azalia Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Budrysek to cudownie,napisz proszę coś więcej o domku Jogusia,ale się cieszę. Quote
eliza_sk Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 BUDRYSEK napisał(a):domek dla Jogusia rewelacyjny :) bedzie miał dobrze :) budy nie ma, bedzie mieszkal w domku :) moj Portos był dzisiaj "testerem" ;) wszystko było ok :) w tygodniu bede w krak. jakby sie udało Wam Go podwiezc to moge Go zabrac Budrysek - do raportu i szerzej prosimy :) Po południu do Ciebie zadzwonię, bo wyleciana byłam i tel. też miał wolne. Quote
BUDRYSEK Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 eliza_sk napisał(a):Budrysek - do raportu i szerzej prosimy :) Po południu do Ciebie zadzwonię, bo wyleciana byłam i tel. też miał wolne. a ja wczoraj napisalam wszystko pieknie i posta mi wywalio :( teraz jestem w pracy i net chodzi mi masakrycznie ale napisze wieczorem info co i jak Quote
eliza_sk Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 BUDRYSEK napisał(a):a ja wczoraj napisalam wszystko pieknie i posta mi wywalio :( teraz jestem w pracy i net chodzi mi masakrycznie ale napisze wieczorem info co i jak O której Cię mogę telefonem ścigać ? Quote
BUDRYSEK Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 eliza_sk napisał(a):O której Cię mogę telefonem ścigać ? telefonem zawsze :) tylko na nr z podpisu Quote
Aimez_moi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 O kurcze....czekam niecierpliwie do wieczora...... Quote
BUDRYSEK Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [FONT=Arial]azalia napisał(a):Budrysek to cudownie,napisz proszę coś więcej o domku Jogusia,ale się cieszę. Rodzinka bardzo miła :) Dzieci juz dorosle, na swoim w domku tylko kotek i suczka- fantastyczna 10 letnia miniaturka Colie :)cudna :) okolica bardzo spokojna, cicha, droga dojazdowa do domow, ruch b. mały piekne tereny na spacery...wiem bo mieszkam niedaleko ;) do dyspozycjio spora działka, wszystko porzadnie ogrodzone Panstwo jezdza do bdb weta, w razie potrzeby korzystaja ze specjalistow np we wrocku, podali dokladnie wszystkie nazwiska jedzonko bedzie gotowane, kurczak+ryz+warzywa, rano chrupki w pracy sa 8 godz dziennie[/FONT] Quote
eliza_sk Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Jutro ekspediujemy Jogiego do Krakowa, skąd Budryskowa zabiera go do Żywca. Budryś - pani Alina ma do Cię dzwonić. Quote
eliza_sk Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Aż boję się zmieniać tytuł ... Jogiś wczoraj odprawiony, do domu dotarł na pewno późną nocą. Dziś miał zapoznawać się z sunią rezydentką. Trzymajcie kciuki. Budrysku - daj znać jak wrażenia z podróży ... BUDRYSEK - dzięki za pomoc :loveu: Quote
eliza_sk Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Właśnie dzwoniła p. Alina. Joguś dotarł do domu po północy. Na państwa od razu b. ładnie zareagował. Wczoraj zostali odseparowali z sunią rezydentką - Gina shelticzka, bo okoliczności na miłość nieszczególne. Joguś w nocy był bardzo niespokojny, chodził, szukał, był nerwowy. Dziś rano zapoznali się na neutralnym gruncie - wszystko wypadło pomyślnie, sunia troszkę go obwarczała, ale jest coraz lepiej. Joguś nią pozytywnie zainteresowany. Z każdą chwilą lepiej. Z kotem jeszcze nie miał przyjemności. Jogi w domu czuje się bardzo swobodnie, jakby był tam od zawsze. Apetyt mu dopisuje, jest wręcz głodomorem. Pani Alina ma kilka dni macierzyńskiego i jest pełna dobrych myśli. Wyczesała go dzisiaj, z czego Joguś miał podobno ogromną frajdę. Psiak bardzo im się podoba. Oby tak dalej :) Quote
Aimez_moi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Psiak jest cudny....:) a wiadomosci z domku super....:):) Quote
