Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kasia19']Małe sprostowanie MAJU!!!!!:angryy:
To TYsię zajmowałaśtą Bajką i tylko przez uprzejmość dla Ciebie pojechałam z Michałem się dowiedzieć co u niej!
Napisałam jak będzie kasa na sterylkę to ją trzeba wysterylizować! A jest kasa??
Kto ją przywieźie i zawieźie a potem poda antybiotyk???!!!

Kaśka Tu ziemia!
Nie ja się zajmowałam sunią. Tylko my, jako grupa tych, którzy chcą coś zrobić! Mnie uprzejmości nie musisz naprawdę robić żadnych! Bo tak samo jak Ty i kilka innych osób, robimy to co mamy robić!
A tak w ogóle dlaczego ja się tylko miałam zajmować sunią wg Ciebie? Pierwszy raz u suńki byłam z vanortonem_pl ! A poza tym dla mnie taka argumentacja jest zabawna po prostu!
Kasa od jakiegoś czasu jest na sterylkę, dzięki uprzejmości Klusek04, a kto ją przywiezie zawiezie i dogada termin, to są zawsze kwestie ustaleń, jak zazwyczaj do tej pory nam się udawało ! A pytania nie tylko moje co do dalszych losów suni dotyczyły tego Twojego postu:
[quote name='kasia19']haha Maja w weekend jeszcze pogadam z tym gosciem! Mam nadzieję , że się uda:razz:
Wystarczyło powiedzieć "nie pojedziemy" i sprawa byłaby jasna!

[quote name='kasia19']Po drugie !
Poznałyśmy się przy MICE i jej szczeniorkach, wtedy zaproponowałam POMOC Tobie i innym przy psach bezdomnych a nie ciągłą pracę , rozumiesz??
Jeśli coś mogę zrobić to robię jeśli nie mogę to nie robię proste!
Nikt od Ciebie ciągłej pracy nie wymaga ! Każdy robi, co chce i co może, ale przede wszystkim to, do czego się zobowiązał (przynajmniej tak by się zdawało) lub mówi jasno "tego jednak nie uda mi się zrobić" Proste!

[quote name='kasia19']Kora jest pod moją opieką i cały czas staram się nią zajmować o ile mi wiadomo BAJKA jest pod twoją! Poprosiłaś mnie raz o pomoc i Ci pomogłam a teraz po prtostu nie mam jak!
A prawda jest taka , że nie zawsze jest kasa na paliwo i czas! Jak wiesz ja nie mam samochodu....
Wię nie wymagaj ode mnie załatwiania czegoś za Ciebie!!!
Rozumiemy się!!???

Co do mojej opieki nad BajkąM to jest taka sama jak Twoja (już jak widać nie), Bożeny, Michała, Rajka, Kamkam, Klusek04 i reszty ! No cóż! chyba inaczej rozumiemy pracę zespołową ! Przypominam, że nie jesteśmy (nikt z nas!) w żaden sposób zobowiązani (oprócz własnego sumienia i odpowiedzialności za własne słowa) do opieki nad żadnym z tych psów !
Jeśli w ten sposób bysmy wszyscy myśleli, w jaki Ty rozumujesz, że Kora jest pod Twoją, a inne psy pod moją, a kolejne pod czyjąś inną, to nigdy nic byśmy nie osiągnęli!
A wystarczyło proste wycofanie sie ze swoich zobowiązań Dwa zdania i po problemie!

Przypominam, że wątek ten poświęcony jest Bajce !

A w tej sytuacji napewno znajdzie się ktoś, kto do niej podjedzie!

A jeśli jakiekolwiek dyskusje mają być podejmowane na ten temat to zapraszam na gg lub PW!

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maju chcesz na PW lug GG a sama tu wyskakujesz!

A WIĘC CHCIAŁAM OZNAJMIĆ I OD RAZU PRZEPROSIĆ ZA TO , ŻE WYCOFUJĘ SIĘ ZE SWOICH WSZYSTKICH OBOWIĄZKÓW PONIEWAŻ TEGO DALEJ NIE MOGĘ ROBIĆ Z DLA MNIE BARDZO WAŻNYCH POWODÓW!!!

p>s
dokończę jeszcze sprawę KORY i czasami zajrzę popodnosze wątki! Życzę powodzenia w pomocy trzymam za Was kciuki:loveu:

Posted

[quote name='kasia19']
A WIĘC CHCIAŁAM OZNAJMIĆ I OD RAZU PRZEPROSIĆ ZA TO , ŻE WYCOFUJĘ SIĘ ZE SWOICH WSZYSTKICH OBOWIĄZKÓW PONIEWAŻ TEGO DALEJ NIE MOGĘ ROBIĆ Z DLA MNIE BARDZO WAŻNYCH POWODÓW!!!

p>s
dokończę jeszcze sprawę KORY i czasami zajrzę popodnosze wątki! Życzę powodzenia w pomocy trzymam za Was kciuki:loveu:
Szkoda Kasiu! Ale cóż takie jest życie!
Ale podnoszenie wątków to też baaaaaaardzo dużo!
Powodzenia !

Posted

Źle się dzieje, znów jakieś rozłamy.:shake: A po co? Kasia19 nie wycofuj się całkiem-ucierpią psiaki, rób tyle na ile możesz sobie pozwolić, na ile pozwala Ci czas i inne zobowiązania-Rodzinne, służbowe, i możliwości. Każdy mam nadzieję rozumie, że jest też druga strona medalu, Mamy Rodziny, pracę inne obowiązki. Róbmy tyle ile możemy nawet jeśli to dużo mniej niż trzeba zrobić. W Koopie - Siła!!!:loveu:

Posted

Majaa napisał(a):
7 maja o godz. 18 - tej mamy termin sterylki dla 1 suczki! Planujemy żeby to właśnie była Bajka !

Trzymam kciuki za akcje:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: