Klauzunka Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='Maruda666']Mogę prosić o konto ? - jednorazowa wpłata łączona ;) ( częściowo moja, częściowo Marty :) ). Poczytam wątek wieczorem :)[/QUOTE] Kochana pw z kontem poszło. Serdecznie dziękujemy :) [B]Bambino[/B] co nowego u Fruzi ? Jak się zachowuje? Jak z czystością w domu? Byłaś na szczepieniu? Widział wet jej łapy - coś sugerował? Quote
marta0731 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='Maruda666']Mogę prosić o konto ? - jednorazowa wpłata łączona ;) ( częściowo moja, częściowo Marty :) ). Poczytam wątek wieczorem :)[/QUOTE] Dziękuję Marudka :D:loveu: Quote
kora78 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 pisalam dzis sms do bambino, by cos napisala na dogo. odp mi, ze fruzia wesola jest i z hektorem biega i sie bawi i turla w trawie, cos takiego. nie mam tel przed soba. ale czekamy na szerokie info z 1 reki. Quote
Klauzunka Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='kora78']pisalam dzis sms do bambino, by cos napisala na dogo. odp mi, ze fruzia wesola jest i z hektorem biega i sie bawi i turla w trawie, cos takiego. nie mam tel przed soba. ale czekamy na szerokie info z 1 reki.[/QUOTE] to czekamy na info z pierwszej ręki - czy ona taka wycofana, jak z łapami, czy było szczepienie, jak z siuraniem i kupaniem w domu - to wszystko ważne :) Quote
kora78 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 tak, oczywiscie, ze wazne. a jak z tekstem ? juz remix zrobilas?? Quote
Maruda666 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='marta0731']Dziękuję Marudka :D:loveu:[/QUOTE] Dołożyłam koszt wysyłki jaki poniesiesz ;) - poszło dla małej 40zł. Quote
kora78 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='Maruda666']Dołożyłam koszt wysyłki jaki poniesiesz ;) - poszło dla małej 40zł.[/QUOTE] dziekujemy serdecznie marudko :) Fruzinka bylaby wdzieczna :) Quote
Klauzunka Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='kora78']tak, oczywiscie, ze wazne. a jak z tekstem ? juz remix zrobilas??[/QUOTE] tak ale czekam tylko na info o fizjologi, i może jakieś njusy - bo zaraz Fruzince miesiąc stykne w dt :) Quote
marta0731 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='Maruda666']Dołożyłam koszt wysyłki jaki poniesiesz ;) - poszło dla małej 40zł.[/QUOTE] Koszt przesyłki niepotrzebny, przecież na bazarku było jak byk, że wysyłka gratis ;) Fruzia będzie miała więcej na zapas, dzięki :) I dorzucę cosik do paczki :) [quote name='kora78']dziekujemy serdecznie marudko :) Fruzinka bylaby wdzieczna :)[/QUOTE] Kora, Kora.... Jakie "byłaby wdzięczna"? Będzie wdzięczna:eviltong: Quote
Klauzunka Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 przyszło 40 zł :) Maruda jakimś ekspresowym ekspresem je przelałaś:loveu::loveu::loveu: Zapisuję :) [B]Maruda666[/B] - dziękujemy serdecznie:loveu::loveu::loveu: Quote
Klauzunka Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 I tak w osobnym poście napiszę: Rozliczenia Fruzi są w poście numer jeden - wszelkie uwagi odnośnie prowadzenia rozliczeń proszę zgłaszać na wątku - wszystko ma być klarowne, jasne i przejrzyste - jak coś dla kogoś jest niejasne proszę pisać :) Póki co myślę, że wszystko jest ok. Ale jestem otwarta na wszelkie propozycje - zawsze można coś zmienić, ulepszyć. I jeszcze jedno - zaglądam średnio co 2-3 dni na konto i wszystko aktualizuję. Quote
kizimizi Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 klauza Kora ma 138.1 zl na koncie z mojego bazaru: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226872-Letni-bluzkowo-torebkowy-bazarek-do-konca-maja-ROZLICZAM[/URL] takze to Fruzkowe zapasy ;) Quote
marta0731 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='kizimizi']klauza Kora ma 138.1 zl na koncie z mojego bazaru: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226872-Letni-bluzkowo-torebkowy-bazarek-do-konca-maja-ROZLICZAM[/URL] takze to Fruzkowe zapasy ;)[/QUOTE] WOW :multi: Super :) Niedługo Frużela sobie zażyczy fryzjera i manicure, skoro ją na to stać :D Quote
