótce na bazarek - link w moim podpisie (psie książki) :) Quote
Helga&Ares Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 mam książkę Pana Dobrzyńskiego "Aby mój pies jest zdrowy", godna polecenia,świetna. Wspaniały gest z Pana strony na rzecz potrzebujących psiaków Quote
Helga&Ares Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 w książce na stronach 23-24 podane są odpowiednie wagi psów ras małych, dalej średnich i dużych. Z ciekawości sprawdziłam wagę sznaucera miniaturki i jest podane od 12 do 14 kg, na moje oko to za dużo (wiem, że od 4 do 7 kg). Podobnie z innymi rasami. Więc jak to jest? Quote
Artur Dobrzynski Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Na str. 24 podane sa wagi psów małych ras a nie miniaturek. Choć przyznaję że wkradł się tuaj błąd ale tego nie uniknie nikt - nawet wydawca. Quote
Karoola Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Jak w temacie... Ostatnio na rynku pojawiła się kolejna książka p. Dobrzyńskiego - "Jak dbać o zdrowie psa". Co o niej sądzicie? Czy tak jak w "Aby mój pies.." jest w niej sporo błędów merytorycznych, czy napisana jest bardziej szczegółowo, a może ogólnikowo? Jakie są Wasze wrażenia? Jest o ponad 100 stron cieńsza od poprzednika.. Jak to wpływa na treść? Od jakiegoś już czasu poszukuję książki w stylu "domowego poradnika weterynaryjnego" - aby zgłębić wiedzę, móc pomóc psu w nagłym wypadku itp. Czy polecacie te książki? Nie chciałabym kupować obydwu (no dobra.. chciałabym;), ale mam oszczędzać:mad:), szczególnie, jeśli treści w większości się powtarzają... Quote
Recommended Posts