zioberek87 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ostatnio miałampoślizg i długo mnie nie było, jak się chłopczyk miewa??:) Quote
giselle4 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='zioberek87']ostatnio miałampoślizg i długo mnie nie było, jak się chłopczyk miewa??:)[/QUOTE] spoko tylko ze juz wiosna a telefonow brak:( Quote
dorota k. Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jeszcze trochę niech się cieplej zrobi a i serca ludzkie może się ocieplą . Keshuś pokazujemy się Chłopaku Quote
Mysza2 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nie wiem już jaka pora dobra na adopcje, to po prostu ślepy los, a Kesh ma pecha. A ja głupia myślałam że z tych 3 muszkieterów (Snapi Bruno i Kech) właśnie Kesh pierwszy pójdzie. Quote
giselle4 Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 [quote name='Mysza2']Nie wiem już jaka pora dobra na adopcje, to po prostu ślepy los, a Kesh ma pecha. A ja głupia myślałam że z tych 3 muszkieterów (Snapi Bruno i Kech) właśnie Kesh pierwszy pójdzie.[/QUOTE] oj ,Myszko pani Snapiego ciezko chora juz 2 miesiace...:( Quote
zioberek87 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 kurde ja mniej więcej za 2 tygodnie będę w Wałbrzychu więc może bym do Was podjechała z ulotkami byśmy wzięły Kesha na rynek??? wiem że to mało że mogę dać Keshowi tylko transport i ulotki ale narazie finansowo pomóc nie mogę:( Quote
giselle4 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='zioberek87']kurde ja mniej więcej za 2 tygodnie będę w Wałbrzychu więc może bym do Was podjechała z ulotkami byśmy wzięły Kesha na rynek??? wiem że to mało że mogę dać Keshowi tylko transport i ulotki ale narazie finansowo pomóc nie mogę:([/QUOTE] ciotka to nie chodzi o kase pragne dla niego domku moze rozwiesmy ulotki w swoich miastach oraz oscienneych kto pomoze? ile On bedzie siedzial jest grubasek jest zdrowy jest zaszczepiony i odrobaczony jest gotowy.... kto jego pokocha? Quote
giselle4 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 panowie zapraszaja na bazarek bo cienko z kaska [URL]http://www.dogomania.pl/threads/224395-Ksiazki-filmy-i-muzyka-oraz-cos-do-pichcenia-18marca[/URL] Quote
dorota k. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Byłam. A my czekamy na prawdziwe wiosenne ocieplenie i ocieplenie ludzkich serc. Kashuś pokazujemy się Chłopaku Quote
zioberek87 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ciocia co do rozwieszania to u mnie nie wypali... tyle co ja rozwisiłam ulotek w Opolu to masakra nie weim czy pół dni mineło a 80% już nie było a reszta znikła w kolejnych dnich:( wiem że dobrze się sparwdza wyjście z psem na ruchliwą ulicę i wręczanie ulotek a jak ktoś będzie zainteresowany to odrazu widzi psa, może pogłaskać nie wiem.... możemy też spróbować ogłoszeń w gazetach to też bardzo duzo daje... metro wrocławskie dziennik zachodni i takie tam co Wy na to? Quote
zioberek87 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 z początkiem kwietnia mu zasponsoruje ogłoszenie w metrze i się dowiem jaka wałbrzyska gazeta jest najbardziej rozchwytywana, nie ma na coczekać... ogłoszeń w necie jest mnustwo a ludzie kupują gazety i jak zobaczą tam naszego chłopaka to się rozkochają i go wezmą:) mój kolega też nie chciał psa a kiedyś zobaczył Shagiego w gazecie i powiedział on musi być mój:) Quote
Mysza2 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 daj Boże że o Keshu też ktoś wreszcie tak pomyśli:) Quote
giselle4 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 troche plakatow zrobilam powiesilam po wetach dam tez pare Edytce niech w Bielawie powiesi Quote
michelle04 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [URL]http://w383.wrzuta.pl/film/8BZsjiPr8RX/c_l[/URL] Quote
giselle4 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='michelle04'][URL]http://w383.wrzuta.pl/film/8BZsjiPr8RX/c_l[/URL][/QUOTE] teraz wiem kto wydrapal wszystkie tilipany i narcyzy hihihi:) Quote
dorota k. Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Pomagali plewić :) Jakie radosne i szczęśliwe Psiaczki. Czarujemy domki. Quote
Recommended Posts