Klauzunka Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 zatem poproszę dla Fruzi cielęcinkę na rosole z warzyw, homara z wrzątku bez przypraw, żadnych sałatek, frytek, ziemniaków -bo wszystko to będzie uznane za obrazę....jeden jogurcik naturalny.....iii.... i dwóch panów do wachlowania bo upały zapowiadają:) Quote
Klauzunka Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='marta0731']WOW :multi: Super :) Niedługo Frużela sobie zażyczy fryzjera i manicure, skoro ją na to stać :D[/QUOTE] nie spamuj Kochana, weź się do roboty i wymyśl coś na deser, bo Fruzia jest zajęta homarem :) Quote
kora78 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 heheh to ja poszukam facetow do wachlowania :D na deser :D Quote
Klauzunka Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='kora78']heheh to ja poszukam facetow do wachlowania :D na deser :D[/QUOTE] jak zwykle po najniższej linii oporu....Luśka zapitala na stadion a tam mecz Polska-Rosja - jak znam życie faceta ze świeczką szukać :) Quote
kora78 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 najnizszej, oj wypraszam sobie, wiesz jak ciezko teraz pozadnego faceta wyhaczyc? zwaszcza dzis :) masz racje. czekaj, musz ten list motyw dokonczyc, bo za godzine juz bede niezdolna do glebszych przemyslen. Quote
Klauzunka Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='kora78']najnizszej, oj wypraszam sobie, wiesz jak ciezko teraz pozadnego faceta wyhaczyc? zwaszcza dzis :) masz racje. czekaj, musz ten list motyw dokonczyc, bo za godzine juz bede niezdolna do glebszych przemyslen.[/QUOTE] nie żałuj sobie im więcej drinkniesz tym list będzie bardziej od serca :) spontan Kochana :) Quote
kora78 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 heheh wlasnie nie. a jakbym napisala jakies *******y? albo bykow narobila? oki, wypocilam juz. ufff... teraz ide wazyc ciuszki z bazarku. Quote
kora78 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='Klauzunka']I tak w osobnym poście napiszę: Rozliczenia Fruzi są w poście numer jeden - wszelkie uwagi odnośnie prowadzenia rozliczeń proszę zgłaszać na wątku - wszystko ma być klarowne, jasne i przejrzyste - jak coś dla kogoś jest niejasne proszę pisać :) Póki co myślę, że wszystko jest ok. Ale jestem otwarta na wszelkie propozycje - zawsze można coś zmienić, ulepszyć. I jeszcze jedno - zaglądam średnio co 2-3 dni na konto i wszystko aktualizuję.[/QUOTE] dopisz tam obroze i smyczke, ze skarpety. Quote
kizimizi Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 frużelina jak homar smakował? Czy ktos pamiętał, żeby jej Perignon Champagne rocznik 2000 zamowic czy mam sie tym zająć? Quote
Bambino Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Sorry, że nie pisałam, ale okazało się że mam zepsuty komp., a w pracy nie bardzo miałam czas na prywatę :)). Ale dzisiaj Kora mnie ochrzaniła, że za długo cisza, więc pognałam do Wolsztyna do biblioteki na net, żeby jednak cos napisać. - Koopa i siku jak najbardziej na podwórku, choć jak ją zostawiam w domu, to chyba też zrobi. Nadal ją zostawiam w domu jak idę do pracy, bo nie wiem co jej strzeli do łba. Przy mnie takich numerów nie robi, żeby łazić po płocie. - ruchu ulicznego wiejskiego sie nie boi, razem z innymi psami lata wzdłuż płotu, - faktycznie dużo ludzi w domu to dla niej byłby dyskomfort, bo przy gwałtowniejszych ruchach próbuje uciekać - mnie nigdy nie pozwoliła się wziąć na ręce, nawet bym powiedziała, że nie lubi takich ruchów, - uwielbia za to głaskanie i zaraz pokazuje brzucho, - psów nie zaczepia, ale jak jej się coś nie podoba, to odwarkuje, - u weta jeszcze nie byłam, bo chcę połączyć ten wyjazd z kastracją Hektora, a ten był na razie krótko szczepieniach - w ogóle jest wesoła, a najbardziej mi się podobało, jak latała z Hektorem ( mieszanka wilka i malamuta), zaczepiała go łapkami i kulała się z nim na trawie. - jak widzi, że coś może się skapnąć do jedzenia, to sama podchodzi, - bardzo chętnie daje też łepek do głaskania - zauważyłam, że ma takie podczerwienione białka w oczach ( sprawdziłam, czy inne moje psy też tak mają, ale raczej nie) muszę wobec tego zapytać weta, czy to jej taka uroda, czy objaw czegoś - do jedzenia ( niestety albo i stety nie homary i szampana) dostaje witaminy i minerały w proszku. - aha, tak sobie jeszcze myślę, że Frużelina to niekoniecznie musi być pies dla spokojnych staruszków ( vide: płot, zabawy z Hektorem ) Zdjecia o które prosiła Kora będą później, bo mój aparat jest w czyśccu naprawowym ( szacują w Kodaku czy jest sens naprawiać) i muszę poprosić wiejską sąsiadkę - agagę21 o zdjęcia Frużeliny. 35 zł. na szczepienia Fruzi oczywiście dostałam Pozdrawiamy z gorącej, pachnącej lipami wsi wielkopolskiej. Quote
Klauzunka Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 [quote name='Bambino']Sorry, że nie pisałam, ale okazało się że mam zepsuty komp., a w pracy nie bardzo miałam czas na prywatę :)). Ale dzisiaj Kora mnie ochrzaniła, że za długo cisza, więc pognałam do Wolsztyna do biblioteki na net, żeby jednak cos napisać. - Koopa i siku jak najbardziej na podwórku, choć jak ją zostawiam w domu, to chyba też zrobi. Nadal ją zostawiam w domu jak idę do pracy, bo nie wiem co jej strzeli do łba. Przy mnie takich numerów nie robi, żeby łazić po płocie. - ruchu ulicznego wiejskiego sie nie boi, razem z innymi psami lata wzdłuż płotu, - faktycznie dużo ludzi w domu to dla niej byłby dyskomfort, bo przy gwałtowniejszych ruchach próbuje uciekać - mnie nigdy nie pozwoliła się wziąć na ręce, nawet bym powiedziała, że nie lubi takich ruchów, - uwielbia za to głaskanie i zaraz pokazuje brzucho, - psów nie zaczepia, ale jak jej się coś nie podoba, to odwarkuje, - u weta jeszcze nie byłam, bo chcę połączyć ten wyjazd z kastracją Hektora, a ten był na razie krótko szczepieniach - w ogóle jest wesoła, a najbardziej mi się podobało, jak latała z Hektorem ( mieszanka wilka i malamuta), zaczepiała go łapkami i kulała się z nim na trawie. - jak widzi, że coś może się skapnąć do jedzenia, to sama podchodzi, - bardzo chętnie daje też łepek do głaskania - zauważyłam, że ma takie podczerwienione białka w oczach ( sprawdziłam, czy inne moje psy też tak mają, ale raczej nie) muszę wobec tego zapytać weta, czy to jej taka uroda, czy objaw czegoś - do jedzenia ( niestety albo i stety nie homary i szampana) dostaje witaminy i minerały w proszku. - aha, tak sobie jeszcze myślę, że Frużelina to niekoniecznie musi być pies dla spokojnych staruszków ( vide: płot, zabawy z Hektorem ) Zdjecia o które prosiła Kora będą później, bo mój aparat jest w czyśccu naprawowym ( szacują w Kodaku czy jest sens naprawiać) i muszę poprosić wiejską sąsiadkę - agagę21 o zdjęcia Frużeliny. 35 zł. na szczepienia Fruzi oczywiście dostałam Pozdrawiamy z gorącej, pachnącej lipami wsi wielkopolskiej.[/QUOTE] No to już wiemy więcej :) Z tego co czytam nasza babinka odmłodniała :) Fajnie, że daje się i lubi jak się ją głaszcze. Czyli normalny, uległy pies. No i dobrze, że taka żarłoczna, bo takie psiaki szybciej dają się skorumpować :) Quote
kora78 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 o, dzieki Bambino, ze jestes :) wg mnie fruzia ten brzuch wystawia bardziej ze stresu, pokazuje uleglosc, to nie oznaka rozkoszy u niej, tylko strachu. tak bylo u mnie. moze jest tak nadal, nie wiem, nie widze tego. a jak lata przy plocie za kims obcym to szczeka? taki stroz z niej i czuje sie, jak u siebie? a jak przy jedzeniu? karmisz wszystkie na raz, na podworku, czy jak? to ona sie potrafi do miski dopchac? je ladnie, czy wylewa z miski lapka? a w domu znaczy, ze nie wiesz, czy to ona sika, czy inny pies, tak? ten inny u Ciebie zawsze tez sikal? czy to ewidentnie fruzia? jesli robi w domu ,to z adopcja bedzie spory problem... Quote
Recommended Posts