Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='giselle4']z mojego bazarku-83zl
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236498-Rozliczam-misz-masz-Keshu-zaprasza-do-4grudnia[/URL][/QUOTE]
Brawo Graziu :):):):)

Posted

[quote name='Mysza2']Brawo Graziu :):):):)[/QUOTE]

jestem liczykrupka
dla moich musze zdobyc grosz
i nie tylko dla moich:(
200zl zaplacilam za transport bokserka Alego
musze jakis bazarek zrobic
bo juz jestem w plecy tyle kasy
ale odkuje sie kiedys hihihi:)

Posted

Keshu biega z pileczka hihihi
Pierwsze co robi jak otwieraja sie drzwi...to łapie piłeczke w pysia i do przodu
Jego zycie jest nuuuuuuuudne
pileczka ogrod ,jedzenie i skakanie na ciotki aby tylko dostac głaski:)

Posted

Wszystkim cioteczkom z tego wątku życzę zdrowych i spokojnych Świąt, jak najmniej bezdomnych biednych psiaków na drodze i w schroniskach,
Keshowi wspaniałego DS na który w końcu się doczeka
[IMG]http://www.e-zyczenia.pl/spaw2/uploads/images/Polskie%20%C5%9Bwi%C4%99ta%20i%20tradycje/Bo%C5%BCe%20Narodzenie/boze_narodzenie.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Finlora']Trafiłam na wątek przeglądając bazarki - czy psiak naprawdę stracił domek tylko dlatego, że zjadł bluzkę czy kapcia? :([/QUOTE]

taaaak
zjadf bluzke a własciwie
bluzka wisiała na wieszaku w przedpokoju i ją pociągnąl co sprawiło ze sie rozdarla
nawet tę bluzke dostałam jak pojechałam po niego
teraz mysle ze powinnam zapytac ile mam zapłacic?:(
ale kto gamon to az miło:)

Posted

Rany... Moja psica (zabrana ze schroniska) na początku pożarła mi ze 3 pary butów (a wiedz, że dla mnie to straszna tragedia, bo noszę rozmiar 34), 2 pary kapci, rozerwała koszulę TŻ'a, kilka par rajstop, zrzuciła z okna wszystkie kwiatki, kwiatki zjadła a doniczki pogryzła, nie powiem ile razy załatwiła się na dywan zanim nauczyła się po co między innymi wychodzi na spacer, mogłabym tu wyliczać i wyliczać, ale w głowie mi się nie mieści, że mogłabym ją z tego powodu oddać z powrotem do schroniska... :shake:

Biedny Kesh :(

Posted

[quote name='Finlora']Rany... Moja psica (zabrana ze schroniska) na początku pożarła mi ze 3 pary butów (a wiedz, że dla mnie to straszna tragedia, bo noszę rozmiar 34), 2 pary kapci, rozerwała koszulę TŻ'a, kilka par rajstop, zrzuciła z okna wszystkie kwiatki, kwiatki zjadła a doniczki pogryzła, nie powiem ile razy załatwiła się na dywan zanim nauczyła się po co między innymi wychodzi na spacer, mogłabym tu wyliczać i wyliczać, ale w głowie mi się nie mieści, że mogłabym ją z tego powodu oddać z powrotem do schroniska... :shake:

Biedny Kesh :([/QUOTE]
Większość ludzi sie poddaje i boją sie próbowac uczyć psiaka porazka.Ale nie każdy ma serce

Posted

Niech magia Świąt Bożego Narodzenia
wypełnia ciepłem wszystkie mroźne dni,
a blask gwiazd przypomina, że czasem
wystarczy tylko wypowiedzieć życzenie...

To jedno życzenie dla Kesha- leć piłkarzu do domku

Posted

[quote name='Finlora']Rany... Moja psica (zabrana ze schroniska) na początku pożarła mi ze 3 pary butów (a wiedz, że dla mnie to straszna tragedia, bo noszę rozmiar 34), 2 pary kapci, rozerwała koszulę TŻ'a, kilka par rajstop, zrzuciła z okna wszystkie kwiatki, kwiatki zjadła a doniczki pogryzła, nie powiem ile razy załatwiła się na dywan zanim nauczyła się po co między innymi wychodzi na spacer, mogłabym tu wyliczać i wyliczać, ale w głowie mi się nie mieści, że mogłabym ją z tego powodu oddać z powrotem do schroniska... :shake:

Biedny Kesh :([/QUOTE]

Oddalam do adopcji Felke -owczarke panu Krzysiowi
zjadła rynne
wyrwała OKIENO PIWNICZNE
WYGRYZŁA WSZYTSKIE RODODENDRONY
ZNISZCZYŁA KRZAKI PIGWY
WYRWAŁA REKAW Z JEGO KOZUCHA
WYGRYZLA NA PLECACH DZIURE W KURTCE I TAK POJECHAŁ DO LEKARZA....AZ KTOS JEMU POWIEDZIAL -BIZNESMEN:)
A ON SIE SMIEJE I MOWI ZE KOCHA JA A 0NA JEGO\PEWNIE NIE WSZYSTKO MI MOWI....I MOZNA?