Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tymczasy trwają i trwają, wiem coś o tym, bo od czterech tygodni mam taką tymczasową sunię i ten tymczas się wydłużą i wydłuża, dlatego trzeba tę decyzję podjąć po bardzo głębokim namyśle. Przede wszystkim dlatego, że dotyczy żywej istoty, a potem trzeba mieć na uwadze siebie!

Posted

[quote name='mariolka']przepraszam, ale wczułam się w tą sytuację :) widzę Dobermania że bierzesz jakiegoś psiaka na tymczas (chyba że nie umiem czytac a to możliwe). Ciekawe jak długo będzie mógł u Ciebie zostać... moze nagle będzie trzeba go oddać (?) biedny pies[/quote]
Och, tak, kolejny dowód, że zachować się potrafisz.
Możliwe jest wszystko, zwłaszcza co do umiejętności czytania.

Posted

zwolniło się miejsce w boksie i Lajza teraz tam jest. Zapoznała się już z sąsiadami którzy nawet jej nie obszczekali za bardzo. Może dlatego że jest młodziutka i nie konfliktowa.
domek potrzebny...

Posted

Może trzeba ją wystawić w anonsach, tylko muszę mieć lepsze zdjęcia, no i musi być po pierwszym, bo teraz już kasa się kończy! Mariolka, porób suni rewelacyjnie piękne zdjęcia, przeslij do mnie i dam ogłoszenie, może domek przyniesie tej pięknej pannie!