BUDRYSEK Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 eliza_sk napisał(a):Aż boję się zmieniać tytuł ... Jogiś wczoraj odprawiony, do domu dotarł na pewno późną nocą. Dziś miał zapoznawać się z sunią rezydentką. Trzymajcie kciuki. Budrysku - daj znać jak wrażenia z podróży ... BUDRYSEK - dzięki za pomoc :loveu: Jogi przekochany i przegrzeczny...gorzej z Jego żołądkiem...ale najważniejsze, że już jest "na swoim" :) Quote
eliza_sk Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 I Jogusia c.d. - zaraz zapytam czy opiekunki do psa nie chcą ... Quote
eliza_sk Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 kolejna świętokrzyska ONka Feria zaprasza ... http://www.dogomania.pl/threads/214663-FERIA-kolejna-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyska-ONka-cudna-m%C5%82oda-bezdomna-byle-nie-d%C5%82ugo-%29?p=17637509#post17637509 [FONT=Verdana][/FONT] Quote
kasia_jot Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 eliza_sk napisał(a):I Jogusia c.d. - zaraz zapytam czy opiekunki do psa nie chcą ... Ale, że co, Elizo? Chciałabyś się przekwalifikować zawodowo ? :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 kasia_jot napisał(a):Ale, że co, Elizo? Chciałabyś się przekwalifikować zawodowo ? :evil_lol: Taki okoliczności przyrody ... kto wie :) Quote
eliza_sk Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Leon o bursztynowym spojrzeniu, zaprasza do siebie: http://www.dogomania.pl/threads/214866-LEON-pi%C4%99kny-PIASKOWY-o-BURSZTYNOWYCH-oczach-w-TYPIE-psa-DINGO-!?p=17657064#post17657064 [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
azalia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ale wspaniale,że Joguś ma fajny dom,ładną koleżankę i piękny ogród.A Pani Alina ma małe dzieciątko? Quote
BUDRYSEK Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 azalia napisał(a):Ale wspaniale,że Joguś ma fajny dom,ładną koleżankę i piękny ogród.A Pani Alina ma małe dzieciątko? nie ma dzieciatka Quote
eliza_sk Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 PepsiKolki - wybuchowy koktajl, czyli siła sióstr :diabloti: ! http://www.dogomania.pl/threads/214941-PEPSI-amp-KOLA-wybuchowy-SIOSTRZANY-duet-5-tyg.-szczyl%C3%B3wny-ZE-SKRZY%C5%BBOWANIA-!?p=17666314#post17666314 [FONT=Verdana][/FONT] Quote
eliza_sk Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Zapraszamy na 4 bazarki na rzecz SOZ (4 x klik): ***KONTROWERSYJNY bazar - piękne FUTRO Z LISA na futra pod opieką SOZ ***NA NARTY czas-super spodnie DAMSKIE,KOMBINEZON DZIECIĘCY,rękawice ***CAMELOWA super kurtka ZAMSZOWA - prawie NÓWKA+2 z imitacji skóry ***NOWY odtwarzacz DVD MANTA + super gratisy Quote
eliza_sk Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Wieści od Jogusia jak zwykle pozytywne :multi: Jogi ma się świetnie. Jest już całkiem nasz i nie wyobrażam sobie domu bez tego małego słonia w składzie porcelany. Jest przekochany, grzeczny, i chyba nie zdaje sobie sprawy ze swoich rozmiarów, bo pakuje mi się na kolana, i machnięciem ogona przewraca Dżinę. Ale ona nauczyła się sobie z tym radzić jednak nie za bardzo lubi gdy Jogi nad nią przeskakuje. Z kotem też jakoś się układa, choć do przyjaźni jeszcze trochę brak. Ale jest raczej zabawnie niż groźnie. Jogi ma bardzo wrażliwą psychikę, boi się bardziej niż moja mała Dźinka. Boi się burzy (to jest jedyny przypadek gdy wchodzi nam do łóżka i chowa się w ramiona swojego Pana), sylwestra przesiedział w spiżarce (petardy). Ale teraz po świętach wrócił już do formy. Kocha śnieg i zabawy ze śnieżkami. Myślę że jest szczęśliwy, ale czasem nas zaskakuje, bardzo boi się gdy robię mu zdjęcia, nawet bez lampy błyskowej. Nie wiem o co chodzi. Może jeszcze mu trochę czasu potrzeba dla pełnego poczucia bezpieczeństwa. Nie cierpi jak ktoś śpiewa, lub gra na jakimś instrumencie. W takich sytuacjach ostentacyjnie opuszcza dom. Quote
Recommended Posts