Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem już jaka pora dobra na adopcje, to po prostu ślepy los, a Kesh ma pecha.
A ja głupia myślałam że z tych 3 muszkieterów (Snapi Bruno i Kech) właśnie Kesh pierwszy pójdzie.

Posted

[quote name='Mysza2']Nie wiem już jaka pora dobra na adopcje, to po prostu ślepy los, a Kesh ma pecha.
A ja głupia myślałam że z tych 3 muszkieterów (Snapi Bruno i Kech) właśnie Kesh pierwszy pójdzie.[/QUOTE]

oj ,Myszko
pani Snapiego ciezko chora juz 2 miesiace...:(

Posted

kurde ja mniej więcej za 2 tygodnie będę w Wałbrzychu więc może bym do Was podjechała z ulotkami byśmy wzięły Kesha na rynek??? wiem że to mało że mogę dać Keshowi tylko transport i ulotki ale narazie finansowo pomóc nie mogę:(

Posted

[quote name='zioberek87']kurde ja mniej więcej za 2 tygodnie będę w Wałbrzychu więc może bym do Was podjechała z ulotkami byśmy wzięły Kesha na rynek??? wiem że to mało że mogę dać Keshowi tylko transport i ulotki ale narazie finansowo pomóc nie mogę:([/QUOTE]

ciotka
to nie chodzi o kase
pragne dla niego domku
moze rozwiesmy ulotki w swoich miastach oraz oscienneych
kto pomoze?
ile On bedzie siedzial
jest grubasek
jest zdrowy
jest zaszczepiony i odrobaczony
jest gotowy....
kto jego pokocha?

Posted

ciocia co do rozwieszania to u mnie nie wypali... tyle co ja rozwisiłam ulotek w Opolu to masakra nie weim czy pół dni mineło a 80% już nie było a reszta znikła w kolejnych dnich:( wiem że dobrze się sparwdza wyjście z psem na ruchliwą ulicę i wręczanie ulotek a jak ktoś będzie zainteresowany to odrazu widzi psa, może pogłaskać nie wiem.... możemy też spróbować ogłoszeń w gazetach to też bardzo duzo daje... metro wrocławskie dziennik zachodni i takie tam co Wy na to?

Posted

z początkiem kwietnia mu zasponsoruje ogłoszenie w metrze i się dowiem jaka wałbrzyska gazeta jest najbardziej rozchwytywana, nie ma na coczekać... ogłoszeń w necie jest mnustwo a ludzie kupują gazety i jak zobaczą tam naszego chłopaka to się rozkochają i go wezmą:) mój kolega też nie chciał psa a kiedyś zobaczył Shagiego w gazecie i powiedział on musi być mój:)