g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Pa Justynko, bedziemy grzeczne :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='justys95']ej no wiecie co?!? :-x Co u mnie takie małe obroty?!? :lmaa: Już mi tu :mad: Wy się szwendacie po innych galeriach a ona tu mi zastyga!!! Już już!!!Bez dyskusji :diabloti: no szybciutko, szybciutko zanim mi na ostatnią strone spadnie.....eh.......no super :watpliwy:[/quote] [B][I]Małe obroty ? Nie nie zauważyłam :siara:[/I][/B] Quote
anka11 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 hejcia ;) przyszlam i bede Ci tu gadac cos xD zebys nie marudzila ze masz male obroty xD co u Nikulci?? :D:D i o co kaman z tymi jajkami??:evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Z tych jajek wyklują się w marcu kotki :D ale ja wole pieska i dlatego nie mam jajka :diabloti: widze, że byliście grzeczne podczas mojej nieobecności :) Quote
basia bonnie Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Ja tez miałam momenty kiedy myślałam o ćpaniu :diabloti: I pisze serio :oops:[/quote] Ja też mówie poważnie, i też o tym poważnie myśle:oops: Quote
Bewarka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='ß@$!@']Ja też mówie poważnie, i też o tym poważnie myśle:oops:[/quote] no co ty Basiu...:roll: mówie ci...przejdzie ci...ja też tak miałam...płakałam... :( nawet nie wiesz jak...ale przeszło mi bo przecież trzeba żyć dalej...i czekać na tego księcia z bajki :roll:...ALE NIGDY NAWET NIE MYŚLAŁAM O ĆPANIU!!! Quote
basia bonnie Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 tyle ze mi nie chodzi o "księcia z bajki" :oops: Quote
Bewarka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 no jak czasem myśle ze interesuje się mną tylko pies, to zaczynam myśleć o [B]nim[/B]...ale niezbyt mi to wychodzi, bo [B]on[/B] marzy o innej :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Wydaje mi sie, ze w zyciu kazdy ma takie chwile, kiedy chce sobie poprawic humor poprzez uzywki... Mimo tylu niepowodzen nie sięgnełabym po narkotyki, nie chcialabym pozniej być warzywem, nie warto. I dlatego odrozniam sie od moich rowiesnikow - alkoholowi mowie NIE, papierosom mowie NIE i narkotykom tez mowie NIE. I jestem dziwolągiem. ;-) Za to np. schronisku mowie TAK. :p Przepraszam, ze tak wtrącam się w temat. :p Quote
basia bonnie Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A może do CIEBIE przyjdzie księciu z bajki? :D Quote
Bewarka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 no ja o alkohololu nigdy nie myślałam....papierosy też są feeee...a narkotyki najbardziej :roll: Quote
basia bonnie Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 justyś, a próbowalaś palic w ogóle kiedyś??:p Quote
Bewarka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 no co ty...wystarczy, że zatruwam się dymem wytworzonym przez moją mame...:eviltong::roll: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ja sie bardzo ciesze, ze nikt u nas nie pali. Nienawidze tego dymu. :shake: Quote
Bewarka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 i co? :roll: żyjesz...mojego brata chcieli koledzy naciągnąć...ale niezbyt chciał...na szczęście :) Quote
basia bonnie Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 żyje za 1 razem sie dusilam a za 2 było fajnie:razz: Quote
Bewarka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 eh...wiesz ze współczuje? nie chciałabym tak...choć sama nie mam najlepiej :roll: Quote
Bewarka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 A ja spadam...bo ja się nawet do szkoły nie przepakowałam :roll: co tam...ja nawet lekcji nie odrobiłam!!! [B][SIZE=3]Dobranoc wam!!! :eviltong: [/SIZE][/B] Quote
basia bonnie Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 dobranoc, ja tez nie zrobilam lekcji a 2 tyg. mialam i sie nie spakowalam:p Quote
Recommended Posts