Jump to content
Dogomania

Castor może spokojnie spać w swoim nowym domu

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Ryniu123
Posted

TO chyba największy kłopot z Krzykosów będzie załatwiony :) Ale odległość nieziemska w jedną tylko stronę 327 km :( Pomogę ale tylko finansowo, nie dla mnie takie odległości.
Gitta to ma złote serce !

PS. Ta osoba co zgłosiła się o Castora niestety nie odpowiedziała na PW i na FB :( Ale co tam znalazło się wyjście

Posted

Jutro wieczorem będę mądrzejsza. Muszę się porozumieć z moim głównodowodzącym oraz z Sylwią, która jutro do nas przyjeżdża. Jeśli dostanę zgodę i z Sylwią postanowimy ruszyć na łapankę do Lubońka, to w drodze powrotnej zabiorę Castora i wtedy zrzutka na paliwo, jak najbardziej, bardzo się przyda.
Ale to nic pewnego. Jeśli możecie, kombinujcie.

Guest Ryniu123
Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Rysiu, czy mógłbyś zmienić tytuł wątku na coś o treści, że potrzebny transport?

Sorry nie pomyślałem. Już zmienione

Posted

[quote name='Justyna Klimek']No dobrze, dobrzy ludzie. Rozmawiałam dzisiaj z Gittą o Castorze. Może przyjechać natychmiast.
Potrzebny transport.
]

co????????????????????

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Dzięki Dziewczyny:) Prawdopodobnie przy okazji przywiozę do Gorzowa Grubcia.[/QUOTE]

pomoz mojej pamieci...co z tym Grubciem?

Posted

Już pomagam: Flip, Flap, Grubcio i Panda to czwórka szczeniaków, które mieszkały z nami w Krzykosach i które zawiozłam do DT w Koźminie (okolice Poznania). Jutro odbędzie się, dzięki mojej znajomej z Gorzowa, wizyta przedadopcyjna. Dostanę informację przez telefon, czy jest ok. Jeśli jest ok, przywiozę w drodze powrotnej Grubcia (bo Gorzów Wielkopolski jest ode mnie 35km) a Koźmin prawie po drodze. :))

Posted

jasne,

wybacz, ze sie pogubilam,,,,,

Grubcio to przeciez ten, ktory z zapalem twoje kapcie obrabial....
a nowa rodzinka uprzedzona, ze dostanie zzeracza kapciowego?

Guest Ryniu123
Posted

Jutro Justyna wiezie Castora do domku stałego. Jakże się cieszę, że jest możliwość transportu i znalazł się domek dla niego :multi: