Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='justys95']ej no wiecie co?!? :-x Co u mnie takie małe obroty?!? :lmaa: Już mi tu :mad: Wy się szwendacie po innych galeriach a ona tu mi zastyga!!! Już już!!!Bez dyskusji :diabloti: no szybciutko, szybciutko zanim mi na ostatnią strone spadnie.....eh.......no super :watpliwy:[/quote]

[B][I]Małe obroty ? Nie nie zauważyłam :siara:[/I][/B]

Posted

Z tych jajek wyklują się w marcu kotki :D ale ja wole pieska i dlatego nie mam jajka :diabloti: widze, że byliście grzeczne podczas mojej nieobecności :)

Posted

[quote name='ß@$!@']Ja też mówie poważnie, i też o tym poważnie myśle:oops:[/quote]
no co ty Basiu...:roll: mówie ci...przejdzie ci...ja też tak miałam...płakałam... :( nawet nie wiesz jak...ale przeszło mi bo przecież trzeba żyć dalej...i czekać na tego księcia z bajki :roll:...ALE NIGDY NAWET NIE MYŚLAŁAM O ĆPANIU!!!

Posted

no jak czasem myśle ze interesuje się mną tylko pies, to zaczynam myśleć o [B]nim[/B]...ale niezbyt mi to wychodzi, bo [B]on[/B] marzy o innej :roll:

Posted

Wydaje mi sie, ze w zyciu kazdy ma takie chwile, kiedy chce sobie poprawic humor poprzez uzywki... Mimo tylu niepowodzen nie sięgnełabym po narkotyki, nie chcialabym pozniej być warzywem, nie warto.
I dlatego odrozniam sie od moich rowiesnikow - alkoholowi mowie NIE, papierosom mowie NIE i narkotykom tez mowie NIE. I jestem dziwolągiem. ;-)
Za to np. schronisku mowie TAK. :p

Przepraszam, ze tak wtrącam się w temat. :p

Posted

A ja spadam...bo ja się nawet do szkoły nie przepakowałam :roll: co tam...ja nawet lekcji nie odrobiłam!!! [B][SIZE=3]Dobranoc wam!!! :eviltong:
[/SIZE][/B]