Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vaness']właśnie ! aż tylko udusić człowieka , który porzucił taką psinkę ![/QUOTE]

nie rozumiem jak można coś takiego zrobić :shake:

[quote name='phase']Na razie psinka (chłopczyk) jest na kwarantannie, może po niego ktoś wróci, poczekamy 2 tyg.
Jak tylko będzie do adopcji na pewno dam znać!
Molowe - dzięki za oferowaną pomoc. :)[/QUOTE]

a okej bo myślałam,że już jest do adopcji ale wydaje mi się,że szybko znajdzie domek bo jest naprawdę ładny,wiesz coś o jego charakterze? ;) nie ma sprawy jak tylko będzie potrzebna pomoc to wiesz gdzie mnie szukać :p

[quote name='cockermaister']Piękne fotki :loveu:

[URL]http://img825.imageshack.us/img825/1654/img5190i.jpg[/URL] cudna :loveu:[/QUOTE]

dzięki :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Ada_Mirra'][URL]http://img96.imageshack.us/img96/913/img51432.jpg[/URL] :loveu: cudowna :D

Długonóg :P i nie mówie tu o psie :evil_lol:[/QUOTE]

hahaha no domyślam się,że nie o psie mowa :eviltong: nie śmiej się ze mnie mam długie nogi i 181 cm wzrostu i jakoś z tym muszę żyć w przyszłości znajdę sobie męża siatkarza lub koszykarza,który będzie mi malował cały dom bez użycia drabiny i zobaczymy kto się wtedy będzie śmiał :evil_lol:

Posted

[quote name='Molowe']hahaha no domyślam się,że nie o psie mowa :eviltong: nie śmiej się ze mnie mam długie nogi i 181 cm wzrostu i jakoś z tym muszę żyć w przyszłości znajdę sobie męża siatkarza lub koszykarza,który będzie mi malował cały dom bez użycia drabiny i zobaczymy kto się wtedy będzie śmiał :evil_lol:[/QUOTE]

haha dobre, dobre :evil_lol:
Długie nogi fajne są..

Fajne zdjęcia :cool3: Czekam na więcej

Posted

[quote name='Ty$ka']Jakie fajne fotki :loveu:[/QUOTE]

dzięki :loveu::loveu:

[quote name='Ada_Mirra']oj tam oj tam ;P ja mam prawie 180 a tez bym chciała mieć nogi długie i chude ;P wiec ciii xD[/QUOTE]

hahaha no wiem ja tez wole być za wysoka niż np mieć 160 ale czasami bywa to uciążliwe szczególnie przy kupowaniu spodni albo jak pojawiają się problemy z kręgosłupem :shake:

[quote name='phase']Wiem tylko, że jest z interwencji. Zgarnięty z ulicy. Jak będzie więcej wieści dam znać. ;)[/QUOTE]

no koniecznie daj mi znać jak będziesz wiedziała coś więcej :) pytam o charakter bo spaniele często są oddawane przez to,że nikt z nimi nie pracuje nie wychowuje a nie okłamujmy się spanielowe adhd jest czasami ciężkie do ogarnięcia i niektórych to przerasta no i pseudo bywają agresywne...

[quote name='DomixX']haha dobre, dobre :evil_lol:
Długie nogi fajne są..

Fajne zdjęcia :cool3: Czekam na więcej[/QUOTE]

hahaha taki mój życiowy plan :diabloti: nie no ja nie narzekam zawsze mogło być gorzej i mogłam być malutka i każdy by patrzył na mnie z góry a tak to prawie każdy rozmawiając ze mną musi zadzierać głowę do góry :eviltong: dzięki :lol: na pewno będzie ich jeszcze więcej w sumie Marta zrobiła chyba coś koło 900 :evil_lol: :loveu:

Posted

Witamy się :loveu:

[URL]http://img96.imageshack.us/img96/913/img51432.jpg[/URL] To zdjęcie bardzo mi się podoba, piękne jest :loveu:

[URL]http://img528.imageshack.us/img528/3559/img5178f.jpg[/URL] Grrr laska, jakie długie nogi :loveu::cool3:

Ja mam 165cm i nie narzekam ale za to z dobraniem butów mam często problem :roll:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Ja mam 165cm i nie narzekam ale za to z dobraniem butów mam często problem :roll:[/QUOTE]
Kurde... chyba jesteśmy siostrami :lol: Też jestem tak niska i też mam taki odwieczny problem z zakupem butów...

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']pfff ja mam 160 cm i kazde spodnie za dlugie :eviltong: U Ciebie nie widac az tak tego wzrostu wiec wyluzuj :p[/QUOTE]

zawsze możesz sobie skrócić a u mnie wydłużenie raczej nie bardzo wchodzi w grę :evil_lol: nie no w ogóle nie widać tylko zadzierasz głowę żeby ze mną porozmawiać :eviltong:

[quote name='phase']Ja mam 160cm. Od mojego chłopaka jestem o dobrą głowę niższa. :evil_lol:[/QUOTE]

hahaha no i dobrze gorzej jak to by on był od Ciebie niższy :diabloti:

[quote name='Klaudia&Aza']Witamy się :loveu:

[URL]http://img96.imageshack.us/img96/913/img51432.jpg[/URL] To zdjęcie bardzo mi się podoba, piękne jest :loveu:

[URL]http://img528.imageshack.us/img528/3559/img5178f.jpg[/URL] Grrr laska, jakie długie nogi :loveu::cool3:

