nonszalancja Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ma ktoś psa z tej hodowli ? Jakie są warunki bytowania tamtejszych zwierząt ? Moja znajoma ma zamiar wziąć psa z tamtejszej hodowli ale tyle teraz słychać o psach , które nigdy nie widziały trawy i cąłe życie siedzą chore w klatkach że aż strach a odemnie 500 km to jest w ciemno szkoda jechać :) Quote
Caruso Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='nonszalancja']Ma ktoś psa z tej hodowli ? Jakie są warunki bytowania tamtejszych zwierząt ? Moja znajoma ma zamiar wziąć psa z tamtejszej hodowli ale tyle teraz słychać o psach , które nigdy nie widziały trawy i cąłe życie siedzą chore w klatkach że aż strach a odemnie 500 km to jest w ciemno szkoda jechać :)[/QUOTE] Ja mam psa z hodowli Dobry Rok. Znajoma przecież może umówić się z hodowcą, pojechać do Łodzi i na własne oczy zobaczyć warunki w jakich trzymane są psy. Nie należy zasłyszanych gdzieś bzdur powtarzać, ani nawet sugerować, jakoby psy trawy nie widziały i siedziały w klatkach, przy tym chore???? Skąd ten idiotyzm? Quote
anka_szklanka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Witam:) Poszukuje modeli ciekawych ras do wzbogacenia swojego albumu, osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy, który jest na stronie www, pozdrawiam :) P.S. jestem z warszawy... Quote
nonszalancja Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Pies jest już w nowym domu , właścicele są zachwyceni to Cavalier nazywał się Montana i ma przodozgryz ale szukali psa "na kolanka " a nie wystawowego więc są zadowoleni :) Quote
Recommended Posts