Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fruzia bedzie sie lansowac w jakiejs gazecie, chyba wroclawskiej. byl pan pisac artukul o schronie i foto Fruzi ma tam byc.
no i Fruzia jest ujeta na naszym plakacie ze staruszkami, moze akurat ktos sie skusi na starszego psiaka.

Posted

jest wzmianka o Fruzi, w Panormamie Walbrzyskiej. moze akurat ktos sie skloni?
Fruzia tez lansuje sie na plakacie ze staruszkami. dzis powiesilam u swojego weta. w pon poszlo do 1 klubu seniora.

• 3 weeks later...
Posted

Zrobiłam Fruzi kilka ogłoszeń.
Może na fb jej wydarzenie zrobić?
Najgorzej mają te coraz starsze psy, którym krzywda jako tako się nie stała i siedzą tak w tym schronie...

Posted

fochu zrobiła banerek :)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213372-Fruzia-su%C5%84cia-niedu%C5%BCa-a-na-dodatek-ca%C5%82a-jest-z-%C5%82atek-)"][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/2372/fruzia.jpg[/IMG][/URL]

może wiecej ciotek tu przybędzie...

Posted

super baner :) tylko zamiast :od: jest :do: :) trzeba zmienic. jesli mozna.
i 6lat wpiszcie. od 2006 w schronie. watek z 2011, stad zmylka. musze zmienic w 1 poscie, bo rok mamy nowy.

ja sobie baner wstawie, ale za kilka dni, bo mi to siostra zawsze robi, bo ja nie umiem.

Posted

aaa faktycznie, nawet nie zauważyłam :)
napisze do fochu z prośbą o zmianę. Mogę Ci kora wysłać na maila kod który masz wkleić w sygnaturę, żeby banerek wstawić.

Posted

poprawiony banerek:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213372-Fruzia-suńcia-nieduża-a-na-dodatek-cała-jest-z-łatek-)"][img]http://img37.imageshack.us/img37/2372/fruzia.jpg[/img][/URL]

Posted

poslalam link do fb na walbrzyski watek ogolny, ale tam ledwie pare osob jest. ja na fb sie w ogole nie znam, umie tylko udostepniac i to nie zawsze...

moze masz propozycje na jakis tekst do ogloszen? jakis pomysl?

Posted

poszukam z tym fb...
ja do pisania tekstów kompletnie się nie nadaja, nie ta głowa :p może ktoś inny podjął by się tego zadania? nie zaszkodzi w sumie napisać, zrobić nowe foty i jeszcze raz puścić ogłoszenia, w kwietniu jak się nic nie znajdzie mogę jej wyróżnić tablicę i gumtree (teraz się już spłukałam).
Wydrukuje plakaty Fruziowe i porozwieszam tu u siebie w Trzebnicy.

Posted

dziekuje Ci bardzo za zainteresowanie fruzinka nasza :))))))))))

teraz, zima na kratach jest pleksa umocowana, do psow jest dostpe bez pleksy tylko ok.50cm. przez to fotki nie zrobie. bo obok 1 pies zawsze sie bardzo pcha do krat i zaslania
a fruzia podleci na chwile, polize reke, glaskanie jej lubosci nie sprawia. powacha, polize, pocieszy sie i ucieka. za chwile znow podbiega i w kolko to samo.
z ta pleksa jej fotek nie zrobie, zwlaszcza jakis wyjatkowych do ogloszen. tylko takie, jak ma, z daleka, jak siedzi w budzie, albo stoi kolo budy. do kraty podbiega na chwile tylko i wtedy reka musze ja glaskac, a nie trzymac aparat.
moze, jak sciagna plekse to sie uda cos.

Posted

[quote name='kora78']dziekuje Ci bardzo za zainteresowanie fruzinka nasza :))))))))))[/QUOTE]
Nie ma za co :) mi na samą myśl o Fruzi serce pęka, że aż tyle lat... ;( tak samo na myśl o Baranku z Rudy Śląskiej- podobnie stażem. Nie rozumiem tego... niesprawiedliwe

[quote name='"Zosia123"']Przywędrowałam po bannerku mimblunki - zapiszę sobie na razie!
Ostatnio po śmierci naszego Alfika zdecydowanie preferuję staruszki... [/QUOTE]

Fajnie Zosiu, że to przywędrowałaś :) Bo mało tu nas...

Posted

tak, witamy serdecznie nowe dobre duszyczki :)

nie pisano chyba tego na tym watku. fruzia lansuje sie na plakaciku w domu starcow, juz ze 2 tyg, ale i to nie pomaga w zainteresowaniu sunieczka :(