Ja mam 165cm i nie narzekam ale za to z dobraniem butów mam często problem :roll:[/QUOTE]

Hej hej :loveu: mnie też się to zdjęcie bardzo podoba muszę sobie wywołać;) dzięęki <3

[quote name='Ty$ka']Kurde... chyba jesteśmy siostrami :lol: Też jestem tak niska i też mam taki odwieczny problem z zakupem butów...[/QUOTE]

no Wy macie z butami ja mam ze spodniami i jest sprawiedliwie :lol:

Posted

Ja jestem zszokowana jak w ogóle schronisko może przyjmować i trzymać takich "wolontariuszy" :-o potem dziwić się,że psy się boją :shake: :-(

[video=youtube;A5BRTGy1Gzs]http://www.youtube.com/watch?v=A5BRTGy1Gzs&feature=plcp&fb_source=message[/video]

Posted

[quote name='Ty$ka']Kurde... chyba jesteśmy siostrami :lol: Też jestem tak niska i też mam taki odwieczny problem z zakupem butów...[/QUOTE]
Hahaha no na pewno siostro :lol::lol:
[quote name='Molowe']Hej hej :loveu: mnie też się to zdjęcie bardzo podoba muszę sobie wywołać;) dzięęki <3 [/QUOTE]
Koniecznie je wywołaj :)

Ooo k.... jaki filmik :angryy: Widać, że pies już jest przerażony a ta go nadal szarpie jak by miało jej to pomóc :angryy:

Posted

[quote name='Lucky.']ja pier****, nie mogłam oglądać tego do końca.
masakra jakaś, to jest gdzieś zgłoszone ?[/QUOTE]

[quote name='Victoria']kurna zatłukłabym tą kretynke[/QUOTE]

[quote name='phase']A ja ich wszystkich..............................
PARANOJA ![/QUOTE]

[quote name='Klaudia&Aza'] Koniecznie je wywołaj :)

Ooo k.... jaki filmik :angryy: Widać, że pies już jest przerażony a ta go nadal szarpie jak by miało jej to pomóc :angryy:[/QUOTE]

[quote name='cockermaister']O Boże !! jak tak można :angryy: obejrzałam tylko kawałek bo więcej nie mogłam :-(
LUDZIE TO BESTIE :angryy::angryy:[/QUOTE]

[quote name='phase']Gdyby można było to gdzieś pokazać, wysłać to bym to zrobiła, ale komu? (Oczywiście w sprawie interwencji).[/QUOTE]

ja jak to wczoraj zobaczyłam to myślałam,że padnę na miejscu :roll: tak sprawa jest już zgłoszona do TOZ-u miejmy nadzieję,że się tym zajmą a jak nie to trzeba będzie dalej interweniować i tyle sprawa jest o tyle beznadziejna,że z tego co wiem to schroniska często mają swoje układy i np. sprzedają szczeniaki albo karmę,którą dostają dla psiaków tylko żeby zyskać jak najwięcej kasy.No różne rzeczy się dzieją ale sądzę,że z tym uda się coś zrobić wolę nie myśleć ile psów zostało tam skrzywdzone :shake: :angryy:

Posted

Ja nawet filmiku nie oglądam, nie chcę i boję się :(

Niestety, zazwyczaj w większych schronach tak właśnie się dzieje jak piszesz Molowa :( Szlag by to...

Posted

ja ten filmik komentowalam juz na fb ale skoro Ola wrzuciła to napisze i tu: w schornisku zachecani sa ludzie ze pies po profeszjonal szkoleniu, ktore wyglada o tak jak to tu na filmiku, a potem sie dziwia ze pies bojazliwy i ludzie zwracaja sie do behawiorysty..

Posted

[quote name='phase']Jak będziesz miała jakieś wieści jak sie sprawa potoczyła to proszę daj znać.[/QUOTE]

jak tylko coś się okaże na pewno dam znać :) za jakiś czas postaram się zorientować co z tą sprawą zobaczymy :roll:

[quote name='Ty$ka']Ja nawet filmiku nie oglądam, nie chcę i boję się :(

Niestety, zazwyczaj w większych schronach tak właśnie się dzieje jak piszesz Molowa :( Szlag by to...[/QUOTE]

ja też nie obejrzałam do końca nie mogłam.... w idealnym świecie w schroniskach pomagałby osoby z powołaniem,które kochają zwierzęta a nie takie potwory,wszystko byłoby robione z myślą o zwierzętach chociaż nie w sumie w idealnym świecie schroniska nie byłyby w ogóle potrzebne ;) no niestety nasze polskie schroniska czasami rozwalają po całości hasłami typu "mamy za dużo wolontariuszy" ciekawe co to oznacza rozumiem gdyby każdy pies miał po 3 ludzi,którzy by się nim zajmowali i nie miał w ciągu dnia ani chwili odpoczynku a dam sobie rękę uciąć,że nigdzie tak nie jest :shake:

[quote name='Ada_Mirra']ja ten filmik komentowalam juz na fb ale skoro Ola wrzuciła to napisze i tu: w schornisku zachecani sa ludzie ze pies po profeszjonal szkoleniu, ktore wyglada o tak jak to tu na filmiku, a potem sie dziwia ze pies bojazliwy i ludzie zwracaja sie do behawiorysty..[/QUOTE]

szczerze? nigdy bym nie pomyślała,że ludzie ze schroniska mogą jeszcze bardziej zepsuć psa jak widać wszystko jest możliwe....